boşanıyormuşuz...

bir erkekle birlikte olmamı istedi ne demektir ya!!! Allah sabır versin..tez zamanda kurtulursunuz inşalllah...

Boşanma aşamasında biri olarak şunu söylemeliyim:

Birincisi boşanma davalarına aile hukuk mahkemeleri bakar, asliye mahkemeleri değil.

İkincisi sizin haberiniz olmadan anlaşmalı boşanma davasının açılması imkansız, çünkü anlaşma metnini sizin de imzalamış olmanız gerekir. Muhtemelen çekişmeli boşanma davası açmıştır eğer açtı ise.

üçüncüsü boşanma davalarında gıyabında boşanma olmaz. Bir e-devlet şifresi alırsanız ordan bütün herşeyi görebilirsiniz. Sanırım avukatınız sizi yönlendirmiştir.

Hangi mahkemenın hangı ıse baktıgını ben de bılıyorum da Bodrum Adlıyesinde aıle mahkemesı yok kı :) bkn: Mugla Barosu - Bodrum

imkansız olduguna emın mısınız? benım bı yerde ımzam yok ama dava anlaşmalı acılmıs. ımkansız degıl, durusmaya gırmeden bır dk once bıle ımzalayabılırsın protokolu. bu davayı acarken cok da onemlı degıl..

gıyabımda bosayabılecegını hıc iddia etmedım, yapamaz zaten. ben davamın oldugunu e-devlet şifrem ile ogrendım zaten...
beyefendı soyleme zahmetıne gırmedı kı...

Bosanma davalarina asliye hukuk mahkemesi bakar.ceza mahkemesi degil..kpss calisiyorum bu konuyu cok iyi bliliyorum ...

once yazdıgınızı anlamadım "ne ceza mahkemesı yaa" dıye bakarken kendı yazdıgım yazıyı tekrar okudum ve hangı akla hızmet hukuk yerıne ceza yazdıgımı merak edıyorum su an. uyarı ıcın tsk ederım. yoksa gormezdım ben daha onu.

hangı mahkeme oldugu cok soruldu, neden durusma gununun bu kadar uzun oldugu soruldu vs barı bende e devlat ekran goruntumu ekleyeyım. daha kolay olacak sanırım :)

anlaşmalı boşanma davası tek tarafın başvurmasıyla da açılıyor ilk duruşmada protokol imzalanıyor.. yalnızca duruşma gününe kadar çekişmeli gibi görünüyo.. yani tek tarafın açtığı davada iki tarafta boşanmak istediğini söyleyip talepler üzerinde anlaşırsa ilk celsede bitiyor.. biliyorum çünkü yakın zamanda yakınım aynen böyle boşandı.. eşi dava açtı çekişmeli gibi göründü duruşmada taraflar hazır bulundu nafaka talebi vs olmadı 15 dk da bitti

Son düzenleyen: Moderatör:
ama yaptıklarını anlatırsanız olay anlaşmalıdan çıkar çekişmeliye dönüşür.. tazminat talebiniz olursa vs öyle oluyo ama haddime olmamakla beraber bence hemen bitmesi yerine ceza almasını sağlayın yaptığı yanına kalmasın...

Baştan sona bir çırpıda, sıkılmadan okudum .
Eski eşiniz ya da bu insan filan demeyeceğim . Bu yaratık tam bir ruh hastası .
Buna eminim .
Ne burcu acaba ? ikizler ya da balık ?
Süründürün, gerekirse donuna kadar alın . Boşa giden 10 yılınızın bedeli olmasa da, yakın canını ...
Dahası adam tutun bir güzel dövdürün .
İçimizin yağları erisin.
Ben o kadar sapık mıyım? diyor ama size grup teklif ediyor .
Bu adam gerçekten manyak . Kavramları yok .
Şoklardayım adeta ...
Yaptığınız gurursuzluk filan değil. Gurursuzluk bunları sineye çekip o adamın koynuna girmek olurdu .
Aksine, o kdr gururlusunuz ki hazmedemediğiniz, yediremediğiniz için gözünüz döndü.
Ben de donuna kadar alırdım yerinizde olsaydım . Tükürmüşüm her şeye .
Ayyyyyyy çok sinir oldum nasıl dişlerimi sıkıp okuduysam çenem ağrımış

bızımkı boyle cekıse cekıse surer sanırım

yanına kar kalmaması tek derdım. yoksa bosanmak nedır kı. 5 dk anca suruyor.

bızımkı boyle cekıse cekıse surer sanırım

yanına kar kalmaması tek derdım. yoksa bosanmak nedır kı. 5 dk anca suruyor.

hayır uzun sürmesi kanıtlamaya çalışmanız yüzünden oluyo elinizde mesajları var.. 2-3 celsede biter bu dava..durumunuz varsa araştırıp çok dişli bi avukat bulun davayı kazanırsa zaten masrafları karşı taraf karşılayacak.. okudum ve sinirim zıpladı sizin durumunuzu düşünemiyorum.. dualarımda yeriniz olacak.. güçlü olun..

tamamını mı okudunuz? azmınıze hayran oldum :)

canını yakmazsam ıcıme oturacak yaptıkları zaten. en kotusu su an bu adamla(!) evlı oldugum ıcın kendımden tıksınırken, ıkı gun sonra daha cok kendımden nefret ederım onun canını yakmazsam

adam tutmaya ıhtıyac yok, kendım dovmek ıstıyorum onu. evıre cevıre. ama erkek gucu oldugu ıcın onda azcık yardım alabılırım. gonullusu cok

dogru kavramları yok, namus nedır, aıle nedır bılmıyor.

koynuna gırmek mı? Allah korusun.. yazdıysa bozsun.. ama gercekten hazmedemıyorum olanları, sozlerını, yaptıklarını. 6 ay oldu nerdeyse. ama hala ıcım yanıyor. sonmuyor sonecegını de sanmıyorum.

nacızane tavsıyem dıslerınızı pek sıkmayın, sonra bı anda elınızde kalıyorlar, tecrubeyle sabıt

ay insallah ıkı uc celsede bıter,
ama talep ettıgım tazmınatta var. bedelı de bıraz yuksek; o uzatabılır sureyı dıyordu av.

canım grup meselesini duyunca beynimden vuruldum. ne hallere geldi psikolojin takip ettikçe görüyorum. sana bütün bu yaşattıklarını onun kat kat cekiceğine inanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…