• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım

Bi programdan bayanlarla yazismalari var icerifi gormedim ama itiraf etti bugun yani hersey kabak gibi ortada seytana uymus bi anlik bisey mis ...sende nasil oldu olay

Canım ben bir anlik seytana uysam affeder miydin diye sor bakalim. Cevap belli ama.. Sen de ona göre karar ver

Bitir kurtul. Oglum 5 yasindaydi.Bende bakip bakip aglardim. Ben ve oglum cok mutluyuz boyle 17 sene oldu
muhtemelen benden epey büyüksünüz ablacım :)
boşandıkdıktan sonratekrar evlenmediniz sanırım.
Zor mu bi kadın olarak yalnız başına yaşlanmak?

muhtemelen benden epey büyüksünüz ablacım :)
boşandıkdıktan sonratekrar evlenmediniz sanırım.
Zor mu bi kadın olarak yalnız başına yaşlanmak?
45 yasindayim. Oglum 5 yasindaydi. Onu guzelce buyutmek istedim. Simdi 22 yasinda cok guzel bir meslek sahibide oldu. Herkes evlen dedi.Bu yastan sonrada kimseyi cekmek istemiyorum. Oglusumla mutluyuz ve birde babam var.. ama senin cocuk falan yoksa yeniden evlen derim.

benim evlenmem imkansız çünkü 2 oğlum var :)
şimdilik yoldaşlar, gülmseme sebebim ikisi de ama büyüyüp kendi hayatlarını kurduklarında yalnızlık çok koyar mı emin olamıyorum.
Bi de yaşayana sorayım dedim.

şimdilik yoldaşlar, gülmseme sebebim ikisi de ama büyüyüp kendi hayatlarını kurduklarında yalnızlık çok koyar mı emin olamıyorum.

Eş olmanın boşluğunu cocuklarinizla doldurmayın bence. Simdi kucukler, ilerde evlenip, evlenmemek size kalmış ama cocuklar hep bizimle, sizinle yasayacak degil evlenecek, ailesini kuracak. Elbette sizi atmayacak ama eskisi gibide olmayacak.
Oğluşuyla, eşinin yerini dolduran annelerin kesinlikle saglikli oldugunu dusunmuyorum. Ilk evlendigimiz zamanlar esimin anneside aglardi ve esime " sen bu evin babasiydin " filan diye sitem ederdi cunku senelerce ikisi yaşamişlar sadece ve kadin alişmış o fikre, evlenince tepetaklak oldu haliyle.

Allahtan eşim bağımlı bir evlat olmamis herseye ragmen ama boyle anneler yuva yıkar, huzur bozar. Eş ayrı, evlat ayrı. Ona göre düşünün kucuk bir tavsiye sadece.

Aldatılmışsın.. Oldukça kötü bir sebep.. Ve boşandıktan sonra hissettiklerin bu durumda normal bence. Düşünsene seni artık aptal yerine koymasına izin vermeyeceksin, başın dimdik yaşayacaksın

Eş olmanın boşluğunu cocuklarinizla doldurmayın bence. Simdi kucukler, ilerde evlenip, evlenmemek size kalmış ama cocuklar hep bizimle, sizinle yasayacak degil evlenecek, ailesini kuracak. Elbette sizi atmayacak ama eskisi gibide olmayacak.
Oğluşuyla, eşinin yerini dolduran annelerin kesinlikle saglikli oldugunu dusunmuyorum. Ilk evlendigimiz zamanlar esimin anneside aglardi ve esime " sen bu evin babasiydin " filan diye sitem ederdi cunku senelerce ikisi yaşamişlar sadece ve kadin alişmış o fikre, evlenince tepetaklak oldu haliyle.

