boşanıyormuşuz...

ne terbiyesiz insanlar var burda okudukça eşimin öfkeli haline şükrettiriyolar bana!!!
allah korkusu yok, vicdan yok..
sıkılsan da apırsan da köpürsen de ne sanıyodun evliliği..
kadın olunca evlilikte olur başa gelen çekilir.. kaldı ki erkekler huysuz bi kadınla evlenmedikçe bişey de çekmiyolar..
buna rağmen sıkıldım demeye utanmıyorlar..
demek çektirmeli biraz...
siz ailenize nasıl açıklama yapacağınızı düşünüp sıkılıyosunuz, boşverin ya değmez ona. size sıkıldım dediğini diyin babanıza o açıklama yapsın.
çekişmeli boşanın diyo herkes dinleyin.. böyle saçma sapan sebepsiz yok sıkıldım yok canım istemiyo artık gibi şeylerden boşanmaya kalkmadan düşünseydi. o da çeksin biraz.
geçinmemek lazım şu kocaların kimsesiyle ,kıymet bilmiyolar..

o kadar yılımı heba edicem, adam kalkıp "sıkıldım boşanıyoruz" diyecek. hayatınçöptenekesindeki çöpünü bile bırakma arkadaşım. 2 üni. mezunuyum diyorsun, işine geri dönersin, hayatını baştan kurarsın. o da sürünür.

galıba herkes alabıldıgını al dıyor, bu kadar kısı bunu dıyorsavardır bı bıldıklerı dıyorum ben de

öyle tanıdıgım bır hoca olsa okuturdum ama yoktu bende denıze attım... bende cok korkarım oyle seylerden. ve ınanırım...

Su halde espırı yapabılıyorsun ya bravoo

Bu arada esın hıc aramıyor mu ? Aramıyorsa ne zamandır ?

espırı de yapamazsam yasadıgımdan suphe ederım zaten canım :S
dun sabahtan berı hıc aramadı hergun en az 12-13 kez arardı, ben acmıyordum orası ayrı...
dun acınca havaya gırdı galıba daha aramaz oldu

aslında cok gormuyorum ben erkeklerın bu tavrını, dıkkat edın cevrenıze bıraz, artık gencecık kızlar evlı erkeklere resmen sarkıyor...
esım yuzuk taktıgı zaman kızlar benım yanımda ıclerıne duserdı, yuzuk olmadıgında ıse bı kere bıle boyle bır olaya sahıt olmadık, ki benım karısı oldugum bellı olmaz alerjı yuzunden yuzuk falan takamam ben...

dün aradım şirketimi daha cumlemı tamamlamadan yerı hazır dedıler. bugun notebook masam falan gelecek, yarın baslarım herhalde :) buna da şükür ya işsiz kalsaydım bi de...

Sizin adınıza sevindim maddi olarak kimseye bağımlıolmadan ayakta durabilmek güzel birsey. Rabbim de yüzünüze gülmüş hemen işinizi hazır etmiş. Bundan sonra da sansınızı hep açık olur dilerim...

aman arkadaşım sakın gurur falan yapıp da senin tek çöpünü bile istemiorum olaylarına girme.. alabiliosun k.çındaki donuna kadar al.... böylelerine bu müstehak.. senin duyguların, yaşadıkların, hayallerin ne olacak? bi dk da yık, ondan sonra paşa paşa yoluna devam et.. bu ona iyilik olur... hakkını sonuna kadar ara... Allah yardımcın olsun...

Şaka mı bu dedim tatlım ya.
Ama sonra niye şaşırıyorsun ki dedim kendi kendime.
Hakkında hayırlısı canım. Ama şunu bil bu kararı o aldıysa, sakın sen geri dönme.
Bu kararın arkasında dur ve elinde avcunda ne varsa al.
Bu kadar kolay değil bir insanın en güzel zamanları, paçavra gibi çöpe atmak.
İşinde hayırlı olsun şimdiden.
İş ortamında da girince kafan daha rahat olacaktır.
Tüm bunlar bittiğinde sahip olacağın huzuru düşün tatlım.

