- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
İkinci evliliğinde bitmeyeceğinin garantisi var mi :) bir de bu varEvet cnm ya keşke hic bitmese...ama diger türlü de cinsellik yok gibi...arkadaşa bagladik...
Kaf dağı prensi istiyorsun sen bence pişman olacaksın hıcbır erkek Harika degıl . Hele sevgiliyken ve evlıyken farklılar . Oyle tutkulu aşk varsa bizede haber et bizde boşayalım ama yaptığın cok büyük risk . Tutku'yla evlensen bile o zamanla biter herzamab gördüğün birinin cazıbesı kalmaz . Cok hayalcisn bıde maddi durumun iyiki kendıne gğvenın var
boşanmanızı ,duygularınızın aşkın,sevginin cazibenin bitmesini anlayabilirim ,anlıyorum da
fakat :
evlilik size umduğunuzu vermemiş ki
2 .kez aramak neden
neden evlilik kurumundan mutluluğu arıyorsun
İkinci evliliğinde bitmeyeceğinin garantisi var mi :) bir de bu var
Çocuk için evlencekmiş tekrartekrar evlenmek neden
Belkide sorun aslında eşiniz,hayatından memnun olmasaydı oda sizinle aynı kaygıyı duysaydı,cinsellikle ilgili beklentileriniz aynı olsaydı aşkınızı canlı tutmaya çalışırdı.tek başınıza kalmışsınız evliliğinizde,uzman yardımıyla birşeylerin değişeceğini tahmin ediyorum.Cok sagolun fikirleriniz icin...bi o kaldı ...bikac ay icerisinde terapiste de gidicez...sonrasinda kararimi vericem...onunla konustum..biseylerin eksik oldugunun farkinda...ama kendisi hayatindan memnun...
bence bunu düşünmek için erken tabi hayatımda biri olmadan yapamam diyenlerdenseniz bulamayacağınızı da var sayarak hareket edin dicem de bu seferde aşk bitti cinsellik sıfıra yakın bir adamla yaşamaya tahammül edip onunla evli olmaya devam mı edeceksin diye de bir soru geldi aklıma. mutsuz olmasan bu konuyu açmazdın bulamam diyipte mutsuz yaşamaya devam mı edeceksin
iyide hayat böyle planlanabilen bir olgu değil kiÇocuk için evlencekmiş tekrar
Belkide sorun aslında eşiniz,hayatından memnun olmasaydı oda sizinle aynı kaygıyı duysaydı,cinsellikle ilgili beklentileriniz aynı olsaydı aşkınızı canlı tutmaya çalışırdı.tek başınıza kalmışsınız evliliğinizde,uzman yardımıyla birşeylerin değişeceğini tahmin ediyorum.
eşinizin duygu durumu hakında fikriniz var mıEvet cidden duygulardan dolayı cinsellik sıfıra vurdu...tam da duygularimi anladiniz...mutsuz hissediyorum...çözüm ariyorum...sonrasını da merak ediyorum dogal olarak...
Evet o konuda kesinlikle haklisinCnm şu an turkiyedeyim...yurtdisinda şansın daha yüksek aslında...cünkü burdaki gibi olumsuz dusunceler yok boşanmış insanlarla ilgili...ayrica cevre baskısı da yok...
Bence aşk hiç olmamış ki bitsin az bir hoslanmayla mantık evliligi yapmissiniz... Aşık olsaydiniz böyle statusel seyler pesinde olmazdiniz
Evet o konuda kesinlikle haklisin
Rahatsin burda alnina etiket yapistirmiyolar "dul" diye (halbuki dulun karsiligi kocasi olen kadindir)
free oluyosun ama benim demek istedigim
Turk sayisi az oldugu icin sansin az
Evet cidden duygulardan dolayı cinsellik sıfıra vurdu...tam da duygularimi anladiniz...mutsuz hissediyorum...çözüm ariyorum...sonrasını da merak ediyorum dogal olarak...
Vallahi ben hala kulturune dinine turklugune sahip cikanlardanimCnm türkle evlenme zaten...avrupali bul..
bir de ne zamandır evlsiniz?
Biraz da sizin ne ölçüde kaliteli oldugunuzu sorgulamak gerek tabiki. Karsimiza cikan insanlar bize gore bir seviyede oluyor.
siz doğrusunu yapıyorsunuz tabiki ilerisini düşüneceksiniz ama şimdikiyle kıyaslayın şimdiki eşinizi de duygu ve mantığınıza göre seçtiğinizi düşünüyorum ne oldu bazı şeyler bitti ilerde ki bulacağınız kişiyle de bitecek. bence şu anki evliliğinizi canlandırma heyecanınızı geri kazanma yoluna gidin tabi sadece siz değil eşinizle beraber. ben biraz eski kafalıyım evlilik konusunda yani bildiğin adam huyunu suyunu biliyorsun hemen vazgeçme olmuyor diye biraz çabalayın baktın olmuyor mutsuz da devam etme sen kaliteliysen etrafında da kaliteli yeniden sevebileceğin insanlar olacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?