- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Sorunlarınız ne tam olarak? Ona göre yorum yapmak lazım.
Sigortası yok anladığım kadarıyla. Nafaka çıkmayabilir. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir. Ama boşansanız sizin evinizin giderlerini karşılamaz. Nafaka verir ancak.
Sizin mesleğiniz var mı? Aileniz arkanızda mı?
Sadece sevmeme sorunu olsa çocuğunuz için birarada kalabilirsiniz diyecektim ama anlaşamıyorsanız başka. Sanırım yaşınız da küçük. Çift terapisi gibi yolu kabul eder mi eşiniz?Sıddetli gecimsizlik diyeyim.annem var birtek calisip kardesime bakiyor oda.meslekte yok.
Etsene ben etmem artik. Ben bu insanin degisecegine inanmiyorum artik. Buzamana kadar cocuk tutu beni zatenSadece sevmeme sorunu olsa çocuğunuz için birarada kalabilirsiniz diyecektim ama anlaşamıyorsanız başka. Sanırım yaşınız da küçük. Çift terapisi gibi yolu kabul eder mi eşiniz?
Oturup birlikte gelecek planlaması yapsanız sakince? Boşanma da dahil olarak.
Meslek olmayınca kazandığınız muhtemelen kızınızla geçiminize yetmez.
Kendi calisiyor gostermiyor ama dükkani var. Ve yaninda calisan elamani onunda sigortasini yatirmiyor.Sgk veya bagkur borcu varsa kendisini calisiyor gostermiyor demek ki. Bu durumda gelir tesbiti yaptirmaniz gerekir diye biliyorum. Peki esinizle konustunuz mu hic? Adami taniyan sizsiniz bosanma durumunda evdeki esyaya kadar talip olur mu ancak siz bilirsiniz. Evin faturasini odemek de tamamen onun insafina kalmis veya ikinizin anlasmasina kalmis bir durum. Nafaka ciksa ciksa 1000 lira anca cikar size ve cocuga beraber
Hayir yokSenin mesleğin var mı peki ?
Yanındaki elemanın sigortasını yatırmayıp kar ettiğini sanıyor fitil fitil burnundan gelsin inşallah yaptığı haksızlık.Kendi calisiyor gostermiyor ama dükkani var. Ve yaninda calisan elamani onunda sigortasini yatirmiyor.
Boyle cok siddetli kavgalarda ben herseyinizi karsilarim v.s demisti ama o durumda insanlar cirkinlesebiliyor
Hayir yatirmamazlik degil. Kendi sgk borcu 20 bin tl oldugu icin, bu borcu odemeden yatiramiyor. Sanirim kendin yatir diye parasini veriyormusYanındaki elemanın sigortasını yatırmayıp kar ettiğini sanıyor fitil fitil burnundan gelsin inşallah yaptığı haksızlık.
Anladım o zaman durumun hayli zor , ailenin yanına dönme şansın var mı peki ? Şiddet vs yoksa biraz sabretseniz şartlar olgunlaşıncaya kadar.Hayir yok
Anladım o zaman durumun hayli zor , ailenin yanına dönme şansın var mı peki ? Şiddet vs yoksa biraz sabretseniz şartlar olgunlaşıncaya kadar.
Siz şuan pat diye boşanamazsınız adam size bakar yada bakmaz onun insafına kalmış. Hiç birikiminiz var mı?
Allah yardımcın olsun üzüldümBabamla annem ayri. Annem 1+1de kardesimle yasiyor. Gel beraber yasariz diyor ama ben gitmiyorum cunku annemle zor anlasiyoruz. Hatta anlasmaiyoruz :/
Babam esiyle birlikte :) beni görmüyor bile. Annem zaten calisiyor. Kizkardesimin okulu falan . Haftasonu birakacaktim ona bile vakiti yoktu. Istanbulda degilim ama ankaradada pahali kiralar.Allah yardımcın olsun üzüldümGeçinmek çok zor , baban destek olurmu ki ? İstanbuldaysan kiralar çok pahalı zaten Bir de işe girip çalışsan gündüzleri çocuğa annen baksa ? Belki o zaman çıkabilirsin
Tamam eşi ile birlikte olsun da maddi olarak destek verecek gücü varsa destek versin bir zahmet diyeceğim ama anlıyorum sizi... Annem babam ayrı değil ama onların da bana maddi manevi bir kuruş faydaları yok.Babam esiyle birlikte :) beni görmüyor bile. Annem zaten calisiyor. Kizkardesimin okulu falan . Haftasonu birakacaktim ona bile vakiti yoktu. Istanbulda degilim ama ankaradada pahali kiralar.
