Türkiye’de yönetici pozisyonunda olacağım diyorsanız Türkiyeye gelin tabi ki. Size kıymet verecek yere gelin.
Kiril alfabesi denince aklıma Rusya/Bulgaristan/Orta Asya ülkeleri/Makedonya falan geliyor, oralar da bir İngiltere değil. Yurtdışı tutkusunu bir geçelim.
Kargo için sizin yerinizde olsam:
1) İkinci el satılamayacak makyaj malzemesi, krem gibi malzemeleri bir bavula koyardım.
2) Kıyafetlerimi teker teker dener, favorilerimi kendime saklar kalanları ikinci el dükkanına verirdim.
3) Tabak çanak zaten kargoda kırılır. Onlar letgo gibi sitelerde kolay satılır, ülkenizdeki sitelerde satardım. Favori kupalarımı paketleyip bavula koyardım.
4) Koltuk için Türkiyedeki sitelerde kendi koltuğumun benzerini bulurdum. (Onlar da uluslararası, Rusya koltuk tarzı yok)
Türkiye fiyatını, kargo fiyatını ve mevcut koltuğun ikinci el fiyatlarını karşılaştırırdım. Muhtemelen Türkiyede gıcır gıcır aynı koltuğu almak daha ucuza gelecek.
5) Elektronikler = cam eşya = letgo
Son olarak anısı olan büyük özel şeyler için pamuk ellerimi cebime atardım. Bu hesaba göre kargonuz 1000 euronun çoook altına düşecek.
Kolay gelsin