boşanıyormuşuz...

açılıyo tatlım yanılmıyosam öyle birşey var hatta kadına da ceza falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam avukatına sor bi onu

aldatıyormuymuş seni tüm yazdıklarını okudum ama orayı nasıl atlamışım, gerçekten kadın ile konuştun mu? nassı yaaaa

kadınla konusmadım cnm, dun gece tesadufen face e gırıce bı yorum gordum, sonra hemen sılındı o yorum, ama benı seytan durttu galıba patlattım face'ini. ne yazısmalar gordum agzım acık kaldı hemde son uc yıdır farklı kısılerle.. delırdım tabı. bugun de aramıs sen mı face me gırdın sıfrem degısmıs dıyor, ne munasebet hıc ısım olmaz dedım, tamam hayatım hadı optum kendıne ıyı bak dedı kapadı, bende aval aval telefona baktım

bende dayanamam dıyordum ama, Allah yasatmasın. oyle bır dayanıyor kı ınsan sen yıne de dıkkat et arkadasım

inan bende kadını parcalamak ıstıyorum, ama bana yakısmaz deyıp sakınlestırıyorum kendımı... buyuk babaannem KADININ KURDU KADINDIR KIZIM BUNU SAKIN UNUTMA derdi hep bıze.. haklıymıs

canım yazdıklarını hemen hemen hepsını okudum ınan hersey hemen hemen aynı evett sun onemlı soz ''' sıkıldım''' nefret edıyorum bu laftan herkes cok guzel yorumlar yazmıs hepsıne katılıyorum bencede elınden gelenı yap ve en onemlısı gır eve 'serh' koydur en onemlıs o cunku tamma 2002 den ıtıbaren yasa gırmıssede es olmadan satabılıyolar bız mal paylasımın beraber yaptıgımız esımden evı aldıgım halde bana yerı geldı bazı zamanlarda evı satmakla tehtıtt ettı onlara hıc guven olmaz tapuya gıt evlılk cuzdanı 1 fot. Ve ıkametgah ıstıyorlar sonra bu serh esıne teblıg edılıyo ozamanda ayrı bır cıldırıyolar cunku yasadım sen guclu ol sen guclu oldukca o yıkılıyo ....

Az once ortak bi arkadasimizla konustum. Benden sonra esimi aradi. Esim butun gun odasindan cikmiyor evi benimsemiyor (sanki burasi benim evim senin degil diyen kendisi degilmis gibi) temizlik yapmiyor ( sanki kendisi yapiyor o kadar isi) yurumuyor iste demis. Arkadasim da e bi konussaydin bi sorun vardi belki deyince ugrasamam zaten sadece yatmaya gidiyorum eve bi de onunla ilgilenemem demis.
Misafir istemiyor demis arkadasim o misafir sever deyince ama her gelenin onceden arayip haber vermesini istiyor demis arladasim e bu normal birsey belki musait degildir misafir karsilamak icin deyince Karsilayacak onlar benim misafirim demis...
Dava actim ama bitek sana soyluyorum demis. Niye coptenekesine soylemiyosun deyince gerek yok ben avukatla hallettim demis...

Benim halkimda konusmaya baslamis etrafta.. benim hakkimda soylediklerini duyunca soke oldum.. kendini inandirmis milleti de inandirmaya calisiyor insan musveddesi.. bi de utanmadan dava actim ama haberi yok avukatla halledicez biz bitti o diyormus...

Bana zindan ettigi evi benimseyemedim diye millete sikayet ediyor ya. Saka gibi. Gelecek misafirinin onceden aramasini rica etmem ne koymus adama baksana kin kusuyor resmen

Suç bastırmaya çalışıyor ele güne kendini haklı çıkarmak için en küçük birşeyi bile kullanacak. Yüzsüz adam o sanalda yediği haltları da kendine yontar gerçi. Çok iyi bir avukat tutup maddi yönden onu süründürmelisin canını yakabileceğin tek nokta bence maddi kısım. Ha al kullanma önemli degil ama avukatın söke söke tek kuruşuna kadar hakkın olanı alsın. Yoksa bu adamın saçma sapan sözlerini duyarsın.

aklı aldatmaya çalışıyor da bahaneye hiç çalışmıyor
millete bunları söylüyorlarsa vay haline millet güler geçer bunlara
sen napıyosun çekişmeli olacak da ne zaman duyurcaksınız?

