- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Ah be arkadaşım hatta geçen yıl ben öyle dedim diye biraz atışmıştık da sanki değil mi?
Hatırlıyorum hatırlamaz mıyım?
Yazık gerçekten çok yazık.
Bence başka biri falan yok, bunlar belli ki ana-ogul senin evden uzaklaşmanı beklemişler.
Gitsin bir daha da geri dönemesin diye düşünmüşler.
Hiç minnet etme.
Zaten yaşadığın hayat hayat değildi.
Sana bu hayatı layık gören adam hiç bir şeyi haketmemeli.
Alnın açık, başın dik, çocuğun da yokken boşan kurtul.
Ama elinden geleni de ardına koyma ki bu iş bu kadar kolay olacak sanmasınlar.
Elbet bu ah bir yerden çıkar.
Allah bu dünyanın işini diğer dünyaya bırakmaz...
kiminle aldatıyormuş nerden bulmuş
yazıklar olsun ona
Blof degıl acmıs demek he
Neler yazıyorduu canım :26:
sevgili arkadasım ..boşanma sürecin yeni başlıyor. sakin ve ayakların sağlam basarak git bence..boşanma biraz mücadele demek ..kendinle umutlarınla ve maalesef eşinle..ve sakın üzülme ..kendinden sağlığından gitmesin bu süraçte..ve biran evvel boşanma dosyasının bir örneğini al .hakkında ki iddiaları öğren..bizim boşanma avukatı bir saat içinde dilekçeyi verdi bize..avukat arayışın olursa bana yaz ..avukat hanımın telefonunu veririm.esracelikell@gmail.com adresim..bol şans..
Blof degıl acmıs demek he
Neler yazıyorduu canım :26:
sevgili arkadasım ..boşanma sürecin yeni başlıyor. sakin ve ayakların sağlam basarak git bence..boşanma biraz mücadele demek ..kendinle umutlarınla ve maalesef eşinle..ve sakın üzülme ..kendinden sağlığından gitmesin bu süraçte..ve biran evvel boşanma dosyasının bir örneğini al .hakkında ki iddiaları öğren..bizim boşanma avukatı bir saat içinde dilekçeyi verdi bize..avukat arayışın olursa bana yaz ..avukat hanımın telefonunu veririm.esracelikell@gmail.com adresim..bol şans..
kiminle aldatıyormuş nerden bulmuş
yazıklar olsun ona
ben birisiyle aldattı değil de,
hayallerimi yıktı, kandırdı şeklinde aldattı anlamıştım...
sabah sabah saflığım tuttu sanırım
bu erkekler evliliği aslında evcilik falan sanıyorlar heralde sıkıldığında oyun bozanlık yapıp gitmek o kadar kolay mı l.n herkesin bi gururu bi şerefi bi namusu var be sen erkeksin sana bişey olmaz tabii olan hep biz bayanlara olur zaten . Oysa ki ne umutlarla sevgilerle güçlüklerle bir araya geliyoruz ve bir tek kelime herşeyi altüst ediveriyor ''sıkıldımm'' hayır yani ne bekliyodu ki evlilikte acaba . insanda biraz allah korkusu olcak yaaa ... sonuna kadar savaş cnım pes etme köpklr gibi pişman olsunda sen dönüpte arkana bakma
ben de aldatılmısım zatenazıcık acıma duygum vardı, artık onu da kaybettim hükümsüzdür; artık korksun benden...
anladım ben demek ıstedıgını, karısık degıl yanı :)
cok sagol, kendıme bı hafta verdım bı hafta herseyı serbest kıldım kendıme, ama bı hafta sonra bende b u dunyayı onun basına yıkmazsam ınsan degılım... o kadar da kararlıyım, ama su an sadece gel gitlerim var
dugun vıdeolarından dort kopya var, yok edemez. sahıt ayarlayamaz daha dogrusu aklına gelmez cunku benım sessız sedasız bosanmak ıstedıgımı sanıyor. ama ben sahıtlerımı ayarladım bıle.. dun gece cok uzun oldu benım ıcın ve gecenın köründe yataklarından kaldırdıgım ınsanlar ıcın...
