sürekli tartışma halindeyiz bunaldim artık. Bebeğim 3 ay kuvezde kaldi ben perişan bi haldeyken bile annesi yüzünden benle tartışıyordu. Hic lolhusalik halimi falan düşünmüyorlardi. Kayınpederim yok vefat etmiş çok önceden.
Merhaba hanımlar.. forumun sürekli takipçisiyim bugünde ben bi derdimi sizle paylaşıp fikir almak istiyorum. Ben 2 senelik evliyim severek evlendim aslında hala eşimle birbirimizi seviyoruz ama o ailesinin sözüne çok gidiyor. Hayatta en önemli şey annesi. Sürekli tartışıyoruz. Dün yine annesi yüzünden tartıştık. Ben artık ayrılmayı düşünüyorum.
Sorum su ki su an bir bebeğim var. 3 aylık. Erken doğum oldu. Eğer ayrilirsak mahkeme bebegi bana verir mi? Bende çalışan bir bayanim kamuda. Öncelikle boşanma dilekçesini ben mi versem benim icin dezavantajı olur mu? Ne yapsam bilmiyorum
Merhaba hanımlar.. forumun sürekli takipçisiyim bugünde ben bi derdimi sizle paylaşıp fikir almak istiyorum. Ben 2 senelik evliyim severek evlendim aslında hala eşimle birbirimizi seviyoruz ama o ailesinin sözüne çok gidiyor. Hayatta en önemli şey annesi. Sürekli tartışıyoruz. Dün yine annesi yüzünden tartıştık. Ben artık ayrılmayı düşünüyorum.
Sorum su ki su an bir bebeğim var. 3 aylık. Erken doğum oldu. Eğer ayrilirsak mahkeme bebegi bana verir mi? Bende çalışan bir bayanim kamuda. Öncelikle boşanma dilekçesini ben mi versem benim icin dezavantajı olur mu? Ne yapsam bilmiyorum
biz bayanlar eşimizin bizim üstümüzde tuttuğu herşeyi rakip alırız.. araba tutkusu..futbol sevdası..anne baba..vs..bunların üstüne çıkmaya çalışır çıkamayınca da onları bunun altında kalması için uğraşırız hırsımız yüzünden..burda dikkat etmen gereken konu şu..annesi eşini kaybettiğinden beri eşin ona yoldaş olmuş..birbirlerine bel bağlamışlar..eşinin gözünde annesi kırılgan yalnız şefkate muhtaç..bunu hiç bi şekilde değiştiremezsin..sadece senin ondaki izlenimini değiştirebilirsin..sen annesini cephe aldıkça gözünden düşersin..senin anlayış gösterdiğğini gördükçe eşinin tavırlarındaki değişikliği göreceksin.dilniya arkadaş çok güzel söylemi sana..öncelikle kendini annesi yerine koy..senin evladın seni koruyup kolamak istiyor ama gelinin bundan rahatsız ve kavgalarına senin sebep olduğunu düşünüyor..tek dayanağın oğlun..bu şekilde düşünürsen kalbin yumuşar..boşanmayı gerektircek bir durum görünmüyor..şunu da aklından çıkart..bebek onlarda olursa mutlu yaşarlar vs. yok böyle bi dünya..sen onun hayat arkadaşısın..ayrılmanız halinde dünyalar onun olmıcak..o nasıl ki baba yokluğu çekmiş senin yavrunda (Allah korusun inşaallah o kadar ileri gitmezsiniz)anne baba yokluğu çekecek..bunları yaşamış birisi eşin acısını bilir..onunda boşanmak istediğini düşünüp hırs yapma..zaten çocuk olmuş artık geri döneceğin bir yol yok..o zaman bir ay daha fazla kalıp düzeltmeye çalıştığında kaybedeceğin hiç bir şey yok kötü olması halinde bi aydan başka..ama ömür yaşayacağın huzurlu bir evlilik kazanabilirsin..
mantıksız mı düşünmüşümcanım sudan sebepler hep bunlar ben biraz arkadaşın yorgunluğuna veriyorum hassasşyetini çünkü üç aylık bebeği varve yoruluyordur biraz mantıklı düşün bence canım
Dün onla konuştum ayrılmayı. Hayır bebek küçük diyor. Eğer ayrılırsan bebegi ben alırım diyor.onun hayali annesi ile beraber yaşamak bebegi de almak. Mutlu mesut yaşamak. Ama mahkeme bana verir diye düşüyorum sonuçta bende çalışıyorum maddi durumum iyi. Ve bebek çok küçük anneye muhtaç daha. Size bi danisayim dedim. Çok kötü durumdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?