Boşanıyorum..acı içindeyim

Boşanmalı mıyım?

• Evet

OY: 15 57,7%
  • Hayır

OY: 11 42,3%

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Peki niye ağlıyor ayrılırken?seni çok sevmiştim diyor?benden ziyade ailemi daha çok kötülüyor

Bak cnm evlilikte her şey olur ama gurur olmaz!
Şiddet aldatma yoksa bence kurtarilabilir
Şimdi eşini ara görüşelim mi de bi yerde oturup bi çay için yemek yiyip konuş onu sevdiğini ve çözmek için ne yapabileceginizi (ikinizin) konuşun

Suclayici olma ben dilini kullan ve en önemlisi suç iki taraflidir bunu aklından çıkarma

Gerçekten boşanmak çok elzemse, başka çare kalmamışsa.. Genelde, üstüne basarak yazıyorum genelde, boşanan kadın acı çekmez, huzura erer. Sizin sorunlarınız, sizin katlanılabilirlik sınırlarınızın altındayken ya da hala bir şeyleri değiştirme, düzeltme ihtimaliniz varken boşanıyorsanız acı çekmeniz normal.

o zaman maaşlı bir iş bulacak mecburen..iş aramıyor mu, bulamıyor mu,beğenmiyor mu???
borç ne borcu??
kerpetenle laf alıyoruz ağzından bacım senin de...
Borç benim işyerinin borcu.Onunla bi ilgisi yok.İş arıyor ama 5 bin tl den az olırsa kurtarmıyormuş onu.Çünki evlenmeden kredi çekti onun taksidi var.2000 tl de kira.Eh!gerisini düşün işte.Bende diyorum ki her ay 5 içeri gireceğine 3 gir.Bi şekilde ev kirası ödeniyormuş niye sıkıntı yapıyomuşum.E satacak altın kalmadı işe gir diyorum.Yok ben bütün parami işyerin kalkınsım diye sana verdim şimdi bu durumlara düşmem bu yüzden diyor.Ki ben istemedim parayı getirdi abime verdi.

Boşanalım resti çekmek değil!Neden boşanmak istediğim konunun üzerine gitmiyor.Beni hep terkettin diye suçluyor.Ama bi kere de desin ki neden gittin?Neydi çözemediğimiz desin.Kabul etmiyor.Sorunum evlenmeden önce işyeri vardı kaybetti.Evlendikten sonrada bi işe girip çalışmadı.Hep bi bahane hep bi göz yükseklerde.Kirayı borç harç ödüyoruz.Benim kendi işyerim var ama borç içinde olduğu için kazandığımı borca veriyorum.Madem eve para getirmiyosun bırak çalışma ben bakarım sana diyor.Ya sen bi çalış bakalım da ben kapatıp kapatmayacağıma karar vereyim.Ayrıca borç ödeyen bi kadından gelir beklenir mi?Elde avuçta olan altın ne varsa verdim kiraydı oydu buydu!Ailem de tembel bu düzelmez diyor.Artık yürütemezsiniz diyorlar.Babam hariç nedense!Bide bi iyilik yaptı sürekli onu başıma kaktı hergün.

Borç ne borcu dükkan borcumu
Onun borcunu mu ödüyor sun

Bak cnm evlilikte her şey olur ama gurur olmaz!
Şiddet aldatma yoksa bence kurtarilabilir
Şimdi eşini ara görüşelim mi de bi yerde oturup bi çay için yemek yiyip konuş onu sevdiğini ve çözmek için ne yapabileceginizi (ikinizin) konuşun
Yaptım bunu.Ben hatalarımı her zaman kabul edip özür diledim.Ama o hiç bi tanesini kabul etmedi ki!Yok dedi ben bunları tekrar yaşayamam sen beni bırakıp bırakıp gittin artık sonuçlarını beraber yaşayacaz dedi

Olay iyice çirkinleşmiş. Senin iş yerin için ben para verdim bikbik diyen adam hakkaten sana bakmaz yani. Sen evde otur ben bi' şekilde bakarım sana kira zaten bi şekilde ödeniyo nedir yaa... Sen önce bi iş bul da evin kirasını öde bakalım bi ondan sonra bana işi bıraktırmaktan bahset... Di mi ama:işsiz:

Olay iyice çirkinleşmiş. Senin iş yerin için ben para verdim bikbik diyen adam hakkaten sana bakmaz yani. Sen evde otur ben bi' şekilde bakarım sana kira zaten bi şekilde ödeniyo nedir yaa... Sen önce bi iş bul da evin kirasını öde bakalım bi ondan sonra bana işi bıraktırmaktan bahset... Di mi ama:işsiz:
Hay yaşa!!!