Her koyun kendi bacagindan asilirmis. Rabbim görüyor ya yardim eder insallah.Tamam eşi ile birlikte olsun da maddi olarak destek verecek gücü varsa destek versin bir zahmet diyeceğim ama anlıyorum sizi... Annem babam ayrı değil ama onların da bana maddi manevi bir kuruş faydaları yok.
Merhaba. Belki önceki konularimi biliyorsunuzdur. Esimle olan sıkıntılarımdan bahsetmistim. Cözüm yolunu bulmadigım gibi ayrilmak istemiyordum.
Simdi icimi öyle duygular kapladi ki artık yapabilirim diyorum. Bende basarabilirim.
Karsimdaki insanin hareketlerine bakiyorumda ne kadar itici gelmeye basladi,birden uyaniyorum bakiyorum yüzüne onceden sevmeye öpmeye kiyamadigim insan simdi bana neden yabancı. ? Neden bir sey hisetmiyorum
. Oñceden kapıdan cıkarken icimin titredigi ,aksam saatini iple cektigim bu adami neden görmek istemiyorum.
Bu duygular gecicimi? Ayrılık yasarsam pisman olurmuyum?
Kızım icin uzuluyorum suan babasima cok düsķün sabah kalkar ope ope uyandırır. Giderken hemen gel baba diye seslenir. Ikimiz kaldigimizda ona nasil bu durumu aciklayacagım.?
Birde sunu sormak istiyorum. Esimin dukkani var 3 tane arabasi var ama hepsine kredi ödüyor. Evimiz ,dukkan ,arabalar para ödeniyor bizim degil hic biri. Esimin dedigine göre ayliķ 10 bin tl ödeme yapiyor bunlara. (Hepsi kira) sigorta borcundan dolayi sigortada yatirmiýor. Ben ayrilmak istedigim zaman ne kadar nafaka alabilirim, bu sartlar altiñda.?
Mesela evdeki esyalar benim hakkımidir? Kizim 3 bucuk yasinda, evimin kirasinı faturalarini odemek zorundami? Ya ödemezse. Kresler cok pahali bir ise girsem zaten maasimi oraya vermek zorunda kalirım.
Boyle durumla karsilasan bilgi verebilirmi?
Tesekkurler kızlar.
Merhaba. Belki önceki konularimi biliyorsunuzdur. Esimle olan sıkıntılarımdan bahsetmistim. Cözüm yolunu bulmadigım gibi ayrilmak istemiyordum.
Simdi icimi öyle duygular kapladi ki artık yapabilirim diyorum. Bende basarabilirim.
Karsimdaki insanin hareketlerine bakiyorumda ne kadar itici gelmeye basladi,birden uyaniyorum bakiyorum yüzüne onceden sevmeye öpmeye kiyamadigim insan simdi bana neden yabancı. ? Neden bir sey hisetmiyorum
. Oñceden kapıdan cıkarken icimin titredigi ,aksam saatini iple cektigim bu adami neden görmek istemiyorum.
Bu duygular gecicimi? Ayrılık yasarsam pisman olurmuyum?
Kızım icin uzuluyorum suan babasima cok düsķün sabah kalkar ope ope uyandırır. Giderken hemen gel baba diye seslenir. Ikimiz kaldigimizda ona nasil bu durumu aciklayacagım.?
Birde sunu sormak istiyorum. Esimin dukkani var 3 tane arabasi var ama hepsine kredi ödüyor. Evimiz ,dukkan ,arabalar para ödeniyor bizim degil hic biri. Esimin dedigine göre ayliķ 10 bin tl ödeme yapiyor bunlara. (Hepsi kira) sigorta borcundan dolayi sigortada yatirmiýor. Ben ayrilmak istedigim zaman ne kadar nafaka alabilirim, bu sartlar altiñda.?
Mesela evdeki esyalar benim hakkımidir? Kizim 3 bucuk yasinda, evimin kirasinı faturalarini odemek zorundami? Ya ödemezse. Kresler cok pahali bir ise girsem zaten maasimi oraya vermek zorunda kalirım.
Boyle durumla karsilasan bilgi verebilirmi?
Tesekkurler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?