• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaninca çocuğu sormayan baba

Siz çocuğa iyilik mi yapıyorsunuz kötülük mü yoksa eşi çocukla ilgilenme görevi vererek cezalandırıyor musunuz ben anlamadım olayı asla görmek istemeyen adama sürekli foto atmak zorla bir doğum gününe getirtmek bir kaç doğum günü hadi bunu tekrar etmek ne kazandıracak size ? Durduk yere çocuğun aklına anılarına bir daha olmayacak bir adamı niye sokuyosunuz belli ki bu adam bu çocukla ilgilenmeyecek yani kendisi babasız büyüyebilir babasını o seçmedi ama çocuğunuzun babasını siz seçtiniz daha 3-4 aylık çocukla sizi boşayıp karı peşine düşen adam ben sanmıyorum ki mükemmel kocaydı da bi de mükemmel baba olsun bir hata yapmışsınız kabul edin bunu nafakasını yatırsın defolsun gitsin
Bilerek evlenmedim ne yazikki farkedemeyecek kadar aptalmisim herkes Zeki ve algısı açık olamayabiliyor.
Herhangi sözlü iletişimim olmadı resim video attım sadece tavırları bu yönde oldu.Bir anne olarak çocuğuma üzülmem beni sevmesede çocuğunu sevsin baba figürü olsun bunlari dilemem çokta garip olmasa gerek

Yoo anlattığın kadarıyla davranışlarında da hayır yokmuş.parça parça anlattıysa o parçalar birleşene kadar bekleyecektin bacım.şimdi hiç bahane bulmaya çalışma.hata yaptım de adam gibi.anaaa evlilik lan diye atlamışsın işte.biliyoruz artık bu tarz olayları sitecek.
Yeni ne duymayı bekliyordunuz ?Hatasız evlilikler mi ? Hata yapmayan insanlar mi ? Yani ne şimdi bu yorum ?Ne amaca hizmet ediyor

Anlasilmiyor tabi, bizim toplumdaki erkekler boyle. Kadindan alacagi bir seyler varsa canim cicim cekiyor, kadinla isi bittiginde cikip gidiyor olay bu kadar. Oyle sorumluluk, babalik, vicdan vb yok , bu kavramlar kadin adami hos tuttugu surece var.
Ne kadar acı:(

Bir yaşına girecek bir haftaya tabiki belirlendi ayrılırken resmini atarsın bazen dedi bende atmam dediğim halde atıyorum ama galiba engelledi resmini atınca yined engellimi vs bilmedigim halde atmaya devam ettim.
Beş yaşına girince gelir görürüm şimdi anlamaz zaten demişti ayrılırken.Birde benim çocukla onunkandirmaya calistigimi falan söylemiş ailesi ondanda yapıyor olabilir bilmiyorum
Rezil herif siz de o zaman göstermeyin çocuğu ay sinir oldum ya

Bilerek evlenmedim ne yazikki farkedemeyecek kadar aptalmisim herkes Zeki ve algısı açık olamayabiliyor.
Herhangi sözlü iletişimim olmadı resim video attım sadece tavırları bu yönde oldu.Bir anne olarak çocuğuma üzülmem beni sevmesede çocuğunu sevsin baba figürü olsun bunlari dilemem çokta garip olmasa gerek
Garip olan bu değil garip olan hala öngörüsüz olmanız bu adam çocuğun resimlerini videosunu görüp bi iki özleyip gelse nolcak ? En kötü baba babasızlıktan iyidir falan diye mi düşünüyorsunuz ? İleride yine gelmeyecek çocuğu alıştırmanın bir manası yok ki ? Baba figürü de baba figürü olsa hadi en başta anlamadın oldu bi hata insandır olur e devam etme hatana karşında çocuğa örnek olacak bi baba yok sende yok say

Garip olan bu değil garip olan hala öngörüsüz olmanız bu adam çocuğun resimlerini videosunu görüp bi iki özleyip gelse nolcak ? En kötü baba babasızlıktan iyidir falan diye mi düşünüyorsunuz ? İleride yine gelmeyecek çocuğu alıştırmanın bir manası yok ki ? Baba figürü de baba figürü olsa hadi en başta anlamadın oldu bi hata insandır olur e devam etme hatana karşında çocuğa örnek olacak bi baba yok sende yok say
Söyledikleriniz çok doğru ama zor galiba konu sahibi için kabullenmek

Ama kendisi babası için şu yaşında ölüyor eksikliğini hissediyor düşünüp düşünüp kaslarını yoluyordu.
Gençkente çok sıkıntılar çekmiş o zamanlar madde almış alkol almış nasıl çocuğuna aynısını yapar
Bu adama zor bela çocuk mu göstermeye çalışıyorsunuz? Belki tekrar başladı maddeye, o yüzden yatırmıyor nafakayı. Merak değil demek ki çocuğa o kadar, sevinmeniz lazım aslında, başınıza mı sarsın istiyorsunuz?

İşte o sebebi anlayamıyorum hatta sordugumda ayrılmadan önce bana dediği şu olmuştu ben babama düşkünüm onu arıyorum hayatımda oğlumda büyüyünce beni arayacak.Ama sen onucmussun gittiğinde bizimkinin hayatında hiç yokken seni nasıl bilecekte baba diye peşinden gelecek sanıyorsun demiştim kanı çeker demisti
Kendi kanı çekmiş de nolmuş, kime ne faydası var? Anca yük onun bunun omzunda.

