Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Konu sahibi burada dertleşmek için konu açmıs, gerçekten kadın kadının kurdu yahu !!! Yok bende o özgüvenin yarısı olsa... vs.. gerçekten çok kınıyorum.. ve bu kızımız daha 23 yaşında ? Kalp kırmak ne kadar kolay.. birisi de yazmış ben 30 yaşındayım ama benden büyük gösterıyorsun demiş. Kilo evet yaşını büyük gösterebilir. Ama patavatsızlığa hiç gerek yok !! Pumpkin bana özelden fotoğrafını attı gayette kaşı gözü yerinde güzel bir yüzü olan bir bayan ... yani pesss size !

Ben güzelim kısmında ne gibi bir özgüven eksikliği gördünüz ? Ben göremedim de.
Bence sizin algıda bir probleminiz var. Yüzümü beğeniyorum ama kiloların yani eşittir fiziğim yüzünden özgüvensizim yazıyor.. Gerçekten enteresansınız. İsteyen istediği yorumu yapabilir tabiki ama neden bukadar rahatsız oldunuz anlayamadım

Pardon'da burda kimse konu sahibine art niyetli bişey yazmadı ki !
Sendeki öz güvenin birazı bende olsa demek kötü bi söz değil. Yani bende öyle yazanlara katılıyorum evt keşke bendede konu sahibinin özgüveninin birazı keşke olmuş olsa
Ne güzel olurdu

Alkışlıyorum sizi

Konu sahibine Ben 30 yaşındayım ama senden küçük gösteriyorum diyen üye sizdiniz dimi? Mesajınızı silmişsiniz sanırım :)

Çünkü kimse kolay kolay kendine ben güzelim deme cesaretine sahib değil =) dünya güzeli bile olsan bunu demek cesaret ve ciddi özgüven ister. Ukalalık ve şımarıklık içermediği sürece bu özgüven iyi bir özellik bence ve burda art niyetle kimse yorum yapmamıştı.

Kiz nickini degistirmissin ama ilk sayfalarda seni alintilayarak yazanlarda eski nickin gorunuyor. Ben oyle baktim mesela instana Bence sen instagramdaki adini degistir kokten cozum anca o olur Ayrica yuzun gercekten guzel yemisim kilosunu be Miranda kim yani bizim yanimizda kiloyu verirsin zamanla

Kız fotoda kilosu yokki azıcık yüzü var
Yüze bakarak yorum yaptım hala da diyorum 23 yaşa çok büyük duruyor..
Bna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…