- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Sizin davanız bu kadar zamanda nasıl görülmedi?
celplerı teslım almamıstım
o sehırde bı avukatla gorusup adlıyeden sorgulattım dosyayı aldırdım ondan sonra gun verdıler.
cok ıyı bılmıyorum ama galıba ben celp almadıgım ıcın acılamamıstı. sımdı de martın sonuna gun vermısler.
gercı son durumda celbı benım dısımda bırı alsa da bı hukmu olmuyomus. oyle bırseyler demıstı av.
Celbi almamakla dava acılmaması arasında hicbir bağ yok.
Ben davayı actım celp fln almadım, karşı taraf da almadı.İlk dava görüldüğünde ya ordan verirler ya da sizin avukatınız alır zaten. Avukatı niye tutuyoruz bizim yerimize boşanma işlemlerini gerçekleştirsin diye değil mi?
Aylar oldu; hatta tam 5 ay. İki ay öyle gecse son 3 ayda siz belki coktan boşanmıştınız.
Gün vermek baska birşey davanın acılması baska birşey.
Ya yeni actınız davayı ya da bu işin icinde baska bir iş var.
baska ne olabılır?
zaten av. ısı savsakladı dıye yenı bı tane bulmaya calışıyorum.
ben basta konustugumda bu ısın hemen bıtemeyecegını soyledı bana av. nedenını sorunca da talep ettıgımız rakamın cok yuksek olması nedenıyle boyle bır surecten gecme ıhtımalımızın cok yuksek oldugunu soylemıstı.
bugune kadar hep onun yonlendırmesıyle hareket ettım. arada bırsey mı kacırdım acaba? kafam karıstı sımdı
Beni yanlış anlamayın. Burda milyon tane konu gördüm, özel hayatımda da keza öyle.
Avukatın öyle söylemesi cok doğal, çekişmeli boşanma davaları adı gibi çekişmeli olduğu icin (tazminat, nafaka vs vs) uzun süre. Ama dava uzun sürer. Sizin ortada bir davanız yok. Yönlendirilecek bir durum da yok.
Konunuz benim gözümde inandırıcılığını yitirmeye basladığı icin yazma gereği duydum. Ya dava acılmadı ayrı yasıyorsunuz ya da eşinize döndünüz hıncınızı alamıyorsunuz.
sizin konunuz başından beri bana inandırıcı gelmiyor .başınızdan geçenleri anlatırken yorumlarınız çok duygusuz geliyor ban bi kadının başına böle şeyler gelince sizin gösterdiğiniz tepkileri cümleleri yazacağını hiç inanmıyorum . başından beri bide hep cinselliği olaya katıyorsunuz hep pozisyon vs .vs bunları bu kadar kolay yazmanız beni şaşırtıyor böle bi adama numaradan bile nasıl canım dersiniz siz kadın olamazsınız kusura bakmayın benim fikrim bu .
Beni yanlış anlamayın. Burda milyon tane konu gördüm, özel hayatımda da keza öyle.
Avukatın öyle söylemesi cok doğal, çekişmeli boşanma davaları adı gibi çekişmeli olduğu icin (tazminat, nafaka vs vs) uzun süre. Ama dava uzun sürer. Sizin ortada bir davanız yok. Yönlendirilecek bir durum da yok.
Konunuz benim gözümde inandırıcılığını yitirmeye basladığı icin yazma gereği duydum. Ya dava acılmadı ayrı yasıyorsunuz ya da eşinize döndünüz hıncınızı alamıyorsunuz.
yoo yanlıs anlamıyorum, tepkınız gayet normal bence.
ama ben gunun bu kadar uzamasına sasırmadım. bodrum da nasıl anlatsam bılmıyorum ama hayat bıraz yavas akıyor. en ufak sey ıcın bıle 3-4 gun ugrasabılıyorsunuz. defalarca sahıt oldum. o yuzden garıp gelmedı sanırım bana.
sızın gozunuzle goremem olayı, malumunuz. yorum yapamam buna. dava dosya numarasını mı yazalım ılla dogruyu soyluyorum demek ıcın? ona nıye gerı doneyım kı sonunda cezaevıne gırmek ıcın mı? ben karsıma cıkmasın dıye aylardır esyalarımı bıle alamadım. gorursem ona bır zarar verırım dıye. ve bu sadece bos atılıp dolu tutulan bı laf degıl.
Kanunlar devamlı değiştiği için, uygulamada mahkemeler arasında farklılıklar görülebiliyor. Ayrıca kimi mahkeme 1 ay sonrasına gün verir, kimi mahkeme 6 ay sonrasına duruşma günü verir, bunlar gayet olağan şeyler. Her mahkemenin işleyişi farklıdır, illa altında birşey olmasına gerek yok. Misal belki de o mahkemenin şu anda müstakil bir hakimi yoktur belki de, dolayısıyla bütün işleri yığılmış 1 yıl sonrasına bile duruşma günü veriyor olabilirler.
ama tahminimce arkadaşın davasında olan şudur : davacı dava dilekçesini vermiş, arkadaşımıza tebliğ edilmeye çalışılmış, arkadaş tebliğ işini uzatmış, tebliğden sonra da arkadaşın davaya cevap vermesi beklenmiş, sonrasında da duruşma günü verilmiştir.
Ne uzuldum, herseyini vet sonra adam bityi desin defolsun gitsin. Alabildigini al kardesim! Ben de cok gec bosandim ve hala cekiyorum inan, simdiki aklim olaydi dah once alirdim alacaklarimi... Hic sorma! Kadinlik yap, basina gelmeyen kalmasin. Kimse kimsenin halinden anlamaz, ates dustugu yeri yakiyor...
hey allahım ya hey allahım birden bire mi sıkıldı hem bu kadar mı kolay yani.. Ah canım benim hakkında en hayırlısı olur inşallah..
Hepsini okuyamadım nolmuş aldatıyormuymuş :26:
Konunun tamamını okuyamadım açıkçası bende. Ancak ardında bir sebep olduğu kesin. Allah yardımcınız olsun. Bodrum da mı yaşıyorsunuz?
sızın dusuncenızdır saygı duyarım.
ama anlamadıgım kısım neden kolay yazamaz mısım? o yaparken utanmıyor ben yazarken mı utanacagım???
burda bırcok arkadasım var reelde de tanıdıgım. onlardan bırı gorurse belkı yazarlar cınsıyetımı, bende ogrenmıs olurum bahaneyle :44:
ama bı sorum olacak: siz hıc GERCEKTEN herseyden vazgectınız mı?
cevap . hayır vazgeçmedim .... burada bir çok sahte kişiler hayal ürünü konular gördük sizin konunuzda biraz sıradışı o yüzden bende şühpe uyandırdı .ama gerçekse gerçektir ne diyeyim Allah size sabır versin bir an önce sizi bu aşağılık adamdan kurtamanızı dilerim
Valla canım ben senden hiçbirşey anlamadım konunun en başlarında boşanbacağım sürünecek öyle kolay olmayacak sürünsün ne kadar sürerse sürsün herşeyini alacağım gibi laflar ediyordun.O zaman da dedik değmez boşan gitsin.Uzattıkça sen de yıpranırsın.Ama 7.aydan bu aya 5 ay geçmiş konu açalı.Bir türlü sonuç yok.Git ver mahkemeye boşa gitsin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?