boşanıyormuşuz...

Cudana yapma atısmadık ki biz senle, eger oyle dusunursen uzulurum. oyle dusunmene neden olduysam da özür dilerim.
ben bır tek akandenız ya da akannehır ısımlı bır arkadasa ters cevap vermek zorunda kalmıstım cunku, once evlenıyorsunuz sonra sıkayet edıyorsunuz gıbı bır cumle yazmıstı, belkı okumussundur bende benım zaman makınemın pılı bıtmıs senınkını odunc alabılır mıyım demıstım, o kadar ...

ama aldatılıyormuşum, hemde boynuzlarım arşa degıyor su an. o kadar kötüydü ki onları okumak, ama cok ısıme yarayacaklar, demın bır arkadasa da cevaben dedım, artık acıma duygumu da kaybettım, hükümsüzdür benim için. bu saatten sonra ona dunyayı zından edecegım. ilk iş sessiz sedasız gıdıp tapudan serh koydurmak esyalrımı toparlayıp ıstanbula donmek, sonra elımdekı belgelerle hemen bır karsı dava acacagım. şöyle yüklü bir tazminat davası guzel olacak. cok pis planlarım var kendımden korktum valla..
bır de su gel gıtlerım dursa durup durup aglamayı kessem daha cok sevıcem kendımı...

Blof degıl acmıs demek he

Neler yazıyorduu canım :26:

evlilik temelinin kökünden sarsılması nedenıyle gıı bırsey yazıyordu... acması ıyı oldu aslında cunku bende bu hıyarlık varken ben gıder yıne onu affederdım...

cok sagol ama avukatım var, dun e devletten gordukten sonra aradım, "hayırlı olsun yenı davan var" dedım. hemen anladı zaten "o donunu bıle alıcam o i..enin elinden, bıttı o haberı yok" dıyor. guleyım mı aglayayım mı sasırdım, benden cok sinirli... sanki onu bosuyolar, trıbe gırdı adam. e kac yıllık arkadasım herseyı bılıyodu, normal aslında tepkısı. kiminle konussam benı sahıt yazmazsan senı mahvederım dıyor. bakalım bındık bı alamete...

Blof degıl acmıs demek he

Neler yazıyorduu canım :26:

evlilik temelinin kökünden sarsılması nedenıyle gıbı bırsey yazıyordu... acması ıyı oldu aslında cunku bende bu hıyarlık varken ben gıder yıne onu affederdım...

cok sagol ama avukatım var, dun e devletten gordukten sonra aradım, "hayırlı olsun yenı davan var" dedım. hemen anladı zaten "o donunu bıle alıcam o i..enin elinden, bıttı o haberı yok" dıyor. guleyım mı aglayayım mı sasırdım, benden cok sinirli... sanki onu bosuyolar, trıbe gırdı adam. e kac yıllık arkadasım herseyı bılıyodu, normal aslında tepkısı. kiminle konussam benı sahıt yazmazsan senı mahvederım dıyor. bakalım bındık bı alamete...

kiminle aldatıyormuş nerden bulmuş
yazıklar olsun ona

kadını tanımıyorum kı, ama hangı pozısyonları sevdıgını bıle ogrendım dun gece

ben birisiyle aldattı değil de,

hayallerimi yıktı, kandırdı şeklinde aldattı anlamıştım...

sabah sabah saflığım tuttu sanırım

hayallerımı yıkmadı yanlış anlasılmasın, tum hayallerımın içine saçtı diyeyim ben sen anla ne demek istediğimi...
kadın yazmıs bı de "benım evıme erkek gıremez baska bır yerde bulusalım, sana sunu yapıcam bunu yapıcam".. ya herseyı bırak sız face den yazısıyorsunuz ve orda kocaman evli yazıyor bu adam ya. ne kadar basıtleşmiş kadın olmak... kadına da dava acabılır mıyım kı?

