• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanılan eşle birlikte olunur mu?

esmer123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
198
2
46
İzmir
bir süredir ayrı olduğum ve ayrı evlerde yaşadığım eşimle konuşmak için bir araya geldik davamızda sürüyor ama birlikte olduk sanırım kötü bişey yaptım...

demekki duygularınız ölmemiş.nikahınız önceden gittiyse kötü bişi yapmışsın.vazgeçin davadan yuva kurmak kolaymı yahu:17:

dinen de 'boş ol' yada benzeri şekilde boşanmış iseniz birlikteliğiniz haram olur

kafam karışık dava açmıştık bilmem ben boş ol demedim ama o dedimi onu da sormadım tartıştık çözüm falan derken oldu işte şimdi o da susuyor ben de üzülüyorum

kafam karışık dava açmıştık bilmem ben boş ol demedim ama o dedimi onu da sormadım tartıştık çözüm falan derken oldu işte şimdi o da susuyor ben de üzülüyorum[/QUOTE

eşinizin aynı ortamda ikinizinde bulunduğu bir anda 3 kez boş ol demesi gerekir.bunu demediğinden dini nikahınız düşmemiştir.
ayrıca 3 kez 3 ayrı yerde bunun yapılmasını öngören fetvalarda var.
madem duygular ölmemiş,siz adım atın.oturup konuşun.
ya da pişmansanız iyi ya da kötü bir yola gidin.nikah böyle istenilen an bırakılıp istenilen an bel bağlanan birşey olmamalı...
sevgiler

Son düzenleme:
boşanma kararınızı yeniden gözden geçirin.demek ki birbirinize karşı güzel duygularınız hala devam ediyor.

Boşanılan eşle birlikte olmak duygularının devam ettiğini göstermez maalesef.
Sadece cinsellik ihtiyacı ve tanıdık ten kokusu o kadar bana göre.
Evlilik bitme noktası geldikten sonra yaşanan gel-gitler normaldir.
Yerinizde olsam kendisiyle hiç görüşmem.
Eğer ki karşılıklı barışma isteği varsa dışarıda buluşup enine boyuna konuşulur,alınan kararlara göre hareket edilmelidir.

Biran kendinizi frenleyememişsiniz..
İyi düşünün sizi boşanmaya getiren sebepleri tekrar gözden daha dikkatli geçirin,
İnşallah çok mutlu olursunuz..

aman dikkat etseydiniz bari,daha bu gece bir derdim var köşesinde boşandığı eşinden hamile kaldığı için tekrar evlenen kadının dertlerini okudum,
aman hamile kalmayın da..aileye de anlatamazsınız sonra :17::17:

ayrılan eşe geri dönüşte en çok cinsellik geri dönmez sanırdım.o sebepten eski eşe geri dönmeyi kötü bir fikir olarak görürdüm.ezberimi bozduğunuza göre sizin evlilik bitmemiş.Ne güzel...

cinsellik isteğini yoksa sevgi mi ben kararsızım ama bence o cinsel olarak yaklaştı korunmadık da ani oldu umarım bişey olmaz yoksa her şey karışıp gidecek ne yaparım:((

bazı ilaçlar var korunmadan gerçekkleşen birlikteliğin hemen ardından içilebilen bir doktora danışın derimmmmm

hı kullandım canım ne olur ne olmaz diye gerçi dikkat etmişti ama yine de benim içim rahat etmedi ertesi gün hapı aldım

öncelıkle dını acıdan soruyorsan googleden yaz bosanan eşle ,dınımızde bosamak nasıl olmalı dıye yaz bakalım çıkan baslıklardan bılgı edınmek sanırım daha mantıklıdır.. aklındada soru işareti kalmaz hem bu sayede...

bence tekrar bir araya gelin evliliğinizi konusmak için ama dısarda biyerde bulusun lütfen.. konusmanızdaki olumlu bir gidisat varsa davanızı iptal edin yok eger bır olumlu sonuc yoksa yerınızde olsam bidaha aynı kapalı mekanda olmayı bırakın mahkemeye kadar gorusmezdım.. ıkınızınde cınsel ihtiyac gibi geldi bana..soncta sen musade etmeseydın eşin sana yaklamazdı bile

Back
X