bosanmayı kabul etmedıgımı beyan edecegım zaten, bır de karsı dava acacagım, tazmınat davası olabılır... elinden donuna kadar almazsam... ama azıcık guc lazım once bana, cunku bıtmıs hıssedıyorum kendımı
kadını tanımıyorum kı, ama hangı pozısyonları sevdıgını bıle ogrendım dun gece
hayallerımı yıkmadı yanlış anlasılmasın, tum hayallerımın içine saçtı diyeyim ben sen anla ne demek istediğimi...
kadın yazmıs bı de "benım evıme erkek gıremez baska bır yerde bulusalım, sana sunu yapıcam bunu yapıcam".. ya herseyı bırak sız face den yazısıyorsunuz ve orda kocaman evli yazıyor bu adam ya. ne kadar basıtleşmiş kadın olmak... kadına da dava acabılır mıyım kı?
kendini bu kadar önemsemesin ya kim ki o dünya onun etrafında mı dönüyo sanki tövbe estagfurullahda yaradan senin karşına çıkmazda seni alıverir kabre ondan sonra görürsün dünyanın kaçbucak olduğunu seni bu hale getiren tez zamanda vicdan azabıyla kavrulsun ya ailesi yaptı yada başka biri bi insan durduk yere eyvallah çekmez .
O yazismalari görmen aci ama iyi oldu arkadasim
gecici bir bunalimi oldugunu anlayip pisman olup sana dönseydi
kabul edecektin muhtemelen
hatta tok gôzlülük yapip gurur yapip hakkin olanida almayacaktin
bosanma durumunda
bu temiz ve "evine bagli-kocasini seven" kadina yapilani goruyorsun
hic bir sey hak etmiyor!
basit kadinlarla muhatap olmaktan utanmayan adam senden sikiliyorsa
belasini bulsun
evine erkek almayan o namuslu or...uyada dava acabilirsin
tescilli hayat kadini degilse
Lütfen kendini bırakma değyecek şahıslar için.
Sana ne kadar güç kuvvet lazımsa Allahım daha çoğunu versin sana
Bizim yapabileceğimiz bir güç kuvvet destek işiyse ben şahsen sonuna kadar veririm
Rabbim yar ve yardımcın olsun içini soğutup aklını çalıştırsın
Kadınla Facebooktan yazıştıklarını orada esınızın profılınde "evli" yazdığını soylemıssınız. Yanı kadın kocanızın evlı olduğunu bılıyordu. Bu durumda kadına da dava açma hakkınız doguyor. Hatta bence kesınlıkle o kadına da dava açmalısınız. Yaptıgı o...luğun bir bedeli olduğunu öğrensin. Belki çok bir tazminat kazanmazsınız ama o sinir bozukluğu ile kadınında rahatını bozarsınız
bir de yok büyü muska diyordun ablacım yaa
o kayınvalidenin kahrını az mı çektin donuna kadar al
bu arada söylemeden geçemeyeceğim ne kadar kendini geliştirmiş sosyal birisin elinin altında bir sürü gerçek dostun varmış okuduklarım kadarıyla :)
inan senin adına çok sevindim çook
bi de bu mesele mi çıktı başına şimdi.. edepsizin önde gidenleri
eşin gerçekten neye uğradığını şaşıracak ama kendi istedi
ve çok şkr ki allah bu süreçte eşinin yaptıklarını çıkardı karşına. işte sana güç verecek bi şey bu !!
sen yuvanı yıkmıyosun.. yuvasını bilmeyen birinden kaçıyosun.. eşin de bulacak bi belalar bence de..
hakkını en güzeliyle alırsın inş..
arkadaşım geçmiş olsun seni eski işyerinde maaşını alamadığın konudan tanıdım ,
o bahsettiğin patronun bu patron değil değil mi ?
kocan için diyecek bişey bulamıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?