Boşanırken olması gerekenler.

Kolay gelmiyor ama boyle yasamakta zorlaniyorum artik. Tahammulum kalmadi gercekten. Istemiyor beyfendi ise girmeyi. Her yerden elim kolum bagli.

Kolay gelmiyor ama boyle yasamakta zorlaniyorum artik. Tahammulum kalmadi gercekten. Istemiyor beyfendi ise girmeyi. Her yerden elim kolum bagli.
Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim kira çok yüksek değilse onu gönder evden o zaman , evin her şeyini karşılamasa da alacağın nafakaya kendi çalıştığını da ekler bir şekilde yoluna bakarsın.

Kendi calisiyor gostermiyor ama dükkani var. Ve yaninda calisan elamani onunda sigortasini yatirmiyor.
Boyle cok siddetli kavgalarda ben herseyinizi karsilarim v.s demisti ama o durumda insanlar cirkinlesebiliyor
benimki de öyle diyordu canım ama is boşanmaya gelince bambaşka insana dönüşüyorlar.. Hepsine hazırlıklı olman lazim. Boşanmak istediğine emin misin. Duygularından emin misin peki

benimki de öyle diyordu canım ama is boşanmaya gelince bambaşka insana dönüşüyorlar.. Hepsine hazırlıklı olman lazim. Boşanmak istediğine emin misin. Duygularından emin misin peki
Onceden kiyamadigim insan simdi gozumde bir hic. Bana gore eminim. Insanlar neye gore emin oluyor duygularindan

Onceden kiyamadigim insan simdi gozumde bir hic. Bana gore eminim. Insanlar neye gore emin oluyor duygularindan
Ben 2 yıldır çelişkilerle doluyum.. Ayrılma mevzusu hep geçti ama istemiyordum.. Ben eşimin bana karşı sevgisi kalmadigi.için ayrılıyorum. Sevgiyi bırak merhameti bile kalmadi. Duygulrim ne.diye sorarsan seviyorum özlüyorum. Bu isi daha da zorlaştırıyor.belki de aliskanliktir.
Eger yanındaki adama dokunmak istemiyorsan evde olması sana.rahatsızlık veriyorsa bitmiştir sende biseyler.
Esin gelse mesela sana.sarılsa sımsıkı seviyorum dese ne hissedersin mesela onu düşün. Eger bu bile seni rahat Siz ediyorsa bitmiştir duyguların
.. Kendini iyi yokla derim. Geçici bisey de olabilir sendeki.

Daha oncede boyle git geller yasamistim defalarca gitmisti evden ve getiren ben olmustum.
Simdi ise gitse diye gozune bakiyorum . Cunku artik rahat bir nefes almak istiyorum 6 yılımi verdim ona. Karakterim degisti,kiligim kiyafetim. Bakis acilarimi bile degistirdim onu mutlu etmek icin. Simdi eski ben olmak istiyorum.
Kiyafetlerini katlarken dolabini bos hayal ediyorum. Ayakkabiliktaki ayakkabilarini yok sayiyorum. Yormuyor beni . Sadece icim ciz ediyor normal degil mi etmesi. Ben cok duygusalim. Buyuzden kaybettim artik kaybetmek istemiyorum

Şerh koydur diyecem de kira diyorsun başkasına devredemezdi,ama yinede koydurabilirsin diye biliyorum bulunduğun ilçede tapu dairesi yakınsa bir gidip görüşsen.
Yanlış bilmiyorsam şerhi sadece oturdukları ev için koydurabilir, aile konutu diye. Bir gün televizyonda bir avukat o şekilde açıklamıştı, diğer evlere şerh koydurulamaz demişti. Yine de araştırmak gerek.

Son düzenleme:
Bosanıcam ama nasıl geçinecegim olmazki .Artık yanlızsınız unutun onu .Bir karar vermelisiniz .Simdiden is bulun ozaman yanlızmıs gibi devam edin bundan sonra .

Bugün boşanmış bir kadınla konuştum tesadüfen geldi dükkana derdini anlatti 15 yıl olmuş bosanali kimse sahip çıkmamış ne annesi ne babası. Kardeşinin yanında kalıyor gelin her türlü lafı sayıyor üstelik hasta çalışamaz vücudu dayanmaz. Kızını da gostermiyormus eski kocası. Elinde valiz çıkmış evden cami misafirhane gibi yerlerde kaliyor. "Kimi görsem deli de olsa kocandan boşanma diyorum" dedi...

Allah yardımcısı olsun.
Yuvasızlık çaresizlik zordur ama deliyle yaşamak da zordur.
Herkes çektiğini biliyor işte..

Bu arada düzenli gelir göstermeden arabalara nasıl kredi alabildi onu anlamadım..

Bence sizden gizli bir şeyleri olabilir gelir konusunda..
Başka türlü ayda 10 binin altından nasıl kalkılır?
Inanin hic bilmiyorum sgksi varken bankalar kredi veriyordu. Suan sgksiz oldugu icin hic bir banka vermiyor.

Bence onun yasadiklari farkli oyuzden :/

Kocanın kira,evin ihtiyaclarini öderim laflarina inanma. Yakın arkadaşımın eşi bir hayli zengin ve lüks arabalara sahip adam. Kadına dedi ki git ev bul kendine eşyaları taşıyalım kirayi ev ihtiyaçlarını,cocuklarin giyim vs ben karsilayacam demisti,ne oldu boşanma gerçekleşti adam kirayı vermediği gibi,pazar günleri çocuklarına 10 ar lira verip gönderiyor,kadın çalışmıyor iki küçük çocuk,adamin verdiği nnafakayla geçim ssaglamaya çalışıyor,aileside sirtini dondu kadına,kaldi dimdizlak hayatta kalma mücadelesi veriyor. Boşanma şu durumda hiç iyi olmaz gibi. Biraz birikim yapmaya çalışın,zira hayat çok pahalı artık.Hadi senden sıkıldım gecinemiyoruz bosaniyorum deme lüksü yok,çalışmayan ailesi destek olmayan kadının,kızınız büyüsün biraz bu sürede ise girin gerisi Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…