Allaha sukur saglikliyim. Tek cumle ile geri donebildigim bi isim var. Daha telefonda cumlemi tamamlamadan masan hazir bilgisayar sec siparisini verelim, odani ne renk boyatayim diyen bir isverenim var.. buna da sukur

Kesinlikle tatlım işine çok sevindim.Aynı okulda çalıştığım arkadaşımı eşi kendi okulundan biriyle aldattı ve arkadaşım o kdar hoşş bi bayanki inan çok bakımlı ,güzel,ve o gerizekalı adamla birde tüp bebekle çocuğu olmuştu ,bebek 11 aylık ken olay duyuldu ve arkadaşım boşandı 5yıllık evli ve 4 yılda üniversitede birliktelermiş anlıyabiliyomusn bir kalemde hem çocuğu hem karısını sildi, inanki bunlar üzülmeye değmiyorlar ,ailene açıklamanı yaparsın senin utanacak bir durumun yok,kendini iyi bak.

aşiri mutsuz oldum evli değilim evlenmek üzereyimm ama kendimi bildim bileli sevgilisi olan bi babam var aldatır annemi
baba dememem gerek işte amaa (
ya iyiki çocuğun yokk inan okadar acayip ki yaşamış olmak. yaa hemen boşanma tüm parasını all.
herkes aynı şeyi diyoo bak herkes sağlıklı düşünüyoo aklın karışık senin şimdi ama işin var kariyerin var en güzeli sağlıklısınnn
dahaa da üzülme güçlü ool bakımını yap süslen püslen takma bişeyi hiç.
ama ders alıyorumm ben. bide sanırımm hayatnda başkası var ve annemde çok muska buldu o musklar yüzünden olabilir karakteri yüzünden olabilir bi halt etmiş. ben bi isim bile bulamıyorm o yaratığa kusura bakma ama çok sinirlendimm.
hem orucumda karışık yazmışımm kusura bakmaa ama bunlar hayırlısı senin içinn çok öptüm seni üzme kendini

Sorumluluk vızıklatmış kaçacak delik arıyo seni istemiyeni sen hiç isteme ama bi tarafın ümüğünü sık diyo ya sık sıkabildiğin kadar. Bütün delilleri yok etmiştir kesin kafaya koyduysa boşanmayı. Düğün fotoğraflarını videoları şahitleri hep ayarlamıştır uydurmuştur kılıfına. Ama okadar uyanık değil diyosan ozaman sen uyanık ol eşşeğini sağlam kazığa bağla.

sen ne istediğine karar ver önce bence...yani o boşanmak istiyor diye hemen boşamıyorlar..boşanmak istemiyorsan o dava açsa da sen boşanmak istemediğini ve evlilikte kusurun olmadığını ispat edersen mahkeme boşanmayı kabul etmiyor..ablama eniştem açtı davayı ve bizim avukat eniştemin durduk yere açtığı boşanmayı reddettirdi ..ama yok beni istemeyeni bende istemem dersen bir gün içinde boşanıyorsun..bence ne istediğine karar ver ve iyi bir boşanma avukatı bul..bizim ki eniştemin burnundan getirdi

Davayi acmis. Az once e devlet sifremle gordum... her yazilani okudum ama android app'den okudugum icin cevap yazamadim. Bilgisayara gecer gecmez yanitlayacagim... yazik...

Ah be arkadaşım hatta geçen yıl ben öyle dedim diye biraz atışmıştık da sanki değil mi?