bu erkekler evliliği aslında evcilik falan sanıyorlar heralde sıkıldığında oyun bozanlık yapıp gitmek o kadar kolay mı l.n herkesin bi gururu bi şerefi bi namusu var be sen erkeksin sana bişey olmaz tabii olan hep biz bayanlara olur zaten . Oysa ki ne umutlarla sevgilerle güçlüklerle bir araya geliyoruz ve bir tek kelime herşeyi altüst ediveriyor ''sıkıldımm'' hayır yani ne bekliyodu ki evlilikte acaba . insanda biraz allah korkusu olcak yaaa ... sonuna kadar savaş cnım pes etme köpklr gibi pişman olsunda sen dönüpte arkana bakma

ben artık onun insan oldugundan bıle suphelıyım. namazını kılar, kur'an okur, içkiye elini sürmez (yanlış anlaşılmasın kısılıgını anlatmaya calısıyorum) ama kadının tekıyle su pozısyon bu pozısyon muhabbetı yapıyor, bana artık ALLAH BILE KARSIMA GELSE VAZGECMEM SIKILDIM SENDEN diyor
zaten ben birsey yapmasam bıle bu kadar buyuk konustugu ıcın basınma gelecek var gıbı gelıyor bana

kendini bu kadar önemsemesin ya kim ki o dünya onun etrafında mı dönüyo sanki tövbe estagfurullahda yaradan senin karşına çıkmazda seni alıverir kabre ondan sonra görürsün dünyanın kaçbucak olduğunu seni bu hale getiren tez zamanda vicdan azabıyla kavrulsun ya ailesi yaptı yada başka biri bi insan durduk yere eyvallah çekmez .

O yazismalari görmen aci ama iyi oldu arkadasim

gecici bir bunalimi oldugunu anlayip pisman olup sana dönseydi
kabul edecektin muhtemelen
hatta tok gôzlülük yapip gurur yapip hakkin olanida almayacaktin
bosanma durumunda
bu temiz ve "evine bagli-kocasini seven" kadina yapilani goruyorsun
hic bir sey hak etmiyor!

basit kadinlarla muhatap olmaktan utanmayan adam senden sikiliyorsa
belasini bulsun

evine erkek almayan o namuslu or...uyada dava acabilirsin
tescilli hayat kadini degilse

Lütfen kendini bırakma değyecek şahıslar için.
Sana ne kadar güç kuvvet lazımsa Allahım daha çoğunu versin sana
Bizim yapabileceğimiz bir güç kuvvet destek işiyse ben şahsen sonuna kadar veririm
Rabbim yar ve yardımcın olsun içini soğutup aklını çalıştırsın

Kadınla Facebooktan yazıştıklarını orada esınızın profılınde "evli" yazdığını soylemıssınız. Yanı kadın kocanızın evlı olduğunu bılıyordu. Bu durumda kadına da dava açma hakkınız doguyor. Hatta bence kesınlıkle o kadına da dava açmalısınız. Yaptıgı o...luğun bir bedeli olduğunu öğrensin. Belki çok bir tazminat kazanmazsınız ama o sinir bozukluğu ile kadınında rahatını bozarsınız

bir de yok büyü muska diyordun ablacım yaa
o kayınvalidenin kahrını az mı çektin donuna kadar al
bu arada söylemeden geçemeyeceğim ne kadar kendini geliştirmiş sosyal birisin elinin altında bir sürü gerçek dostun varmış okuduklarım kadarıyla :)
inan senin adına çok sevindim çook

bi de bu mesele mi çıktı başına şimdi.. edepsizin önde gidenleri
eşin gerçekten neye uğradığını şaşıracak ama kendi istedi
ve çok şkr ki allah bu süreçte eşinin yaptıklarını çıkardı karşına. işte sana güç verecek bi şey bu !!
sen yuvanı yıkmıyosun.. yuvasını bilmeyen birinden kaçıyosun.. eşin de bulacak bi belalar bence de..
hakkını en güzeliyle alırsın inş..