Şimdi anlamaz die önemsemiyordur arkadaşımın iki oğlu var yıllarca aramadı sormadı , çocuklar okula başlayınca herif bi rollendi bi rollendi sanırsın ki çocukların sesini duymazsa nefes alamayacak

Arkadaslar kadin bosanmis zaten hatalarini farkedip, evet keske cocuk olmadan farketseymis ama olan olmus, ortada 1 yasina girmek üzere olan bir bebek var, konu yanlis secimler degil artik babalik gorevi konu.

Konu sahibi @balinannesi ilgilenmeyen adam ilgilenmiyor, cocugunuzu babasiz buyuteceksiniz, biraz buyuyup akli balik olduğunda psikiyatriyede danisarak babasının neden olmadigini anlatin, kendisine reva gorulen bu ilgisizligi bilmeli, herkes baba olamiyor ne yazikki, nafakasini odesin (ki bunu kesin babalik yapmak olarak görüyor) ne hali varsa gorsun.

Bizde de var böyle bir çocuk, kız çocuğu olmasına rağmen babasını öyle bir aramıyor ki ölse rutini zerre etkilenmez, öldüğünü bile bilmeyebilir yıllarca. Bu adamlarınki züğürt tesellisi, yok kan çeker yok beni arar, ben de öyle yaptım falan. Herkes sen gibi arada derede büyüyecek değil, en azından anadan şanslı çocuk. Çiçek gibi büyüyecek. Merak etmeyin o yüzden.

İşte o sebebi anlayamıyorum hatta sordugumda ayrılmadan önce bana dediği şu olmuştu ben babama düşkünüm onu arıyorum hayatımda oğlumda büyüyünce beni arayacak.Ama sen onucmussun gittiğinde bizimkinin hayatında hiç yokken seni nasıl bilecekte baba diye peşinden gelecek sanıyorsun demiştim kanı çeker demisti

Çocugun kani falan çekmez onunda umurunda falan olmaz zaten. Yakında birini bulup ondan çocuk yapıp kölesi olur. Azıcık çocuğunuza değer verin fotoğraf falan yollamayın. Kendisi ne yaptığının gayet farkında uğraşmayın.

Boşandıktan sonra da nafaka davası açılabiliyormuş. Ona yeni sürprizler yapın. Kimsenin hayatımızı böyle ziyan etmeye hakkı yok. Bedel ödesin hepsi.
Nafaka zaten belirlenmiş, sadece bir ay eksik ödemiş. Nafaka arttırma davası mı bahsettiğiniz?

Bosanmayi isteyen başka kadın bulma umudu olan ex esti belirteyim sadece çocuğa nafaka alarak boşandık.Bosanali 6.5 ay oluyor asla çocuğu sormadı ben resmini atincada sanırsam engelledi çünkü tek gri tik oluyor ama çift toplu attığım resimler arada çift yeşil oluyor sonra hepsi tek gri oluyor pek anlamadım belki APK kullaniyordur sonuç olarak atmayayim diye yapıyor.
Geçen ayda nafakayı eksik attı parasız kalma durumu yok maaşı iyi birikimi vs var.
Babamdan msj qttim icra baslatiriz bu ayı tamamlamazsanndiye yarın atarim dedi ve attı bu ayda erken sayılacak bı zamanda yatırmış.Bu ay çocuyumuz bir yaşına girecek yine ne görme arzusu ne başka birşey var.
Ne yapıyor bu adam neden böyle yapıyor anlayamıyorum bazen resmini videosunu atıyorum kendide babasız büyümüş çok acı çekmiş neden aynısını çocuğuna yapıyor kafamdan bu sorular aylardır gitmiyor
yazık ya bence nafaka dışında hiç iletişime geçmeyin kendisiyle anlattığınıza göre ilgisi başka yerlerde

Dört dişli aynı anda cikariyormus tabi o sıra biz bilmiyoruz dördü olduğunu dirençli ateş geçirdi hastahaneye gittik çocuk agliyo baba dediği tek anlardan biriydi onu attım asla tepki vermedi her çocuk hasta oluyo nasılsa demiştir
6.5 ay oldu asla çocuğum ne yapıyor demedi
Baba ölmüş aslında farkında değil misiniz? Komşunun çocuğu olsa üzülür merak edersin. Kararlarınızın sorumluluğunu alın ve fotoğraf video göndermeyi bırakın artık. Koskoca yetişkin olan sizi ne hale getiriyor ne kadar üzüyor, el kadar çocuk nasıl baş edecek? Üstelik ortada madde kullanım geçmişi var, aile tesiri altında kalmak var. Zar zor getirdiniz ve çocuk bildi babasını gördü, ya sonra? Yazık değil mi o çocuğa?

Baba ölmüş aslında farkında değil misiniz? Komşunun çocuğu olsa üzülür merak edersin. Kararlarınızın sorumluluğunu alın ve fotoğraf video göndermeyi bırakın artık. Koskoca yetişkin olan sizi ne hale getiriyor ne kadar üzüyor, el kadar çocuk nasıl baş edecek? Üstelik ortada madde kullanım geçmişi var, aile tesiri altında kalmak var. Zar zor getirdiniz ve çocuk bildi babasını gördü, ya sonra? Yazık değil mi o çocuğa?
Umut işte belki büyüdüğünü görürse vicdana gelir belki babalık yapar belki ihtiyaçları olunca halleder umudu.
Ancak o ihtiyaç halletmeyi bırak nafakayı eksik attı.
Madde kullanımına gelince on sene sonra insan tekrar başlar mi ? Bu bana uzak geliyor.
Nafakayı yemesinler istedi çocuktan kısmak daha çok yiyip gezmek derdi

Back
X