Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavga her evliliktr olur yani bu durum için üzgün görünmüyorsunuz.Normal bir olaymış gibi rahatça boşanacağım diyorsunuz çok ilginçNafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyorum bu nedenle nafaka talebim olacak amacım ihtiyaçlarımı karşılamak yoksa adamı sömürmek değil. Olmadı geçinemedik mutlu değiliz. Yapamıyoruz yani.
Nafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyo
Nafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyorum bu nedenle nafaka talebim olacak amacım ihtiyaçlarımı karşılamak yoksa adamı sömürmek değil. Olmadı geçinemedik mutlu değiliz. Yapamıyoruz yani.
Nafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyorum bu nedenle nafaka talebim olacak amacım ihtiyaçlarımı karşılamak yoksa adamı sömürmek değil. Olmadı geçinemedik mutlu değiliz. Yapamıyoruz yani.
Ne alaka. Mutlu değilim uzun zamandır boşanmayı düşünüyorum. Ama karar veremiyorum. Burada insanların fikirlerinden yararlanmak için konu açtım. Evlenmek kadar boşanmakta doğal. Kadın mağdur olan taraf değil mi boşanmada?Sosyal deney mi yapıyorsun arkadaşim ? Hiç gerçekçi değilsin.
Geçinmek değil yasayla kadına verilen hak bu.Her imza atan ayrılınca adamdan gecinirse ohoooo
Ben alırım. Onun yüzünden boşanıyorum. Hangi kadın boşanmayı ister durup dururken ??Konu başlığı bile ne kadar nafaka alırım ve nafaka peşinde değilsiniz öyle miBurdan bakınca niyetini gayet adamı sömürmek gibi duruyor. İhtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız girer bir işe herkes gibi çalışırsınız. Sizin ne özelliğiniz var diğer insanlardan 2 yıl evli kalmak dışında? Köyde yaşayıp çalışmıyor olmamış tamamen sizin sorununuz. Çalışsaydınız. Kanunen karşı tarafın bir kusuru yoksa nafaka alamazsınız. Çocuğunuz da yok eski kocanız sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda değil. Unutun yani nafakayı
Ne alaka. Mutlu değilim uzun zamandır boşanmayı düşünüyorum. Ama karar veremiyorum. Burada insanların fikirlerinden yararlanmak için konu açtım. Evlenmek kadar boşanmakta doğal. Kadın mağdur olan taraf değil mi boşanmada?
Hakkım olan yasayla verilen nafakayı alma çabamı neden sosyal demeymiş gibi görüyorsun?
Sanmıyorum. Annem 30 yıllık evlilikten ve evhanımlığından sora 500 aldı. Babam memur.Aşağı yukarı 1000 tl alabilir miyim mesela ?
Kocamın kazancıninBal gibi nafaka pesindesin.Hatta o kadar nafaka pesindesin ki 1000 lira alma umuduna bile girmissin.
Kaç yok önceydi peki ?Sanmıyorum. Annem 30 yıllık evlilikten ve evhanımlığından sora 500 aldı. Babam memur.
Ya vet gercekten böyle bişi varmıs ben de duyunca şok oldum. Bi arkadasım 20 bin tazminat ödüyor kocasına takside böldürmüş. Adam tanıştıkları günden bugüne yaptıı harcamalaı istemiş boşanmak icinSen birak nafakayi falan da adam senden tazminat istemez insallah.
Sirf mutlu degilim ben istemiyorum banane dersen mahkemede nafaka almak yerine kocana tazminat odersin.
İşte 2016da boşandılar. Henüz bir artış da olmadı. Ev yoksa sadece memur maaşıysa 1000 bağlamazlarKocamın kazancınin
Kaç yok önceydi peki ?
Hiç mi artış olmayacak nafaka miktarında?
Anlaşmalı boşanırsam çatır çatır alırım hakkımı. Nafaka kadının yasal hakkı. Hakîm onu kadının elinden alamaz ve gerekirse başka mahkemeye tekrar tekrar dava açarım .Sen birak nafakayi falan da adam senden tazminat istemez insallah.
Sirf mutlu degilim ben istemiyorum banane dersen mahkemede nafaka almak yerine kocana tazminat odersin.
Nafaka alamayabilirsiniz.Geçimsizlik.
Tamam aç davani,yasalar senin nafaka almana karar verirse güle güle harcarsin...Ne kadar nafaka alacağini biz nerden bilelim ?Ne alaka. Mutlu değilim uzun zamandır boşanmayı düşünüyorum. Ama karar veremiyorum. Burada insanların fikirlerinden yararlanmak için konu açtım. Evlenmek kadar boşanmakta doğal. Kadın mağdur olan taraf değil mi boşanmada?
Hakkım olan yasayla verilen nafakayı alma çabamı neden sosyal demeymiş gibi görüyorsun?
Evi yok. Kirada ama babasının evi var.İşte 2016da boşandılar. Henüz bir artış da olmadı. Ev yoksa sadece memur maaşıysa 1000 bağlamazlar
Yasa her kadın bosandiktan sonra eski esten para alir demiyor yahu siz garip bir hevesle para istiyorsunuz zatenGeçinmek değil yasayla kadına verilen hak bu.
1. Bosanmakta evlenmek kadar doğal deyip neden adama ceza veriyorsun para istiyorsunNe alaka. Mutlu değilim uzun zamandır boşanmayı düşünüyorum. Ama karar veremiyorum. Burada insanların fikirlerinden yararlanmak için konu açtım. Evlenmek kadar boşanmakta doğal. Kadın mağdur olan taraf değil mi boşanmada?
Hakkım olan yasayla verilen nafakayı alma çabamı neden sosyal demeymiş gibi görüyorsun?