- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Adamın babasının evini bile hesap ettiğine göre. Oha dedim ya.Kendisini geçindirecek birini bulmayı bekliyordu sanırım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın babasının evini bile hesap ettiğine göre. Oha dedim ya.Kendisini geçindirecek birini bulmayı bekliyordu sanırım.
Ne alaka yaa.Kendisini geçindirecek birini bulmayı bekliyordu sanırım.
Bu neyin kafası? Ömür boyu nafaka 2 senelik evlilik çocuk yok.. adam başka hayat kuracak sana vercek parası kalmayacak devlet adam senle evlendi diye onu ac bırakıp sana para vermiyor.. adamın giderleri hesaplanıyor kalan sana veriliyor.. valla sen çok fenasın bu nasıl bi nafaka hırsı????Yeni kanun zor çıkar. Hem bir sürü pozitif statü verildi kadına. Nafaka her zaman ömür boyu olacak. Taraflardan birinin ölümü veya önemli sebepler dışında.
Ben yanılmam babysiSana öyle geliyor.
Tarlada çalışErkeklere hak veriyorsun da iş yok nerde çalışâyim ben ?
Köy yerinde.
Babasının evi eşinin değil yani senin hiç değil sen simdi bu dusunceyle onun yarisinida istersin kuzenim 1 ay iEvi yok. Kirada ama babasının evi var.
Bacim çatır çatır nafaka peşindeysen sogan suyu ic kür yap bir ay. Sonra da yumurta gününü takipte kal,adama yanaş.Anlaşmalı boşanırsam çatır çatır alırım hakkımı. Nafaka kadının yasal hakkı. Hakîm onu kadının elinden alamaz ve gerekirse başka mahkemeye tekrar tekrar dava açarım .
Adamın babasının evini bile hesap ettiğine göre. Oha dedim ya.![]()
Kışın günü?Tarlada çalış
Geçimsizlik demişsin ama tam sebebi ne ayrılığın ?4.500'ün 3'te 1'i. 1.500 tl yapar ben az bile istiyormuşum.
Lütfen saçmalama !Fake fake fake
O evde de hakkı var bence. 2 sene gelinlik yaptı sonuçta.
Kayınbaba evi kiraya verip kirayı konu sahibine vermeli.
Nafaka alsan bile ailene dönmeyip tek yaşamak istiyorsan yermeyecek illa ki çalışman lazım.. bence boşver nafakayı anlaş boşan işe gir kendi hayatına bak.. adamın kusuru yoksa o nafakayı alman haksızlık yazık yani adama.. şiddet olur aldatma olur baska büyük sorunlar olur o zaman derim sonun kadar hakkın hatta tazminatta al.. ama sadece ilgisizlik var gerek yok bence.. adamin hakkina girmeyin.. kimbilir ne zorlukla kazanıliyo o para.. dicen ki ama bende ona karılık yaptım hizmet ettim evlilik hayatınız boyunca maddi karşılığı verilmiştir zaten bununNafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyorum bu nedenle nafaka talebim olacak amacım ihtiyaçlarımı karşılamak yoksa adamı sömürmek değil. Olmadı geçinemedik mutlu değiliz. Yapamıyoruz yani.
O kadar da değil.O evde de hakkı var bence. 2 sene gelinlik yaptı sonuçta.
Ne kadar çirkin bir düşünce o zaman memur olsaydın para isteyeceğine. Ne dinen ne kanunen nafaka hakkin yok ki bu şartlar altında. Ayrıca köy yerinde tarlaya git bi zahmet. Köyde de iş yoksa yalan ola beri geleOnun işi var ben memur olaydım boşanırken ben nafaka verirdim. Ama değilim. Benim hakkım olan nafakayı almayayım mı ?
Bence toptan varını yoğunu üstüne yapmalı. Aylık 2000 lira da Nafaka. E köyde yaşıyor sonuçta, nasıl geçinecek.O evde de hakkı var bence. 2 sene gelinlik yaptı sonuçta.