Çok kullanmayı bilmiyorum. Burayı nerden gizleyeceğimHesabınızı gizleyebilirsiniz.
Hadi ya geç kaldık deseneYa uyarı geldi tanıdık olunca isimden sıkıntı çıkıyormuş mantıklı.. Hayat hikayemi yazdım daha önceo yüzden değiştirdin Nick. İ
Mesajda attım. DHadi ya geç kaldık desene
=))Özgüvenim yerle bir yazan üyeye yazdığınız cevaba bakın.
Keşke sizdeki bu patavatsızlığın birazı da ben de olsa
Çok kullanmayı bilmiyorum. Burayı nerden gizleyeceğim
Teşekkür ederimMesajda attım. D
Özgüvenim yerle bir yazan üyeye yazdığınız cevaba bakın.
Keşke sizdeki bu patavatsızlığın birazı da ben de olsa
Gerçektende patavatsızsınız !Ben güzelim kısmında ne gibi bir özgüven eksikliği gördünüz ? Ben göremedim de.
Bence sizin algıda bir probleminiz var. Yüzümü beğeniyorum ama kiloların yani eşittir fiziğim yüzünden özgüvensizim yazıyor.. Gerçekten enteresansınız. İsteyen istediği yorumu yapabilir tabiki ama neden bukadar rahatsız oldunuz anlayamadımBen güzelim kısmında ne gibi bir özgüven eksikliği gördünüz ? Ben göremedim de.
Bizzat mesajında güzeldim ama 40 kilo aldım, şimdi özgüvenim yerle bir yazıyorBen güzelim kısmında ne gibi bir özgüven eksikliği gördünüz ? Ben göremedim de.
Alkışlıyorum siziKadın kadının kurdudur diyorum sonrada kadın şuraya az dertleşmeye gelmiş azıcık cesareti olmayan o muhteşem güzeller ay bende bile yok o özgüven yazmış abi olmasın sizde bile o özgüven zira bu haliniz bile yeterince baygınlık veriyor..size gelince konu sahibi sıkma canını en azından imkansız sınırında değilsin Allah yeni yolunuz da yardım etsin..
Aynen özgüveni eksik insan ben güzelim diye övünmezBen güzelim kısmında ne gibi bir özgüven eksikliği gördünüz ? Ben göremedim de.
Konu sahibine Ben 30 yaşındayım ama senden küçük gösteriyorum diyen üye sizdiniz dimi? Mesajınızı silmişsiniz sanırım :)Pardon'da burda kimse konu sahibine art niyetli bişey yazmadı ki !
Sendeki öz güvenin birazı bende olsa demek kötü bi söz değil. Yani bende öyle yazanlara katılıyorum evt keşke bendede konu sahibinin özgüveninin birazı keşke olmuş olsa
Ne güzel olurdu
Çünkü kimse kolay kolay kendine ben güzelim deme cesaretine sahib değil =) dünya güzeli bile olsan bunu demek cesaret ve ciddi özgüven ister. Ukalalık ve şımarıklık içermediği sürece bu özgüven iyi bir özellik bence ve burda art niyetle kimse yorum yapmamıştı.Pardon'da burda kimse konu sahibine art niyetli bişey yazmadı ki !
Sendeki öz güvenin birazı bende olsa demek kötü bi söz değil. Yani bende öyle yazanlara katılıyorum evt keşke bendede konu sahibinin özgüveninin birazı keşke olmuş olsa
Ne güzel olurdu
Kız fotoda kilosu yokki azıcık yüzü varKonu sahibi burada dertleşmek için konu açmıs, gerçekten kadın kadının kurdu yahu !!! Yok bende o özgüvenin yarısı olsa... vs.. gerçekten çok kınıyorum.. ve bu kızımız daha 23 yaşında ? Kalp kırmak ne kadar kolay.. birisi de yazmış ben 30 yaşındayım ama benden büyük gösterıyorsun demiş. Kilo evet yaşını büyük gösterebilir. Ama patavatsızlığa hiç gerek yok !! Pumpkin bana özelden fotoğrafını attı gayette kaşı gözü yerinde güzel bir yüzü olan bir bayan ... yani pesss size !
Hayır ben değilim ama bende 29-30 yaşındayım =)Konu sahibine Ben 30 yaşındayım ama senden küçük gösteriyorum diyen üye sizdiniz dimi? Mesajınızı silmişsiniz sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?