- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Eh yani öyle bir teklife baska ne cevap verilir ki zaten?
Sapik olan siz oldunuz bir de. Vay bee :)
Var olduklarina inanmak istiyorum:)
Malesef burada cok kötü seyler okuyoruz..
Ve gercekten kötününde kötüsü varmis diyoruz..
Ama umudunuzu kaybetmeyin.
Ying Yang misali dünyada kötüler oldugu kadar iyiler de var :)
Utanmadan bir de faceten sizi rahatsiz ediyormus demek ki...
valla ya şizofren ya da dengesız var mı sorunu da ben cozemedım daha
guluyoruz aglanacak halımıze işte bızde
yaa hayatcım sende ona dava açmamış mıydın
ben merakla ona ulaşınca ne olacağını bekliyordum
bu mart olayı ne anlamadım doğrusu?
burda neler oluyor banada özetleyverin gözüm görmüyo uzun uzun okuyamıyorum ühüüüüüüüüüüüü
senin açtığın davanın celpi eline geçmiş mi
bence onun aklında yine bitakım kurnazlıklar var o yüzden sana iyi davranmaya çalışıyo
çok istese senin yanında gelir kapında yatardı affet diye
seni salak sanıyo bu adam cidden
asıl salak olanın kendisi olduğunu anlayamacak kadar da beyinsiz
gül geç bence onun bu dengesizliklerine
bunları gördükçe ne kadar doğru bi karar verdiğini daha iyi görmüş oluyosun zaten
bir insan bu kadar mı yüzsüzleşebilir
çok şükür çoluk çocuk yokken kurtuluyosun inş.
abisi varken gitmen gerçekten iyi olur.. ne kadar kalabalık o kadar iyi...
oo cok guzel soru hemen ozetleyeyım
yaklasık uc yıldır evlıyım ondan once de altı yılımız vardı gorustugumuz
sonra ben aldatıldıgımı ogrendım
ustune usluk benım haberım olmadan ben sehırdısına cıktıgımda anlaşmalı bosanma davası actıgını ogrendım,
celplerı almadım
su an ex olacak ınsan suyuma gıdıp benı kandırmaya calısıyor
ben bu sırada aldatıldıgımı vs ogrendım ve kanıtladım
bı dava da ben actım bosanmak ıcın
tabı bu arada kendısının ne kadar pislik oldugu ıyıce ortaya cıktı.
son durum bu galıba
offf aman allahım 5 6 sayfa okudum sonunda dayanamayıp neticeye geldm ki ne göreyım aldatıldıgını da ogrenmıs ve kanıtlamıssın ne dıyeyım bılmıyorum aslında cok sukur mu dıyeyım yoksa cok yazık olmus mu dıyeyım bılmıyorum ama senın tabırınle ex e iyi bi ders vermen gerekıyo dıye dusunuyorum ne kıyamıycan bee o sana kıydı baksana herseye tahammul varda aldatmaya yok artık dıyorum bu arada bodrumdaymıssın bende elımden gelenı yaparım senın ıcın benım esımde jandarmada onun arkadası varsa senınde arkadasının kocası var dıyeyım barı tabı kabul edersen =) hiç sıkma canını kurtulduguna sukret senın yerınde olsam donuna kadar alırım =) bu kadar okudugumdan su kadar yazabıldım detayları bılmıyorum kusura bakma atadıgım yapabılecegım bısey varsa ister özelden ister buradan yazabılırsın ben de esımde elımızden gelenı yaparız.
aynı film gibi:26: bence bu adam aldattığı ve haksız olduğu için üste çıkmaya çalışıyo seni bastırmak için yoksa esaslı bi dava ve delillerle kokmuş donuna kadar alırsın ama akıllı davranmalısın bi avukat yardımıyla hareket etmelisin altından pis kokular geliyo bu işin
aLLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN . iyiki bebek yapmamışsın.
bizim başımızdada var aynısı eniştem kumar oynar karıya gider eve uğramaz para ister kredi çektirmek ister haftada bin tl kazanır ortada para kalmaz.. sonra pişmanım der sonra affedilir eve gelir bi akşam masada peçete yok diye masayı aşağı eder öbürgün tuz yok diye..
boşuna dememişler evler farklı dertler farklı..
Güçlü olmanızı diliyorum sabırlı olmanızı ve başınızı herzaman dik tutmanızı istiyorum
bırakın onlar pislikler içinde yaşasınlar siz namusunuzla alnınız açık onurlu bir şekilde yaşamınıza devam edin
dilerim bundan sonrası sizin için güzel olur
hayırdır canım avukatını nıye degıstırıyosun?
tanıdıkla ıs yapılmaz derdım,
bı seferlık yapayım dedım sabrımı zorladı artık..
dünden beri baştan sona tüm yazdıklarını okudum içim o kadar kötü oldu ki kim bilir sen nasıl dayanıyorsun ve kim bilir daha yazmadığın kimseye söyleyemediğin neler çekiyorsun.
bunun gibiler yüzünden evlilikten korkuyorum. bu nasıl sapkın bi düşüncedir. insan sevdiğinin göz ucuyla bıle baskasına bakmasını kaldıramazken bu adam neler ıstıyor senden? aldatıldıgını farkettıgını bılıyor anladıgım kadarıyla nasıl söyledın ne tepkı verdı?
Allah kımseye yasatmasın bunları...
güneş en karanlık andan sonra doğar... dertler ustune yagmur gıbı yagıyorsa gokkusagı yakındırofffffffff kelımeler dugumlenıp kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?