boşanıyooruummm

tulpancik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
132
149
53
takip edenler bilir ki korkunç olaylar yaşadığım bir evliliğim vardı yine korkunç olaylar ve iftiralarla da olsa boşanma davam açıldı evden ayrıldım ve hayırlısıyla bu adamdan kurtulacağım.

destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

umarım haklarımı alıp temiz bir sayfa açabilirim.

takip edenler bilir ki korkunç olaylar yaşadığım bir evliliğim vardı yine korkunç olaylar ve iftiralarla da olsa boşanma davam açıldı evden ayrıldım ve hayırlısıyla bu adamdan kurtulacağım.

destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

umarım haklarımı alıp temiz bir sayfa açabilirim.

sizi abinizle babanızla aldatmakla suçlayan ruh hastası doktor kocanız eskilere bakınca hatırladım
sevindim adınıza hakkınızda hayırlısı olsun

anlaşmaya anaşıyor mu peki?

sizi abinizle babanızla aldatmakla suçlayan ruh hastası doktor kocanız eskilere bakınca hatırladım
sevindim adınıza hakkınızda hayırlısı olsun

anlaşmaya anaşıyor mu peki?
tabiki hayır kendisi beni onu bıçakla yaralamakla itham ediyor nasıl yaptı bilmiyorum darp raporu alıp şikayetçi olmuş bana evden uzaklaştırma kararı çıkartmış beni evlilik birliğine uygun olmayan bir hayat yaşamakla itham edip 100000 tl tazminat davası açmış

tabiki hayır kendisi beni onu bıçakla yaralamakla itham ediyor nasıl yaptı bilmiyorum darp raporu alıp şikayetçi olmuş bana evden uzaklaştırma kararı çıkartmış beni evlilik birliğine uygun olmayan bir hayat yaşamakla itham edip 100000 tl tazminat davası açmış
Aman Allah'ım
Allah yardımcınız olsun

Insallah bir an önce kurtulursunuz hayırlısıyla zarara ugramadan.
Insallah o da kendi gibi birine denk gelır

bu aşama cidden çok zor Allah yardımcımız olsun ben de boşanma aşamasındayım...

Bu durumda sizde bir avukat tutup, bu iddia ettiği şeylerin asılsız olduğunu kanıtlamak ve sanırım karşı dava açmak durumundasınız.
Gerçi avukatlar daha doğrusunu bilir. Ama, boşanmanız bu şekilde hiç kolay görünmüyor. Adam sizi suçlamış baksanıza.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

ne kadar çirkin iftiralar bunlar umarım bir an önce kurtulursunuz üste çıkmak için çok uğraşıyor mutlaka takip edin davanızı haklıyken haksız duruma düşmeyin

ne kadar çirkin iftiralar bunlar umarım bir an önce kurtulursunuz üste çıkmak için çok uğraşıyor mutlaka takip edin davanızı haklıyken haksız duruma düşmeyin
avukata vekalet verdim bakalım takip edecek kendisi ben eşimle yüzyüze gelmek istemiyorum hiçbir şekilde.

Bu durumda sizde bir avukat tutup, bu iddia ettiği şeylerin asılsız olduğunu kanıtlamak ve sanırım karşı dava açmak durumundasınız.
Gerçi avukatlar daha doğrusunu bilir. Ama, boşanmanız bu şekilde hiç kolay görünmüyor. Adam sizi suçlamış baksanıza.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
avukata vekalet verdim bir yol haritası çiziyoruz birlikte umarım hayırlısı olur kış geldi ne montum ne botum hiçbirşeyim olmadan sokakta kaldım allah yanına bırakmaz diye umuyorum

Back
X