Boşandım...

rrosee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
57
8
28
daha öncede konu açmıştım sorunlu bir evlilikti.. uzun süredir ayrıydık, artık anlaşmalı olarak boşanalım dedim ve bugün tek celsede boşandık. adliyede güçlü olmaya çalıştım hep gülümsedim, dik durdum ama şimdi yalnız kaldığımda hüngür hüngür ağlıyorum ne değişik bir acı kafam allak bullak..

Problemlerinden biraz bahseder misin? Telden girdiğim için bakamiyorum. Sıkıntı oluyor. Bu arada hakkında hayırlısı. Çocuk var mı?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah üzüntünüzü tam anlayamam ama...Geçer umarım

Bende bugün boşanma karari aldım (( şimdiden üzüntüden perisanim. Dilerimki sizide güzel bi hayat bekliyordur ... Benide . Bu aşamalar çok zor . Ama elbet atlatilcaktir

Iyi olmus bence.
Adam sizinle cinsellik yasamaktan kacmis..masturbasyon yapiyormus sadece.
Üstüne calismak zorundasiniz diye sizi azarlamis.
Kayinvalide karilik yapmiyorsun ogluma..ben onun coraplarini bile giydirirdim demis.
Okudum bayginlik geldi.
Aglayin, acinizi yasayin sonra gözyaslarinizi silerek bir oh cekin.
Yeni hayatinizda basarilar. Karsiniza bundan sonra iyi insanlar cikar insallah.

üzüntüm boşanmaktan dolayı ben düzeleceğine inandırdım kendimi ve tam yeniden düzelmeye başladı iyiydik derken biranda oldu ve bitti.. sorunların aslı şu eşimin çok çcocukça davranması sürekli annesinin enzemizde olması ailesi özellikle annesi ne derse onun olması onların gazına gelmesi beni hep kötü görmesi oysa beni kendisi severek beğenerek gelmişti başta...

Aman brakın şekerim, manyağın tekiymiş. Evliliğiniz de berbatmış okuduğum kadarıyla, nesine üzülüyorsunuz ? Allah değerinizi bilecek olanı nasip eder inşallah, sıkmayın tatlı canınızı.

evet belki de haklısınız ben de diyorum hayırlısı böyleymiş.. ama işte insanın içi acıyor engel olamıyorsun hele de benim gibi hassas ve duygusal biriyseniz..

Aman brakın şekerim, manyağın tekiymiş. Evliliğiniz de berbatmış okuduğum kadarıyla, nesine üzülüyorsunuz ? Allah değerinizi bilecek olanı nasip eder inşallah, sıkmayın tatlı canınızı.
amin teşekkürler.. hayırlısı böyleymiş.. bir imtihandı geçti..

ölüme alişiliyor buna mi alisilmayacak...
uzuntunuz pismanlik degil aliskanliklardan ileri geliyor. bi ana once yeni yasaminizi oturtmaya bakin.yeni hobiler v.s edinin. bol bol dua edin ...
Kolayliklar diliyorum

Geçer canım inşallah bunlar da geçer. .. ömrünüzü bir adam uğruna çürütmek daha mi iyiydi?

Ki siz suan belki milyonlarca kadinin yapamadığını yaptiniz gurur duyun. Allah işinizi rast getirsin
sağolun dualarınız için, sizin de

ölüme alişiliyor buna mi alisilmayacak...
uzuntunuz pismanlik degil aliskanliklardan ileri geliyor. bi ana once yeni yasaminizi oturtmaya bakin.yeni hobiler v.s edinin. bol bol dua edin ...
Kolayliklar diliyorum
Allah razı olsun ama Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın isterim...

O mahkeme eminim anlaşmalı ise 1 dk sürmemiştir...
Bu durumda olman normal, bu bir süreç..
Ve inan bana geçecek...

O mahkeme eminim anlaşmalı ise 1 dk sürmemiştir...
Bu durumda olman normal, bu bir süreç..
Ve inan bana geçecek...
evet öyle oldu bir haftada karar verdik bugün de bir dk da boşandık.. zaten uzun süredir ayrı yaşıyoruz ama umut vardı o da bitti bugün.. hayırlısı.. sağolun şimdi daha iyiyim..

Allah razı olsun ama Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın isterim...

Bozan Allah degil kullar...Allahin en sevmedigi helalmis bosanma. gayet gecerli sebepleriniz var bosanma akdinin gerceklesmesi icin. lutfen uzulmeyin. gecenin sabahi oldugu gibi bu uzuntununde ferahi vardir elbet yeter ki tevekkul ile sabir edin ...

Bozan Allah degil kullar...Allahin en sevmedigi helalmis bosanma. gayet gecerli sebepleriniz var bosanma akdinin gerceklesmesi icin. lutfen uzulmeyin. gecenin sabahi oldugu gibi bu uzuntununde ferahi vardir elbet yeter ki tevekkul ile sabir edin ...
kafam bi milyon yanlış cümle kurmuş olabilirim asla Rabbime karşı lafım olamaz tabiki de o ne verirse başım gözüm üstüne dedim çok şükür tevekkül sahibiyim zaten hayırlısı böyleymiş demekki diyorum.. ama insanın içinde bir yanma oluyor işte elinde olmayarak.. çok sağolun

Çocuk var mı ?
Şunu unutma evliyken eşin nasılsa yeniden ona dönsende değişmiyor malesef onun için yine aynı şeyler devam ediyor.
Zaman herşeyin en iyi çözücüsü.
Çocuk varsa elbette işin sorumluluk kısmı daha ağır
Umarım bir işiniz vardır ve çalışıyorsunuzdur.

konuyu bilmiyorum fakat dolu dolu bir paylaşiminiZ hatiraniz olmamis ise bir dakika bile uzulmek anlamsiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…