Beyaz tenli esmer kısmını anlayamadım ama beyaz tenliyim ve saçım siyah =)Hafif cekikgoz gibi beyaz tenli esmer biri sanırım
Beyaz tenli esmer nasil oluyo kizHafif cekikgoz gibi beyaz tenli esmer biri sanırım
Evet gerçekten kadın kadının kurduymuş çok rahatsız oldular.. =) ama hiç takmıyorum çünkü hayatım kötü yorumlara takılıp üzülemeyecek kadar zaten kötü daha büyük dertlerim var bunlar en
aynen kuzum bdv ye güzelim inanmazsanız bakın diyor ama en ufacık eleştiriye ki eleştirmedik de hemen kadın kadının kurdu çekemez oluyoruz..Beğenmeyene de "rahatsız oldular" demek. Beni çekemiyorsunuz diyecek az kaldı
Benim de dikkatimi çekti. Kilo, BDV filan bitti "Nasılım" topiğine döndü başlık. Ben yapsam aynı şeyi banı yemiştim.
Ayrıca sizin fotoğrafınızı gördüm. Yüz hatlarınız çok hoştu. Yaşınız da 21 - 22 gibi duruyor. Bunu bile bile "Kadın haklı" diyememek neyse...
Kiiz sen beni cok gulduruyorsun yaYeni övüldüm de geldim ondan adım değişik.
Beyaz tenli esmerHafif cekikgoz gibi beyaz tenli esmer biri sanırım
Anlamadım demek istediginizi bi foto gordum de onu yazmıştımBeyaz tenli esmerKabul edin devreler meraktan yandı
Doğru görmüşsünüz ama hem beyaz tenli hem esmer olunmaz ki aynı anda. Buna güldüm.Anlamadım demek istediginizi bi foto gordum de onu yazmıştım
Bende ekledimBeyaz tenli esmer kısmını anlayamadım ama beyaz tenliyim ve saçım siyah =)
Kiiz sen beni cok gulduruyorsun yayeni ovuldum de geldim nedir? Ay cok yasa sen
Evet sonunda bilinçli bir bayan. Evet boyum uzun olduğu için kaldırıyor ama iri duruyor. Bu şişman olmadığım anlamına gelmiyor nerden bakarsan bak şişmanım =) ama inşallah vericemBen de merak ettim bi bakim.
Edit:
Baktım, bence yüz normal, ortalama güzel bir yüz.
Boydan fotoğraf göremedim haliyle profil gizli, ama tahminen 100 kilo 175 boya berbat görünmez diyebilirim, tabi kiloyu orantılı aldıysanız.
Ben de 175 boydayım, hamileliğimde 30 kilo kadar aldım 97 kiloyu gördüm. Hantallığı dışında fiziksel olarak beni çok rahatsız etmiyordu kilom, boy sebebiyle gözümü pek tırmalamıyordu. Ama alıştığım kilo olmadığı için hareket etmekte çok zorlandığımı hatırlıyorum, tekrar 65 kiloya düştüm.
Karar verip gerisini getirdikten sonra siz de yapabilirsiniz, bu büyük bir olay değil.
Saci siyah ya ondan esmer benceDoğru görmüşsünüz ama hem beyaz tenli hem esmer olunmaz ki aynı anda. Buna güldüm.
Kuzummm ya harikasınYeni övüldüm de geldim ondan adım değişik.
Ay evet beyaz tenli ve siyah sacli biri. Evet simdi anladim devrelerim yanmis da kül olmus. Az da mide bulantım var ikisi birlestiDoğru görmüşsünüz ama hem beyaz tenli hem esmer olunmaz ki aynı anda. Buna güldüm.
Tamam duzelttim beyaz tenlisiniz saciniz siyah :))Beyaz tenli esmer kısmını anlayamadım ama beyaz tenliyim ve saçım siyah =)
ama instagram hesabını bulamadım3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
Konu sahibiyle alakası yok, ne kadar meraklı yaratılmışız öyle.. muazzam bir ispat dahaSaci siyah ya ondan esmer benceben de boyle demistim ilk gorunce siyah sacli beyaz tenli iste
Ay idare edin iste. Tesekkur ederim :))Beyaz tenli esmer nasil oluyo kiz
Kesinlikle oyleKonu sahibiyle alakası yok, ne kadar meraklı yaratılmışız öyle.. muazzam bir ispat daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?