- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Moralini bozmak istemem ama sana kolay geliyor. Eşinin de aman aman bir parası , kazancı yok sanıyorum bu durumda da bakarım dese bile bakamayabilir , hayatına biri girerse bakmayabilir , ona güvenerek hareket etme... Çocuk için nafaka ve sana yoksulluk nafakası bağlanır ama geçinmene yetmez o paralar çünkü komik rakamlar. 300-500 TL gibi... Ben senin yerinde olsam şimdi işe girer çocuğu kreşe veririm , kalan parayı biriktiririm. Tabi ki şiddet , alkol vs sorunları yoksa eşinin....
Kaç yıllık evlisiniz ? Küçük kızınızda varmış hiç aile terapisti falan düşündünüz mi ?Siddetli gecimsizlik.
Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim kira çok yüksek değilse onu gönder evden o zaman , evin her şeyini karşılamasa da alacağın nafakaya kendi çalıştığını da ekler bir şekilde yoluna bakarsın.Kolay gelmiyor ama boyle yasamakta zorlaniyorum artik. Tahammulum kalmadi gercekten. Istemiyor beyfendi ise girmeyi. Her yerden elim kolum bagli.
benimki de öyle diyordu canım ama is boşanmaya gelince bambaşka insana dönüşüyorlar.. Hepsine hazırlıklı olman lazim. Boşanmak istediğine emin misin. Duygularından emin misin pekiKendi calisiyor gostermiyor ama dükkani var. Ve yaninda calisan elamani onunda sigortasini yatirmiyor.
Boyle cok siddetli kavgalarda ben herseyinizi karsilarim v.s demisti ama o durumda insanlar cirkinlesebiliyor
Onceden kiyamadigim insan simdi gozumde bir hic. Bana gore eminim. Insanlar neye gore emin oluyor duygularindanbenimki de öyle diyordu canım ama is boşanmaya gelince bambaşka insana dönüşüyorlar.. Hepsine hazırlıklı olman lazim. Boşanmak istediğine emin misin. Duygularından emin misin peki
Ben 2 yıldır çelişkilerle doluyum.. Ayrılma mevzusu hep geçti ama istemiyordum.. Ben eşimin bana karşı sevgisi kalmadigi.için ayrılıyorum. Sevgiyi bırak merhameti bile kalmadi. Duygulrim ne.diye sorarsan seviyorum özlüyorum. Bu isi daha da zorlaştırıyor.belki de aliskanliktir.Onceden kiyamadigim insan simdi gozumde bir hic. Bana gore eminim. Insanlar neye gore emin oluyor duygularindan
Ben 2 yıldır çelişkilerle doluyum.. Ayrılma mevzusu hep geçti ama istemiyordum.. Ben eşimin bana karşı sevgisi kalmadigi.için ayrılıyorum. Sevgiyi bırak merhameti bile kalmadi. Duygulrim ne.diye sorarsan seviyorum özlüyorum. Bu isi daha da zorlaştırıyor.belki de aliskanliktir.
Eger yanındaki adama dokunmak istemiyorsan evde olması sana.rahatsızlık veriyorsa bitmiştir sende biseyler.
Esin gelse mesela sana.sarılsa sımsıkı seviyorum dese ne hissedersin mesela onu düşün. Eger bu bile seni rahat Siz ediyorsa bitmiştir duyguların
.. Kendini iyi yokla derim. Geçici bisey de olabilir sendeki.
Yanlış bilmiyorsam şerhi sadece oturdukları ev için koydurabilir, aile konutu diye. Bir gün televizyonda bir avukat o şekilde açıklamıştı, diğer evlere şerh koydurulamaz demişti. Yine de araştırmak gerek.Şerh koydur diyecem de kira diyorsun başkasına devredemezdi,ama yinede koydurabilirsin diye biliyorum bulunduğun ilçede tapu dairesi yakınsa bir gidip görüşsen.
Bugün boşanmış bir kadınla konuştum tesadüfen geldi dükkana derdini anlatti 15 yıl olmuş bosanali kimse sahip çıkmamış ne annesi ne babası. Kardeşinin yanında kalıyor gelin her türlü lafı sayıyor üstelik hasta çalışamaz vücudu dayanmaz. Kızını da gostermiyormus eski kocası. Elinde valiz çıkmış evden cami misafirhane gibi yerlerde kaliyor. "Kimi görsem deli de olsa kocandan boşanma diyorum" dedi...
Tam anlatmak istedigim bu. Yuva yikilmasi bi kenara,zorlukla yurutmeye calismak bi kenara..Allah yardımcısı olsun.
Yuvasızlık çaresizlik zordur ama deliyle yaşamak da zordur.
Herkes çektiğini biliyor işte..
Tam anlatmak istedigim bu. Yuva yikilmasi bi kenara,zorlukla yurutmeye calismak bi kenara..
Inanin hic bilmiyorum sgksi varken bankalar kredi veriyordu. Suan sgksiz oldugu icin hic bir banka vermiyor.Bu arada düzenli gelir göstermeden arabalara nasıl kredi alabildi onu anlamadım..
Bence sizden gizli bir şeyleri olabilir gelir konusunda..
Başka türlü ayda 10 binin altından nasıl kalkılır?
Bugün boşanmış bir kadınla konuştum tesadüfen geldi dükkana derdini anlatti 15 yıl olmuş bosanali kimse sahip çıkmamış ne annesi ne babası. Kardeşinin yanında kalıyor gelin her türlü lafı sayıyor üstelik hasta çalışamaz vücudu dayanmaz. Kızını da gostermiyormus eski kocası. Elinde valiz çıkmış evden cami misafirhane gibi yerlerde kaliyor. "Kimi görsem deli de olsa kocandan boşanma diyorum" dedi...
Muhakkak ama ailen sana destek çıkmazsa çok zor Allah yardımcın olsunBence onun yasadiklari farkli oyuzden :/
Bana göre ayrilik herseyi duzeltecek. Tamam maddi olarak zorlanicam ama hani bir laf var azicik asim agrisiz basim diye .Hepsinin ayrı zorluğu olacak.
Mühim olan senin vücudun hangisini daha kaldıracak durumda.
Hakkınızda hayırlısı..
5 yili bitirdik 6 yillik evliyiz . Dusundum ama onunda cözüm getirecegini sanmiyorum boyle bir insana.Kaç yıllık evlisiniz ? Küçük kızınızda varmış hiç aile terapisti falan düşündünüz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?