Borç benim işyerinin borcu.Onunla bi ilgisi yok.İş arıyor ama 5 bin tl den az olırsa kurtarmıyormuş onu.Çünki evlenmeden kredi çekti onun taksidi var.2000 tl de kira.Eh!gerisini düşün işte.Bende diyorum ki her ay 5 içeri gireceğine 3 gir.Bi şekilde ev kirası ödeniyormuş niye sıkıntı yapıyomuşum.E satacak altın kalmadı işe gir diyorum.Yok ben bütün parami işyerin kalkınsım diye sana verdim şimdi bu durumlara düşmem bu yüzden diyor.Ki ben istemedim parayı getirdi abime verdi.
şimdi de geri ödeme mi istiyor sizden?ne kadar bir paradan bahsediyoruz?
sizin dediğiniz mantıklı elbette,hiç parası olmayacağına az olsun yetirirzsiniz daha iyisini bulana kadar.
kira ödeniyor da siz ödüyorsunuz neticede?krediyi de aynı şekilde..hatta adamın harçlığını da siz veriyorsunuz?
tüm gün evde ne yapıyor peki bu adam??

bence matık şu,ben ellimdeki parayı sizin işyerine yatırdım o yüzden bana ve eve bakmak zorundasınız..işin özü de bu..
işsiz olan depresyonda olan adamı anlarım,destekle derim ama iş beğenmeyen maaş beğenmeyip borç içind eolıup,karısının harçlık verdiği adama da acımam..karakteri bozuk demek ki.

Boşanalım resti çekmek değil!Neden boşanmak istediğim konunun üzerine gitmiyor.Beni hep terkettin diye suçluyor.Ama bi kere de desin ki neden gittin?Neydi çözemediğimiz desin.Kabul etmiyor.Sorunum evlenmeden önce işyeri vardı kaybetti.Evlendikten sonrada bi işe girip çalışmadı.Hep bi bahane hep bi göz yükseklerde.Kirayı borç harç ödüyoruz.Benim kendi işyerim var ama borç içinde olduğu için kazandığımı borca veriyorum.Madem eve para getirmiyosun bırak çalışma ben bakarım sana diyor.Ya sen bi çalış bakalım da ben kapatıp kapatmayacağıma karar vereyim.Ayrıca borç ödeyen bi kadından gelir beklenir mi?Elde avuçta olan altın ne varsa verdim kiraydı oydu buydu!Ailem de tembel bu düzelmez diyor.Artık yürütemezsiniz diyorlar.Babam hariç nedense!Bide bi iyilik yaptı sürekli onu başıma kaktı hergün.
Kaç bacım tembel adamdan hayır gelmez
Ayrıca ailemi neden sevmiyor bilmiyorum demişsin ben söyleyeyim; ailenin size iyiliği dokunmuştur da ondan sevmiyordur! Merhametten maraz doğar malum!
Uyuz oluyorum şu asalak karakterli güya ev reisi erkek!lere

Sizlerinde yorumlarından anlıyorum ki..toparlanamaz.Bu kadar mı zor gelir bi adama evet karıcım sen de şu konuda haklıydın diyebilmek.Demek ki o kadar zormuş..Kendince ben dönüp özür dileyeceğim.Evide boşaltıp annesine geçecekmiş.Ben dönersem ailemle görüşmem yasak.Annesinde oturacağız bi süre toparlanırsa nerde istersem orada yaşayacakmışız.

