Sizin insanların ne kadar güçlü olup olmadığını bilmenizin, nasıl hayatları olduğunu bilmenizin imkanı yok. Siz neye göre benim korkak olduğumu ya da konu sahibinin herhangi bir şeye katlanması gerektiğini söylediğimi çıkardınız?
Kendisi fikrinizi değerli bulduğu için bana bir söz düşmez zaten bu konuda. Ancak böyle saçma sapan fikirleri üretip, hakkımda garip çıkarımlar yapmanız zaten bir şeyler yazarken üstüne ne kadar düşündüğünüzü gösteriyor.
Benim tek yorumum konu sahibinin en önemli önceliğinin kendisinin ve çocuklarının can güvenliğini sağlama alması oldu. Hala da böyle düşünüyorum.
Güçlü kadın ya da birey buradan sağa sola “boşan”, “bak böyle harikayım” demekle olunmuyor.
Ayrıca canından korkan insana “şöyle yaparsan öldürülme ihtimalin daha fazla” derken, “bunu neye göre iddia ediyorsun” diyene “kuantum değil” sonuçta diyecek kadar da laf olsun torba dolsun yorumları yapıyorsunuz.
Nerede acaba “hemen boşanma ya da git adamla beraber yaşamaya devam et” demişim? Can güvenliğinizi güvene almadan boşanma sürecini ilerletmeye çalışmayın, bu tarz şeyler akıl sağlığı yerinde olmayan insanlar için tetikleyici olabilir dedim. Okuduklarınızı anlayamıyorsanız, insanların karakterleri ya da fikirleri ile ilgili üstünüze vazife olmayan yargılara varmaya çalışmayın.