Boşanırken olması gerekenler.

O zaman esinin kisiligiyle ilgili sikinti var ama ben de bakiyorum cogu erkek hirsli egolu gunumuzdekilerin cogu boyle galiba sen de oyle olmadigindan daha cok batiyordur.

Insallah ummadigin guzel seyler olur.

Evet orasi oyle ama cok uzak.. birde is imkani.. dahin basi benimde aklima geldi.
evet bayağı uzak şehıre.annen ve kızkardesınde kıradaysa beraber daha buyuk eve çıkabılırsınız.annen başında olursa uzak semttede rahatça oturursun avm lerde satış danışmanı olarak işte bulabılırsin ya da çocuk bakımı olabilir ilk etapta.şehir içi semtler de kiralar 1000 tl ye yakın ankarada odemeyezsin.keşke aranız düzelse eşinle mutlu olurduk k.k olarak

Duzlecegini sanmiyorum. Daha dogrusu bende duzelsin istemiyorum icimde bisey kalmadi artik.

Bu şartlarda boşanmanız pek mantıklı görünmüyor. Bir işe girip biraz birikim yapsanız? Evet anlaşamadığınız bir eşle mecburiyetten yaşamak çok zor ama şimdi boşanırsanız da hiç bir şeye yetemeyeceksiniz,maalesef. Allah yardımcınız olsun

Bende anlamiyorum. Ugruna herseyden vazgectigim adama gözlerim inanmiyor. Kırgınim birazda hirsli. Beni üzen icimde ona karsi bisey kalmamasi ,gormek istemem. Ama belli olmasin diye gene askim canim demeler..
Seviyorsundurda öfke daha cok bastırmıştır. Ayrılıp öfken dinince sevgin ağır basacak,keşke hiç gerek kalmadan adam yumuşacık oluverse,eviniz huzurla doluverse. İstemiyorum deme,içinde bir yerlerde ah keşke diyorsunuz sende. Dua et,Allah yolunu bahtını açık etsin.

Buzamana kadar arkasindan yalinayak gidecek kadar sevdim. Hastalanip yataga düsecek kadar, 2 kez ameliyat olup (sirf onun yuzunden) tukurdugumu yalayarak sevdim . Artik yok kalmadi bir direm.
Amin insallah iyi olur hersey.

Buzamana kadar arkasindan yalinayak gidecek kadar sevdim. Hastalanip yataga düsecek kadar, 2 kez ameliyat olup (sirf onun yuzunden) tukurdugumu yalayarak sevdim . Artik yok kalmadi bir direm.
Amin insallah iyi olur hersey.
Vay anasına dahada kıymet bilmemisse,dikiş tutmaz artık. Hayırlısı olsun hem evladiniz hem sizin için. Açar bir kapı Allah,siz içinizi ferah tutun.

Çoğu arkadaş demiş zaten, fatura, kira ödeme gibi bir yükümlülük hiçbir boşanmada yok ki zorunlulugu da yok bence. Giderler adi altinda nafaka belirlenir, o da su durumda 1000 tlyi gecmez. Eger bosanmayi kafaniza koyduysaniz tek yol bir işe girmeniz. Destek alabileceginiz kimse yok. Yani ailenizden size evini acabilecek olan yok. Yalnizca nafakaya guvenip de bosanilmayacagina gore tek yol calismaniz. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Ev arkadasiyla eve cikmak falan, cocugunuz olmasa tamam da cocukla zor gibi. Ne kadar guvenebilirsiniz ki?

Olan yavrulara oluyor hiç şüphesiz yaşayan biri olarak bunu çok iyi biliyorum.Onun düzeni bozulmasın buna gayret edin.Düzelebilecek fırsatlar kollayın.Boşanınca herşey düzelecek gibi geliyor ama düzelmiyor.Umarım doğru kararı verirsiniz.

Yanındaki elemanın sigortasını yatırmayıp kar ettiğini sanıyor fitil fitil burnundan gelsin inşallah yaptığı haksızlık.
Konuyla alakasız ama ben bu sigorta meselesine çok sinirleniyorum.
Bi de sigortayı eksik gösterenler var ki vergi kaçakçısı olur kendileri. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına giriyorlar. Helâlleşmek isteseler hangi biriyle helallesecekler

Amin . Tesekkur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…