Sevindim ..Allah dahada mutlu etsin insBitecek
Bitmese benim bitmezdi
4 yıl evlilik üzerine bosandım
Şuanda ikinci evliliğimdeyim ve allah a şükür cok iyi
Bir eşim ve evliliğim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim ..Allah dahada mutlu etsin insBitecek
Bitmese benim bitmezdi
4 yıl evlilik üzerine bosandım
Şuanda ikinci evliliğimdeyim ve allah a şükür cok iyi
Bir eşim ve evliliğim var
Ben de mutluyum 1 yıl önce boşanmış biri olarak. Elbette zorluklar yaşadım acı çektim mutsuz da oldum ama genele baktığımızda o iç huzuru, o herşeyin üstesinden gelmek ve hepsinin geride kalması, mutsuz bi hayata mahkum olmama hissini hiçbir şeye değişmem. Hayat ne gösterir bilinmez fakat geleceğe hep umutla bakıyorum.
Ins bende iyi olurum diom cok yoruldumKendine güven artıyor değil mi insanda? Ulan ben herşeyi hallederim, neler atlattım bu ne ki diyor gerçekten..![]()
Boşanma gerçekleşti mi? O süreç çok yorucu.. Ben avukata protokol inzalamaya giderken merdivende bir kadın ağlıyordu, oraya gidene kadar da 'ben güçlüyüm, çok güçlüyüm' diye kendime telkinde bulunmuştum. Ağlamaktan en çok korktuğum an o andı vebir de mahkeme anı. Çıktım ve mahkeme gününe kadar o telkine devam ettim hep. Ağlamamak için, eğilmemek bükülmemek için. İşe yaradı, hem de çok yaradı. Hayatımda hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum artık.. siz de öyle olacaksınız, kendinize inanırsanız.Ins bende iyi olurum diom cok yoruldum
Kesinlikle canım, evet ilk aşamalar zor oluyor ama geride bırakıp rahatladığında neler yaşamışım bana çok şey kattı bile diyosun :))Kendine güven artıyor değil mi insanda? Ulan ben herşeyi hallederim, neler atlattım bu ne ki diyor gerçekten..![]()
Kesinlikle canım, evet ilk aşamalar zor oluyor ama geride bırakıp rahatladığında neler yaşamışım bana çok şey kattı bile diyosun :))
Gerceklesecek avukatla gorusuldu de babam ilgilenecek. Guclu olmak gorunmek zorundayim ..sali gunu avukatla islemler baslatilacak ...yaziklar olsun harcadigim vakte onunlaBoşanma gerçekleşti mi? O süreç çok yorucu.. Ben avukata protokol inzalamaya giderken merdivende bir kadın ağlıyordu, oraya gidene kadar da 'ben güçlüyüm, çok güçlüyüm' diye kendime telkinde bulunmuştum. Ağlamaktan en çok korktuğum an o andı vebir de mahkeme anı. Çıktım ve mahkeme gününe kadar o telkine devam ettim hep. Ağlamamak için, eğilmemek bükülmemek için. İşe yaradı, hem de çok yaradı. Hayatımda hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum artık.. siz de öyle olacaksınız, kendinize inanırsanız.
Valla ne yalan söyleyim ben de keşke olmasaydı diyemiyorum, aynı süreçten geçen bazı arkadaşlarım keşke yaşamasaydım diyor sanırım biraz algıyla alakalı. Hayat böyle bişey evlilik ya da başka sebeple yolun bazı insanlarla kesişiyor iyi ve kötü bişeyler öğreniyorsun sonra yolların ayrılıyor. İnsan yaşadığı hayatı iyisiyle kötüsüyle sevmeli.Aynen, o yüzden keşke evlenmeseydim diyemiyorum bençok şey öğrendim, ne toymuşum diyorum.
Valla ne yalan söyleyim ben de keşke olmasaydı diyemiyorum, aynı süreçten geçen bazı arkadaşlarım keşke yaşamasaydım diyor sanırım biraz algıyla alakalı. Hayat böyle bişey evlilik ya da başka sebeple yolun bazı insanlarla kesişiyor iyi ve kötü bişeyler öğreniyorsun sonra yolların ayrılıyor. İnsan yaşadığı hayatı iyisiyle kötüsüyle sevmeli.
Gerceklesecek avukatla gorusuldu de babam ilgilenecek. Guclu olmak gorunmek zorundayim ..sali gunu avukatla islemler baslatilacak ...yaziklar olsun harcadigim vakte onunla
milletin çocuğu ölüyo da metanetini koruyor, bizim kadınların boşanması yeterli dünyalarının başlarına yıkılması için.
acıları yarıştırmak çok saçma evet ama abartmamak lazım yani bi de.
Siz hiç boşandınız mı?
hayır ama boşanan insanlar tanıyorum
Yorumunuzdan anlamıştım...Tanımak malesef o duyguları anlamak için yeterli değil...Abartmamak lazım derken sanki bilinçli mi abartılı yasıyorlar o kadınlar duygularını...Bi sevgiliden ayrılmak bile ne kadar acı veriyorken hem de[/QUO zor cok zor
Canım bak hayat senın sıddet aldatma uyusturucu kumar saygısızlık sevgısızlık varsa boşan yok eger yoksa ozmn düşün Insallah Cok mutlu olursun