- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
kadını tanımıyorum kı, ama hangı pozısyonları sevdıgını bıle ogrendım dun gece
hayallerımı yıkmadı yanlış anlasılmasın, tum hayallerımın içine saçtı diyeyim ben sen anla ne demek istediğimi...
kadın yazmıs bı de "benım evıme erkek gıremez baska bır yerde bulusalım, sana sunu yapıcam bunu yapıcam".. ya herseyı bırak sız face den yazısıyorsunuz ve orda kocaman evli yazıyor bu adam ya. ne kadar basıtleşmiş kadın olmak... kadına da dava acabılır mıyım kı?
aldatıyormuymuş seni tüm yazdıklarını okudum ama orayı nasıl atlamışım, gerçekten kadın ile konuştun mu? nassı yaaaa
Bende hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoru 8 sene flört ve 1.5 sene evlilik bu 1.5 senede sürekli boşanmayı dile getirmesi son boşanmada annesine gittikten sonra oldu ( her annesine gidişinde boşanmak istiyor) bu yazıları okuduktan sonra bende face bakayım dedim onun face benim bilgisayarda hep açık olur bi face kullanıcısında senin profilini daha çok seviyorum yazıyor( bizim beraber fotomuz var) eşim cevap yazmamış birde geçen akşam bi numaradan arama geldi boyu bilmiyor aradığın misin nbr dedi karşı taraf hemen kapatmak istemiş olmalı ki tamam tamam hadi öptüm dedi ben kardeşidir belki numara değiştirmiştir diye düşündüğüm için sormadım. O kada kötü şey yaşattıktan sonra birde aldatılmaya dayanamam
CANIM ya gerçekten öğrendiklerin için çokk üzüldüm,ama ne olursun güçlü ol ağla içine atma sonra dediğin gibi korksun senden tabuya şerh koydur ama zaten 2002 den sonra otomatik olarak evin yarısı senin ,o kadını şu an elime verseler eğitimci olduğumu filan unutup bi güzel parçalarım,kadının düşmanı kadın oldu artık niyeysede hep evlilerle ya kendini rahatlat içine atma.....
açılıyo tatlım yanılmıyosam öyle birşey var hatta kadına da ceza falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam avukatına sor bi onu
canım yazdıklarını hemen hemen hepsını okudum ınan hersey hemen hemen aynı evett sun onemlı soz ''' sıkıldım''' nefret edıyorum bu laftan herkes cok guzel yorumlar yazmıs hepsıne katılıyorum bencede elınden gelenı yap ve en onemlısı gır eve 'serh' koydur en onemlıs o cunku tamma 2002 den ıtıbaren yasa gırmıssede es olmadan satabılıyolar bız mal paylasımın beraber yaptıgımız esımden evı aldıgım halde bana yerı geldı bazı zamanlarda evı satmakla tehtıtt ettı onlara hıc guven olmaz tapuya gıt evlılk cuzdanı 1 fot. Ve ıkametgah ıstıyorlar sonra bu serh esıne teblıg edılıyo ozamanda ayrı bır cıldırıyolar cunku yasadım sen guclu ol sen guclu oldukca o yıkılıyo ....
Sana diyebileceğim tek cümle : Süründür şe...sizi!!
Bana zindan ettigi evi benimseyemedim diye millete sikayet ediyor ya. Saka gibi. Gelecek misafirinin onceden aramasini rica etmem ne koymus adama baksana kin kusuyor resmen
Suç bastırmaya çalışıyor ele güne kendini haklı çıkarmak için en küçük birşeyi bile kullanacak. Yüzsüz adam o sanalda yediği haltları da kendine yontar gerçi. Çok iyi bir avukat tutup maddi yönden onu süründürmelisin canını yakabileceğin tek nokta bence maddi kısım. Ha al kullanma önemli degil ama avukatın söke söke tek kuruşuna kadar hakkın olanı alsın. Yoksa bu adamın saçma sapan sözlerini duyarsın.
aklı aldatmaya çalışıyor da bahaneye hiç çalışmıyor
millete bunları söylüyorlarsa vay haline millet güler geçer bunlara
sen napıyosun çekişmeli olacak da ne zaman duyurcaksınız?
Ay Allahım yaaaal adamın kafasını çarp dağlara taşlara
ne ucuz adamlar var şu hayatta ya. o da seni bulmuş be cnm.
hem annesini çek yıllarca bide üstüne seni aldatsın. annesi napıcak bakalım yabancı gelin baş üstünde tutar onu !!
ikisi de beter olsun.
ama lütfen vazgeçme. inşallah aklına gelip de evlilik cüzdanını saklamamıştır. bu durumu da göz önüne al. avukat arkadaşın bilir gerçi.
Allah sana güç, kuvvet, akıl, mantık, cesaret, sabır .. ihtiyacın olan ne varsa versin arkadaşım sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?