Zaten avukatima guvenmesem bu riski goze almazdim. Cok iyi bir avukattir. Karsisindakine hep acimisimdir bugune kadar. Sonunda senin avukatin olcam ah bi izin versen diyordu. Simdi istedigini yapabilir.
Maddi olarak birsey yapamasam bile uzadigi kadar uzaticam davayi. Cunku beyefendinin yabanci bir sevgilisi de varmis, face ganimeti olarak bulmustum. Bana 2 lira veremeyen adam kadinin yurtdisina gidis donus biletini bile almis ve simdi kendi de gitme plani yapiyor. Yani planina gore benle bosanip ekim ayinda kadinla evlenip gitmek..
Ben bu adami bu kadar yil nasil gorememisim... bu kadar mi kordum...

Son düzenleme:
aklı aldatmaya çalışıyor da bahaneye hiç çalışmıyor
millete bunları söylüyorlarsa vay haline millet güler geçer bunlara
sen napıyosun çekişmeli olacak da ne zaman duyurcaksınız?

Eger bi aksilik olmaz ise planim su an sessiz kalmak. Once aileme anlatmam lazim durumu ama anlatamadim hala daha sonra esyalarimi almaya gitmeyi planliyorum. Evlilik cuzdanim evde onu alir almaz tapuya gidip serh icin islemlerimi tamamlicam. Ve geri donup sessiz kalmaya devam edecegim. Bombayi dava gunu patlatmayi planliyorum ama bakalim ne olacak?? Cunku beyefendinin planina gore beni davadan hemen once karambole getirip protokol imzalatip bosanacak ve yurtdisina gidecek. Insan evladi sendeki zeka da bende ki ne?? Beni bu kadar hafife aldigina gore asil aklini kaybeden o olmali...

ne ucuz adamlar var şu hayatta ya. o da seni bulmuş be cnm.

hem annesini çek yıllarca bide üstüne seni aldatsın. annesi napıcak bakalım yabancı gelin baş üstünde tutar onu !!

ikisi de beter olsun.

ama lütfen vazgeçme. inşallah aklına gelip de evlilik cüzdanını saklamamıştır. bu durumu da göz önüne al. avukat arkadaşın bilir gerçi.

Allah sana güç, kuvvet, akıl, mantık, cesaret, sabır .. ihtiyacın olan ne varsa versin arkadaşım sevgiler.

şu saatten sonra bardağın dolu tarafından bak bu adam bu kadar şerefsiz olmasa belki aylarca ayrılık acısı çekecektin anılarda boğulacaktın falan, böyle yaparak geçmişteki iyi günlerinizi de sildi attı bu adam, donuna kadar al elinde delilinde var süründür

Benim anlamadığım evliliğinizin başından berimi sizi aldatıyormuş bu şahsiyetsiz onursuz adam, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla birden çok kadınla ilişkisi var öylemi?

konunu ilk açtığın zamanlar okumuştum
madem aldatma var kanıtın da var sakın anlaşmalı boşanma canım
ş....size bak mübarek günlerde sinirimi zıplattı
donuna kadar al.. görsün!!!

artık yenı sevgılısı kafasında mı tasır, yoksa rezıl mı eder bılemeyecegım...
kımse ıcın beter ol demezdım ama bı haftadır dılımden dusmez oldu bu cumle...
evlılık cuzdanının nerde oldugunu bıle bılmez, bulsada bende scan edılmısı var zaten :) sıkıntı etmıyorum yanı :)
amın arkadasım cok sagol. umatım o ıstedıgın guc kuvvet vs.. bı an once gelır bana..

guclu durmaya calısıyorum ama içim yok gıbı bırsey, sadece bedenden ıbaret hıssedıyorum kendımı, ruhumu kaybettım galıba; bulan varsa bana da haber verebılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…