Allahtan eşim bağımlı bir evlat olmamis herseye ragmen ama boyle anneler yuva yıkar, huzur bozar. Eş ayrı, evlat ayrı. Ona göre düşünün kucuk bir tavsiye sadece.

kesinlikle katılıyorum.. herşeyimi çocukların üzerine kurarsam onlar için yaşıyorum diye hareket edersem onlar evlendiğinde yıkılırım birçok kayınvalide buyüzden sıkıntı yaşıyor .. yuvalar yıkılıyor.

bana çocuklarıma değer verecek güvenebileceğim biri olursa neden olmasın ki yaşımız daha çok genç..

önce anne hayatta kalacak kendi için sonra çocuklarını büyütecek anne mutlu olduğu için çocuklar zaten mutlu olacak benim fikrim bu yönde

Allah bahtlarini acik etsin. Hayirli evlat olsunlar ins.

Asla katilmiyorum bu gorusunuze. Cok iyi kaynanalarda cikiyor gelinini sahiplenen kizi gibi goren.

Kendi hayatlarini kurduklarinda. Sizde kendinize bir yol cizersiniz. Baktiniz tek basiniza olmuyor evlenirsiniz.

Asla katilmiyorum bu gorusunuze. Cok iyi kaynanalarda cikiyor gelinini sahiplenen kizi gibi goren.

Butun kaynanalar kötüdür mü yazdım? Oglunu esi yerine koyup, hayatinin merkezi yapan, ogluna duskun kv, anneye bagimli ogul var ise ortada dogru durust bir evlilik cikmaz oradan. Gerek burada, gerek cevrede cok gördüm.

Ayrica bana göre iyi bir kv, gelini kizi gibi goren, sahiplenen kv degildir. Ben kvmin kızı degilim olamam da, kv'nin beni sahiplenmesinede hiç gerek yok, ben zaten sahipsiz degilim bir ailem var, eşim var. Gelin, sizin ailenize dahil olmuyor, oglunuzla yeni bir aile kuruyor. Bunun sınırlarını bilmek lazım. Mesafeli kaynaba iyi kaynanadir. Az basim agrimadi bu konuda zananinda.

Butun kaynanalar kötüdür mü yazdım? Oglunu esi yerine koyup, hayatinin merkezi yapan, ogluna duskun kv, anneye bagimli ogul var ise ortada dogru durust bir evlilik cikmaz oradan. Gerek burada, gerek cevrede cok gördüm.

Ayrica bana göre iyi bir kv, gelini kizi gibi goren, sahiplenen kv degildir. Ben kvmin kızı degilim olamam da, kv'nin beni sahiplenmesinede hiç gerek yok, ben zaten sahipsiz degilim bir ailem var, eşim var. Gelin, sizin ailenize dahil olmuyor, oglunuzla yeni bir aile kuruyor. Bunun sınırlarını bilmek lazım. Mesafeli kaynaba iyi kaynanadir. Az basim agrimadi bu konuda zananinda.
Iste boyle dusunen gelin ve kayinvalideler arasinda en cok sorun cikiyor.

Iste boyle dusunen gelin ve kayinvalideler arasinda en cok sorun cikiyor.

Yapacak birsey yok. Sonucta kaynanayı sevip, evlenmedim. Annem gibi gormek ve sevmek gibi bir zorunlulugum yok. Saygı gösterirse saygı görür, göstermezse sorun cikar ki cıktıda ama bundan kendi zararlı çıktı ben değil. Şimdi O da anladı ona göre davranıyor.

Aldatmak psikolojik bir hastalıktır.Sosyopatliga girer.tedavisi olmayan tek hastalıktır ayrıca.bir psikiyatr in sozleridir bunlar

Aldatmak psikolojik bir hastalıktır.Sosyopatliga girer.tedavisi olmayan tek hastalıktır ayrıca.bir psikiyatr in sozleridir bunlar
Tedavisi olmadığı gibi tövbesi de yok...1 kez yapan hep yapıyor ne yazık ki:KK14:
Bir daha yapmayacak bana söz verdi. Beni ne kadar çok sevdiğini anladı, pişmanlığını gözlerinde gördüm diyenler bana çok kızacak ama...

Back
X