• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım

yelda015

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
87
12
8
41
Daha önceki konumu bilen yargılayan çok kişi oldu ama neyse ki bu iş uzamadan tek celsede bitti şimdi mutluyum hayatıma sevdiklerime işime gücüme bakıyorum anlaşmalı boşandık çocuklarım bende allah herkesin dilediğini istediğini versin

Konunuzu yeniden okudum da ikiniz de birbirinizden betermişsiniz.. eşiniz aldattı diye intikam almak nasıl bi kafadır kendinize hiç saygınız yokmuş.. bi de bu durumda çocukları nasıl siz aldınız ona da şaşırdım.. asla yargılamıyorum.. düşmez kalkmaz bir Allah.. yalnızca 2 evlat sahibi kadına yakıştıramadım böyle bi şeyi.. bi annenin evlatlarına bunu yaşatmaya hakkı yoktu

Daha önceki konumu bilen yargılayan çok kişi oldu ama neyse ki bu iş uzamadan tek celsede bitti şimdi mutluyum hayatıma sevdiklerime işime gücüme bakıyorum anlaşmalı boşandık çocuklarım bende allah herkesin dilediğini istediğini versin

Sizin için çok sevindim.
Hayirlisi olsun...
En doğrusunu yaptınız.
Çocuklara sahip çıkın.

Sadece merakımi mazur görün cevap vermek zorunda değilsiniz.
Sevgiliniz vardı ya hani?
Onunla da bitti değil mi ?
Zoru görünce sizden uzak kalmayi mi seçti
Yoksa böyle daha iyi mi dedi...

Hixlindegiliz bu olay yeni bişey değildi karar verme süreci ve yapması biraz zaman aldı

O da boşandı şu an sıfırdan başlamaya karar verdik ikimizde yaptığımız yanlışları gördük umarım bundan sonra temı bir sayfa açmayı başarırız
Ne güzel farkına varmışsınız.. mutluluğu yakalar ve birdaha aynı yanlışlara düşmezsiniz inşallah..

Hata sizde olduğu kadar aileler de varmış.. en başından sizi zorla ayırmasalardı bunlar yaşanmayacaktı belki de..

O da boşandı şu an sıfırdan başlamaya karar verdik ikimizde yaptığımız yanlışları gördük umarım bundan sonra temı bir sayfa açmayı başarırız

Umarim... Herşey gönlünce olsun.
İkiniz de doğru karar vermissiniz.
Yalan üzerine evlilik devam etmemeliydi ...
Yolunuz açık olsun

Evliyken, evli bir kadınla iğrenç bir ilişki içine giren sevgilinize nasıl güveniyorsunuz siz..
Çocuklarınızı bırakın bari bu ilişkinin içine sokmayın..
Eşim aldattı diye aldatan bunu fırsat bilen bir kadınsınız ve keşke anne olmasaydınız?
Ne diye doğurdunuz o çocukları onu da çok merak ediyorum..
Siz herşeyden önce anneydiniz..
Ne kadar nefsinize düşkünmüşsünüz..
Her kadın ihanet yaşayabiliyor..
Bu size hak sağlamıyor aynı iğrençliği yapmanız için..
Adam gibi gider boşanırdınız sonra ne halt edecekseniz ederdiniz..
Çocuklarınıza üzüldüm ben sizin..

Bundan sonra birbirinize nasıl güven duyacaksınız,ikinizde esllerinizi aldattiniz,en ufak bir tartışma da birbirinizin yüzüne haykiracaksiniz.Zoru basarirsiniz umarım.

O adama da çok güven olmaz diye düşünüyorum.kendini yeni bir yanlışın içine sokma da.cocuklarin için de çok üzücü bir durum.Böyle bir düzenin için de inşallah mutlu olurlar

Evliyken, evli bir kadınla iğrenç bir ilişki içine giren sevgilinize nasıl güveniyorsunuz siz..
Çocuklarınızı bırakın bari bu ilişkinin içine sokmayın..
Eşim aldattı diye aldatan bunu fırsat bilen bir kadınsınız ve keşke anne olmasaydınız?
Ne diye doğurdunuz o çocukları onu da çok merak ediyorum..
Siz herşeyden önce anneydiniz..
Ne kadar nefsinize düşkünmüşsünüz..
Her kadın ihanet yaşayabiliyor..
Bu size hak sağlamıyor aynı iğrençliği yapmanız için..
Adam gibi gider boşanırdınız sonra ne halt edecekseniz ederdiniz..
Çocuklarınıza üzüldüm ben sizin..
Benim hislerime tercüman oldunuz

Back
X