Boşandım...

Hakkınızda hayırlısı buymuş demekki. Bundan sonraki hayatınızı sizi çok seven, değer veren, en önemlisi de aile olduğunun bilincine varmış biriyle geçirme şansını yakaladınız, bu süreç geçici merak etmeyin. Çok mutlu olun inşallah.

evet öyle oldu bir haftada karar verdik bugün de bir dk da boşandık.. zaten uzun süredir ayrı yaşıyoruz ama umut vardı o da bitti bugün.. hayırlısı.. sağ olun şimdi daha iyiyim..

Üzülmek, kendini boşlukta hissetmek yıpranmış hissetmek vs bunları yaşayacaksınız. Bunlar bir süreç unutmayın. Kendinizi çok fazla dinlememenizi öneririm. Geçecek gerçekten. Eş ne kadar kötü olursa olsun o evlilik ne kadar beter durumda olursa olsun. Boşanmaya can atar durumda olunursa olunsun bu allak bullaklık yaşanıyor.. Çünkü yaşanılan bir hayat alışkanlık vs var. Ama sizi bekleyen yeni bir hayat var.. İyi olun lütfen..

tşk ederim.. iyi olmaya çalışacağım yaşadıklarım da hiç kolay değildi zaten..

evet sarsıcı bir durum ama boşanan hiçbir kadın ölmedi acıdan
geçer gider sadece zaman.
nelere alışmıyoruz ki.

Allh yardımcın olsun. Zor bi durumdur muhskkak ancak allh kulun taşıyamiycağı yuku omuzlarına yuklemez. Guçlu ol ve iyi duşun. İnşllh herşey yoluna girer

Bundan sonraki hayatinizda hep mutlu olursunuz insallah.. son gozyaslariniz olsun bu.. Aglayabildiginiz kadar aglayin.. Yarinlar daha guzel olacak insallah, sizin icin dua edecegim..

cok normal.. duygularini bastirma, aglamak istiyosan agla..
Allah hakkinda hayirli olani vermistir, dua et..
cok daralinca neden ayrildgnzi hatirla..

Hayırlısı olsun, umarım hayat size bundan sonra şefkatli davranır ve dilediğiniz gibi mutlu bir hayat sürersiniz.

Karışan yok sorumluluk yok. Özgürlük var. Yeni bi hayat yeni bir ask mutluluk huzur bunlar seni bekliyo karamsar olma. Oyle kocadan kurtulduguna sevin arkadaşım :)

ne kadarda mutsuz berbat bi evlilik olsa insan uzuluyor..uzulmezmi..bi garip oluyor..cok degisik bi duygu..mahkeme avukat nedir bilmezdim...boyle tanismis oldum

Bir hayat değişiyor, hiç kolay değil. İlk zamanlarda ben de sizin gibi hissetmiştim. Sonra aslında boşanmakla kendime nasıl bir iyililik yaptığımın farkına vardım. Neden çekmişim ben bunları diye sordum kendime.

Emin olun siz de kısa bir zaman sonra daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Keşke daha erken bitseymiş diyeceksiniz.

Hiçbir kadın kolay gitmez, bu duruma düşüren erkekler utansın.. o seni haketmemiş hak etseydi şu an onun yanında mutlu olurdun, seni mutlu edemeyen bi adam için üzülmeye değer mi? Bence HAYIR.. Şu an senden daha önemli hiç bişey olmasın senin için.. Sadece kendini düşün kendin için yaşa..Onu düşünmemeye çalış, düşünürsen de iyi günlerinizi değil onun seni ağlattığı üzdüğü günleri düşün.. Allaha havale et, o en büyük yardımcı..

Hakkında hayırlısı olsun bundan sonra ömrünün bahar tadında cıvıl cıvıl geçmesini dilerim

Ya bu evlilikler hep mi kv görümce yüzünden biter? Ya kaç tane konu okudum hep aynı şeyler hep aynı... Bu erkekler de evlenmeden önce kul köle modunda, evlenince anasina bacisina kul köle... offf ne milletiz yadiyecek bişey bulamıyorum yani

Her insan hep güzel şeyler hakeder. Evliliğiniz zaten berbatmış. Önünüzdeki güzel zamanlara odaklanın.inşallah hızlıca atlatırsınız.

şimdı sudan çıkmış balık gibi olmanız çok normal
ben de tek celsede boşanmayı çok istemiştim ama ayrılırken bile benimle inatlaşmayı tercih eden birisiydi
ben de, anlaşmalı da talep etmediğim ne varsa çekişmeli de hepsini istedim
feleği şaştı, avukatımın kapısını aşındırdı, mızıkçılığa başladı huysuz çocuklar gibi
çocuk oyuncağı sanıyorlar evliliği
çatır çatır her hakkımı fazlasıyla aldım, kredi çekmiş, biraz sağdan soldan dilenmiş
kendini çok akıllı, karşındakini salak sanırsan,nohut beynini eline verirler böyle...
şimdi salak salak dolaşıyor sokaklarda sap gibi
beni soracak olursan, yüzüme renk hayatıma neşe geldi
sorun problem yok hayatımda
onunla evliyken yapamadığım ne varsa şimdi tadını çıkarıyorum her şeyin
tatillere gidiyorum
araba aldım mesela, evliyken yoktu arabam
ailemle arkadaşlarımla vakit geçiriyorum
işime daha hevesli sarılıyorum
bu yaşadığın olayı 'neden ben' diye sorgulamaktan vazgeçtiğin gün mutlu olmaya da başlarsın
kendine fırsat ver akışına bırak herşeyi
dilerim çoook mutlu günler sizi bekliyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…