Hatırlıyorum hatırlamaz mıyım?
Yazık gerçekten çok yazık.
Bence başka biri falan yok, bunlar belli ki ana-ogul senin evden uzaklaşmanı beklemişler.
Gitsin bir daha da geri dönemesin diye düşünmüşler.
Hiç minnet etme.
Zaten yaşadığın hayat hayat değildi.
Sana bu hayatı layık gören adam hiç bir şeyi haketmemeli.
Alnın açık, başın dik, çocuğun da yokken boşan kurtul.
Ama elinden geleni de ardına koyma ki bu iş bu kadar kolay olacak sanmasınlar.
Elbet bu ah bir yerden çıkar.
Allah bu dünyanın işini diğer dünyaya bırakmaz...

Son düzenleme:
Davayi acmis. Az once e devlet sifremle gordum... her yazilani okudum ama android app'den okudugum icin cevap yazamadim. Bilgisayara gecer gecmez yanitlayacagim... yazik...

sevgili arkadasım ..boşanma sürecin yeni başlıyor. sakin ve ayakların sağlam basarak git bence..boşanma biraz mücadele demek ..kendinle umutlarınla ve maalesef eşinle..ve sakın üzülme ..kendinden sağlığından gitmesin bu süraçte..ve biran evvel boşanma dosyasının bir örneğini al .hakkında ki iddiaları öğren..bizim boşanma avukatı bir saat içinde dilekçeyi verdi bize..avukat arayışın olursa bana yaz ..avukat hanımın telefonunu veririm.esracelikell@gmail.com adresim..bol şans..

inşallah, çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...

çok sagol, avukatım karsı dava acalım dıyor, bakalım bu aksam gorusecegım yuz yuze...

işine sarıl canım insana tek kazık atmayan şey hayatta işidir bide o hayvanın donuna kadar al ...

donunu da ben almıstım armutun...

bencede gurur yapıp bişey istemiyorum deme sakın.ne alabiliyosan al ona bırakıp hayatını yaşamasına izin verme

sevgili yapmıs kendıne zaten, dun gece hafıf bır face cıkartması yaptım, guzel seyler buldum.. onun için kötü ama yapcak birsey yok bu saatten sonra

yerinde olsam öldürürdüm kesin çözüm bu kadar mı kolay yaa bu kdr mı yani onca seneyi nasıl bu kdr silip atabilir ki !!!!

öldürmek kolay da, sonra adamdan sayarlar bı de cezaevı cekemem valla...
adamdan saymayacaklarını bılsem bı dk dusunmezdım..

yok kandilim ben artık geri dönmem bu yoldan. beyefendı boynuzun en uzununu takmıs zaten bana dun gece ogrendım, tum yazısmanın ekran goruntusunu aldım. tazmınat davası acacagım galıba.. o yazılanları okumak zor oldu ama cok ısıme yarayacaklar...
beyefendı benım anlaşmalı bosanacagımı sandıgı ıcın sılme zahmetıne bıle gırmemıs, ne guzel degıl mı?

ben de aldatılmısım zaten azıcık acıma duygum vardı, artık onu da kaybettim hükümsüzdür; artık korksun benden...

anladım ben demek ıstedıgını, karısık degıl yanı :)
cok sagol, kendıme bı hafta verdım bı hafta herseyı serbest kıldım kendıme, ama bı hafta sonra bende b u dunyayı onun basına yıkmazsam ınsan degılım... o kadar da kararlıyım, ama su an sadece gel gitlerim var

dugun vıdeolarından dort kopya var, yok edemez. sahıt ayarlayamaz daha dogrusu aklına gelmez cunku benım sessız sedasız bosanmak ıstedıgımı sanıyor. ama ben sahıtlerımı ayarladım bıle.. dun gece cok uzun oldu benım ıcın ve gecenın köründe yataklarından kaldırdıgım ınsanlar ıcın...

bosanmayı kabul etmedıgımı beyan edecegım zaten, bır de karsı dava acacagım, tazmınat davası olabılır... elinden donuna kadar almazsam... ama azıcık guc lazım once bana, cunku bıtmıs hıssedıyorum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…