evet öyle oldu bir haftada karar verdik bugün de bir dk da boşandık.. zaten uzun süredir ayrı yaşıyoruz ama umut vardı o da bitti bugün.. hayırlısı.. sağ olun şimdi daha iyiyim..
tşk ederim.. iyi olmaya çalışacağım yaşadıklarım da hiç kolay değildi zaten..Üzülmek, kendini boşlukta hissetmek yıpranmış hissetmek vs bunları yaşayacaksınız. Bunlar bir süreç unutmayın. Kendinizi çok fazla dinlememenizi öneririm. Geçecek gerçekten. Eş ne kadar kötü olursa olsun o evlilik ne kadar beter durumda olursa olsun. Boşanmaya can atar durumda olunursa olunsun bu allak bullaklık yaşanıyor.. Çünkü yaşanılan bir hayat alışkanlık vs var. Ama sizi bekleyen yeni bir hayat var.. İyi olun lütfen..
cok normal.. duygularini bastirma, aglamak istiyosan agla..daha öncede konu açmıştım sorunlu bir evlilikti.. uzun süredir ayrıydık, artık anlaşmalı olarak boşanalım dedim ve bugün tek celsede boşandık. adliyede güçlü olmaya çalıştım hep gülümsedim, dik durdum ama şimdi yalnız kaldığımda hüngür hüngür ağlıyorum ne değişik bir acı kafam allak bullak..
Karışan yok sorumluluk yok. Özgürlük var. Yeni bi hayat yeni bir ask mutluluk huzur bunlar seni bekliyo karamsar olma. Oyle kocadan kurtulduguna sevin arkadaşım :)daha öncede konu açmıştım sorunlu bir evlilikti.. uzun süredir ayrıydık, artık anlaşmalı olarak boşanalım dedim ve bugün tek celsede boşandık. adliyede güçlü olmaya çalıştım hep gülümsedim, dik durdum ama şimdi yalnız kaldığımda hüngür hüngür ağlıyorum ne değişik bir acı kafam allak bullak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?