arkadaşım geçmiş olsun seni eski işyerinde maaşını alamadığın konudan tanıdım ,

o bahsettiğin patronun bu patron değil değil mi ?

kocan için diyecek bişey bulamıyorum maalesef

onu ben Allah'a havale ettım, ama bu dunyada yapabılecegım herseyı yapacagım, bu saatten sonra tek sıkıntım aıleme durumu anlatmak.

yok bıraz arastırdım tescıllı falan degıl.. normal bır kadın ıste. haklısın cok acıydı o yazılanları okumak, ama cok guzel kanıt oldu elımde. bakalım kadına karsı bırsey yapabılıyorsam ona karsı da yapacagım ne gerekırse...

toparlanmaya calısıyorum yavas yavas.
umarım o gucu bana verır rabbım
sızın yapabılecegınız bırsey tabı kı yok ama yorumlarınızı okumak en azından dogru yolda oldugumdan emın tutuyor benı, daha saglam basmamı saglıyor yere.
amın, guzel dileklerin için de teşekkür ederim.

tum tazmınatı mahkeme masrafına verecegımı de bılsem bu hakkım varsa o davayı acacagım

cok sagol, gercekten cok iyi dostarım varmıs. dun butun gece ofısteydık arkadaslarımla, zaten o yazısmaları gorunca odanın tekıne kamp kurduk.. ne bulduysak kopyalayalım dıye... gecenın ucunde dordunde aradıgım ınsanlar olayı ogrenır ogrenmez yataklarından kalkıp yanıma geldıler nasıl oldugumu gormek ıcın.. ve ben o serefsız ıcın butun bu dostalarımı bırakıp yasadıgı sehre tasınmıstım...

canım acıkcası cok da uzulmedım bu meselenın cıkmasına, aksıne o kadar sevındım kı, cok saglam kanıt oldu elımde...
tamamen de tesadufı bır sekılde cıktı karsıma aslında...

arkadaşım geçmiş olsun seni eski işyerinde maaşını alamadığın konudan tanıdım ,

o bahsettiğin patronun bu patron değil değil mi ?

kocan için diyecek bişey bulamıyorum maalesef

yok aynı yer degıl, ben ordan da alacagımı buradakı arkadasların yonlendırmesı sayesınde tahsıl etmıstım.
bahsettıgım yer istanbulda tasınmadan once yıllarca calıstıgım yer. sahıbı ıle kardes gıbıyız hıc kopmamıstık zaten kadınla...

Bende hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoru 8 sene flört ve 1.5 sene evlilik bu 1.5 senede sürekli boşanmayı dile getirmesi son boşanmada annesine gittikten sonra oldu ( her annesine gidişinde boşanmak istiyor) bu yazıları okuduktan sonra bende face bakayım dedim onun face benim bilgisayarda hep açık olur bi face kullanıcısında senin profilini daha çok seviyorum yazıyor( bizim beraber fotomuz var) eşim cevap yazmamış birde geçen akşam bi numaradan arama geldi boyu bilmiyor aradığın misin nbr dedi karşı taraf hemen kapatmak istemiş olmalı ki tamam tamam hadi öptüm dedi ben kardeşidir belki numara değiştirmiştir diye düşündüğüm için sormadım. O kada kötü şey yaşattıktan sonra birde aldatılmaya dayanamam

CANIM ya gerçekten öğrendiklerin için çokk üzüldüm,ama ne olursun güçlü ol ağla içine atma sonra dediğin gibi korksun senden tabuya şerh koydur ama zaten 2002 den sonra otomatik olarak evin yarısı senin ,o kadını şu an elime verseler eğitimci olduğumu filan unutup bi güzel parçalarım,kadının düşmanı kadın oldu artık niyeysede hep evlilerle ya kendini rahatlat içine atma.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…