Yok bu hanımefendi,belki instagram kullanıcı adını değiştirmiş olabilir.Bu da degil galiba cikmiyor
haftanin 2 gunu cankaya 5 gunu mamakNeresi
llk alıntılan mesajlardan konu sahibinin kullanıcı adını değiştirmeden önceki ismiyle instragramdan bakarsanız görürsünüz özgüvenli bayanın fotosunu
Asyalilara benziyor o mu?I
llk alıntılan mesajlardan konu sahibinin kullanıcı adını değiştirmeden önceki ismiyle instragramdan bakarsanız görürsünüz özgüvenli bayanın fotosunu
3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
Konuyu okur okumaz instagram hesabına bakanlar online mı
Şaka bir yana çok güzelsiniz
Beyaz tenli siyah saçlı çok hoş bir kadınsınız
Üzmeyin kendinizi,kilo verirsiniz sadece biraz motivasyon gerek.
Başkaları için kilo vermeye çalışan bi kızın arkadaşıyım ben çok çabaladı verdi aldı ama düzen tutmadı.Bigün gerçekten kendi için karar verdi ve sonuç müthiş.Lütfen kendi kararını al ve yapılması gereken şeylere başla.Sonra zaten özgüvenin eski halinden fazla olarak geri dönücek.3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
Sonradan sildi hesabını :)Ben niye bulamadım sizi? Merak ediyorum
Evet o. Siyah saçlı özgüven fışkıran bayan oAsyalilara benziyor o mu?
Yoo instagramı aynı duruyorSonradan sildi hesabını :)
Kullanıcı adını buradan sildi hanımefendi.Yoo instagramı aynı duruyor
Ben ilk kullanıcı adıyla mesajını alintilayıp cevap yazmıştım ilk sayfalarda o isimle bakabilirsinizKullanıcı adını buradan sildi hanımefendi.
. Pumpkin00 diye baktım bulamadımTeşekkür ederim =)
Canım bana da atar mısın çok merak ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?