Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

Evet bu da bi düşünce...sagolun paylaştıgınız icin...

boşanmanızı ,duygularınızın aşkın,sevginin cazibenin bitmesini anlayabilirim ,anlıyorum da

fakat :
evlilik size umduğunuzu vermemiş ki
2 .kez aramak neden
neden evlilik kurumundan mutluluğu arıyorsun

Cnm dhaa once yazdim cocugum yok...simdilik istemiyorum ama ilerde isteme ihtimalim yuksek...dolayisiyla evlenmem gerekir turkiye sartlarinda...yoksa evlilik bence cok da matah bisi degil...

Cok sagolun fikirleriniz icin...bi o kaldı ...bikac ay icerisinde terapiste de gidicez...sonrasinda kararimi vericem...onunla konustum..biseylerin eksik oldugunun farkinda...ama kendisi hayatindan memnun...
Belkide sorun aslında eşiniz,hayatından memnun olmasaydı oda sizinle aynı kaygıyı duysaydı,cinsellikle ilgili beklentileriniz aynı olsaydı aşkınızı canlı tutmaya çalışırdı.tek başınıza kalmışsınız evliliğinizde,uzman yardımıyla birşeylerin değişeceğini tahmin ediyorum.

Evet cidden duygulardan dolayı cinsellik sıfıra vurdu...tam da duygularimi anladiniz...mutsuz hissediyorum...çözüm ariyorum...sonrasını da merak ediyorum dogal olarak...

Evet cnm beklentilerimiz farklı cok dogru tespit...onu rahatsız etmiyo bu durum cunku cinsellige hic düşkün degil istedigi sey huzur sadece...ben ise evlilikten sadece huzur beklemeyecek kadar enerjik hissediyorum...

Cnm şu an turkiyedeyim...yurtdisinda şansın daha yüksek aslında...cünkü burdaki gibi olumsuz dusunceler yok boşanmış insanlarla ilgili...ayrica cevre baskısı da yok...
Evet o konuda kesinlikle haklisin
Rahatsin burda alnina etiket yapistirmiyolar "dul" diye (halbuki dulun karsiligi kocasi olen kadindir)
free oluyosun ama benim demek istedigim
Turk sayisi az oldugu icin sansin az

Kadının kafası karışık,aslında boşanma aşamasında her insanın düşüneceği türden bir soru sormuş gelen yorumlar ''bu ne biçim soru'' tarzında.
Ne var yani bir kadın boşanınca yeni biriyle birlikte olmak isteyemez mi ya da yeni bir aşkı tatmayı ? İlla 3-4 sene bekar mı olmalı veya boşandığı için hayattan mı soyutlasın kendini ? Aşk bitti diyor kadın belli ki yeniden tatmak istiyor bu duyguyu.
Şans işi biraz da konu sahibi.Bulanlar vardır ama eskiyi arayanlar da olur.

Evet cidden duygulardan dolayı cinsellik sıfıra vurdu...tam da duygularimi anladiniz...mutsuz hissediyorum...çözüm ariyorum...sonrasını da merak ediyorum dogal olarak...

siz doğrusunu yapıyorsunuz tabiki ilerisini düşüneceksiniz ama şimdikiyle kıyaslayın şimdiki eşinizi de duygu ve mantığınıza göre seçtiğinizi düşünüyorum ne oldu bazı şeyler bitti ilerde ki bulacağınız kişiyle de bitecek. bence şu anki evliliğinizi canlandırma heyecanınızı geri kazanma yoluna gidin tabi sadece siz değil eşinizle beraber. ben biraz eski kafalıyım evlilik konusunda yani bildiğin adam huyunu suyunu biliyorsun hemen vazgeçme olmuyor diye biraz çabalayın baktın olmuyor mutsuz da devam etme sen kaliteliysen etrafında da kaliteli yeniden sevebileceğin insanlar olacaktır...

ben varım :) evlenip ayrıldım ve ayrıldıktan yaklaşık 12 sene sonra tekrar evlendim. İlk evliliğimden çocuğum yok.
Şimdi ki eşimle bir sıkıntımız yok çok şükür iyi bir insan. Belki de ben şanslı kısımdaydım bilemiyorum. Ama daha çok geçnsiniz olmuyorsa olmuyordur. sizin kafanıza bir kere boşanmak fikri girdiyse zaten o evlilik biter

Cok sagolun beni anlamaya calışıp empati yapabildiginiz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…