Boşandım

canım ya öncelikle geçmiş olsun ...
hayatta tek boşanan sen değilsin
moralini bozmana gerek yok seni üzen ağlatan bir adamdan ne kadar çabuk kurtulduysan o kadar iyidir öyle düşün önünce tertemiz yaşanmamış bir hayat var
çok güzel günler seni bekliyor ....

şimdi eşinin sana aşıladığı güvensizlik, kendini aşağı görme vs. durumlarının etkisinden kurtulamadın bence..
eski konularına göz attım. düzelmezdi bu insan. daha fazla acı çekmene hiç gerek yok. değişcem demiş değişmedi tabiki.. kimse değişmiyor. hayatını mahvetmeye devam edecekti. öyle bir insandan kutulduğun için dua et. inşallah ilerde sana değer verecek hayırlı bir insan çıkar karşına. iyiki fazla sürmürmemişsin. bu acılarda geçer zamanla.. ayrılmasaydın hep acı içinde olacaktın

eski konularını okudum ve anlatıklarınızdan yola çıkarak eski eşininin büyümemiş bir adam olduğunu anladım.evli bir erkek gibi davranmamış.küçük şeyleri abartmış.sizin evliliğiniz sanki ikinizde biraz sabırlı olabilseymişsiniz,bazı şeyleri zamana bırakabilseydiniz devam edebilirmiş diye düşünmekten kendimi alamadım. zor bir süreç ama geçecektir fakat sizde de olumlu,olumsuz izler bırakarak geçecektir...allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
buda geçecek göreceksin.:31: Rabbim sabrını versin...

yalnız bşeye aklım takıldı bu yazı(konu) bir kaç gün önce açmışmıydın yoksa ben mi bir kaç gün önce okudum sanıyorum ,
ama konu düm açılmış yazıyor , bana okadar çok daha önce okumuştum gibi geliyorki , nolmuş nezaman açıldıysa diyen olacak sadece beynim bana oyunmu oynuyor gibi meraka girdim sormak istedim

yok ilk defa yazdım, belki başkası da yazmıştır. Ya da daha önceden paylaştıklarımdan okumuş olabilirsin

seni kutluyorum

dıger konularını okudum iyi etmişşsin evli kalsanda düzelmezdı kendını yıpratırdın

sonucta bır travma ne desek boşş ama nutma gececekk ne gecmıyoırkıı bir arkadsımın babası cınnetle annesını öldürdü baba hapse anne mezara 3 genc kaldı hepsı meslek

sahıbı onlar bıle bu traavmayı atlatacaklar bır gun senınkı canım benım devede kulak oluyor dımı gez dolas yalnız kalma sevmesen bıle bazı ortamları takıl annene kardesıne

babana arkadslarına gez dolas spor salonuna kaydol fark etcektır

ama şunu untma günümüzde bosanma arttı vs dıyorlar ama gunumuzde yasanalar sacmma oldugu kadar agır sorunlar bosanma da cesaret istiyor ben yapamıyorum mesela o

yuzden kutladım seni

Back
X