Boşandımmmmm..........

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Kızlar bugün boşanma davamda son celsem görüldü ve boşandım...20.000 tazminat almaya hak kazandım ve aylık nafaka.Ama nafaka almayacağım çünkü işe giriyorum....1 yıldır neler yaşadım neler çektim ama bitti.Yaram belki kanamıyor ama kabuk bağladı.Umarım tüm boşanan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olur.......YENİ BİR SAYFA AÇTIM MERHABA :):):)

peki nasıl hissediyorsun şuan kendini?? ağırlıklarından kurtulmuş gibi mi yoksa tuhafmı??

ama hayırlısı olsun hakkında...

kızlar bugün boşanma davamda son celsem görüldü ve boşandım...20.000 tazminat almaya hak kazandım ve aylık nafaka.ama nafaka almayacağım çünkü işe giriyorum....1 yıldır neler yaşadım neler çektim ama bitti.yaram belki kanamıyor ama kabuk bağladı.umarım tüm boşanan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olur.......yeni bir sayfa açtım merhaba :):):)

hayırlısı olur inşallah hakkında şimdiden yeni hayatında mutluluklar....

hayırlı olsun...
allah bi daha yaşatmasın sana öyle zorluklar....
eğer mutluysan sevindim bende....

Kızlar bugün boşanma davamda son celsem görüldü ve boşandım...20.000 tazminat almaya hak kazandım ve aylık nafaka.Ama nafaka almayacağım çünkü işe giriyorum....1 yıldır neler yaşadım neler çektim ama bitti.Yaram belki kanamıyor ama kabuk bağladı.Umarım tüm boşanan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olur.......YENİ BİR SAYFA AÇTIM MERHABA :):):)

yeni hayatında sağlık huzur,başarı ve mutluluklar diliyorum

peki nasıl hissediyorsun şuan kendini?? ağırlıklarından kurtulmuş gibi mi yoksa tuhafmı??

ama hayırlısı olsun hakkında...

Canım ben zaten 1 yıldır ailemleydim.Ve bu 1 yıllık süre zarfında ne kendisi nede ailesi 1 kere bile aramadılar.Sadece bir boşlukta hissediyorum kendimi.Ama inan gözümden tek damla yaş süzülmedi.

yaşşadıklarını hatırlıyorum,çok zor bir süreçti..inşallah yeni hayatında çook daha mutlu,güzellikler içinde,huzur ve sağlık dolu olursun..

Gozunuz aydin cok sevindim. Konularinizi hatirliyorum.

Insallah bundan sonra coook mutlu olursunuz.

Tebrik ederim :)

hayırlı olsun kac yasındasın kac yıllık evlılıgını ne sebepten bıtırdın ozet 1-2cumle kurarsan bızde basımıza gelecekler konusunda tedbırlı olalım

hayırlısı olur inşallah hakkında şimdiden yeni hayatında mutluluklar....

Canım benim çokkk tşk ederim.Allah benim durumumda olan bütün arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun...Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın..

insaşşah bundan sonrakı haatında cok mutlu olursun canım hakkında herseyın hayırlısı olsun bundan sonraaa:46:

hayırlı olsun kac yasındasın kac yıllık evlılıgını ne sebepten bıtırdın ozet 1-2cumle kurarsan bızde basımıza gelecekler konusunda tedbırlı olalım

Tşk ederim canım.30 yaşındayım.10 ay evli kaldım.Evliliğimde şiddet ve ihanet vardı.Boşanma davasını ben açtım oda kabul etti.Sadece tazminat ve nafaka konusunda anlaşamıyorduk.Bugün karara bağlandı.Ve bitti.Allahım sizlere yaşatmasın.Zor bir süreçti.Ama atlattım.

Kızlar bu süreçte hep yanımda oldunuz hepinize ayrı ayrı sonsuz tşk ederim.İyi ki varsınız....

Benden boşanmayı çok istiyordu şimdi canı cehenneme....Ama eminim şuan beni yakalasa öldürür sırf tazminat kazandım diye :52:

Benden boşanmayı çok istiyordu şimdi canı cehenneme....Ama eminim şuan beni yakalasa öldürür sırf tazminat kazandım diye :52:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

cnm senin için yeni başlangıç ve gördüğüm kadarıyla artık eskisi gibi değilsin daha güçlüsün ve hep böyle ol diyorum :34: bol mutlu başarılı günler diliyorum sana :kkk:

Yeni hayatında mutluluklar dilerim en azından kafan şimdi daha rahat olacaktır,zamanda herşeyin ilacı olacaktır....

Back
X