''''''''''.Allah korkusu olan hak hukuk bilen adam evlilikte gurur yapmaz çözüm odaklı çalışır
ha bide çalışmayıp hanım parası yiyip ahkam kesiyor hiç adam olmaz tip.''''''' bir arkadaş demiş ya olayı özetlemiş gerçekten ne olursa olsun eş dediğin böyle olur iş beğenmeyen parasız erkeklerden adaam olmaz çaycılarımız bile bunlardan daha adam..ne okursa okusun ne mezunu olmuş olursa olsun önce bir evlilikte sorumluluklarını bilip öyle hareket edicek Aallah korkusu olacak o adamda..senin kirayı ödemene altınlardan göz yummicak..size ailenize ne kadar da yardım etmiş olsa durmicak hep çalşcak sizin bu adamla sonunuz şimdi gelmezse sonra gelicekmiş ve benim gül gibi ailemi sevmeyenide ben hiç sevmem diceksin...işlerini güçlerini çekemiyordur..kendi boştaysa .. ard niyetli gibi geldi..hiçbir seven adam bırak boşanmayı bir tek gün bile ayrı kalmak istemez yani...anacım derler ya bir karı koca kavga ediyorsa ya cinsel hayatları düzgün değildir ya da para sorunlarrı vardır ...onun dışındaki sorunlar çözülmicek gibi değildir.....bence çok özel olucak ama cinsel hayatınızda iyi değiğlmiş sizin paradan patlak vermiş .....veya para patlak verdiği için önüne geçmişl sevginizin...Allah yardımcınız olsun böyle tembell adamla ömür geçmez ha ilerde çalışır kazanır adam olur belki ama yine bize yaramıcak..bizim dava 8 ay sonraya verildi senin nasıl hemen iki haftada olmuş ya

Sizlerinde yorumlarından anlıyorum ki..toparlanamaz.Bu kadar mı zor gelir bi adama evet karıcım sen de şu konuda haklıydın diyebilmek.Demek ki o kadar zormuş..Kendince ben dönüp özür dileyeceğim.Evide boşaltıp annesine geçecekmiş.Ben dönersem ailemle görüşmem yasak.Annesinde oturacağız bi süre toparlanırsa nerde istersem orada yaşayacakmışız.
aileni bırakıp annesiyle yaşmaya başladığın anda seni daha çok ezicek çok şükür snein bir ailen var bunun önüne kimse geçemez gitsin ailesi olmyan birini bulsun evlensin o zman bu ne demek ya bu ne demek ne arıyor adam kul köle miiii.....mantıklı okumuş insan senin ailenle bile anlaşamasa bile onlar snein ailen her zman sahip çıkıp görüşüceksin der...bide aile şirketinde çalışıyormussun ne demek görüşme ....çok sinirlendim ya

''''''''''.Allah korkusu olan hak hukuk bilen adam evlilikte gurur yapmaz çözüm odaklı çalışır
ha bide çalışmayıp hanım parası yiyip ahkam kesiyor hiç adam olmaz tip.''''''' bir arkadaş demiş ya olayı özetlemiş gerçekten ne olursa olsun eş dediğin böyle olur iş beğenmeyen parasız erkeklerden adaam olmaz çaycılarımız bile bunlardan daha adam..ne okursa okusun ne mezunu olmuş olursa olsun önce bir evlilikte sorumluluklarını bilip öyle hareket edicek Aallah korkusu olacak o adamda..senin kirayı ödemene altınlardan göz yummicak..size ailenize ne kadar da yardım etmiş olsa durmicak hep çalşcak sizin bu adamla sonunuz şimdi gelmezse sonra gelicekmiş ve benim gül gibi ailemi sevmeyenide ben hiç sevmem diceksin...işlerini güçlerini çekemiyordur..kendi boştaysa .. ard niyetli gibi geldi..hiçbir seven adam bırak boşanmayı bir tek gün bile ayrı kalmak istemez yani...anacım derler ya bir karı koca kavga ediyorsa ya cinsel hayatları düzgün değildir ya da para sorunlarrı vardır ...onun dışındaki sorunlar çözülmicek gibi değildir.....bence çok özel olucak ama cinsel hayatınızda iyi değiğlmiş sizin paradan patlak vermiş .....veya para patlak verdiği için önüne geçmişl sevginizin...Allah yardımcınız olsun böyle tembell adamla ömür geçmez ha ilerde çalışır kazanır adam olur belki ama yine bize yaramıcak..bizim dava 8 ay sonraya verildi senin nasıl hemen iki haftada olmuş ya
Bizimde 4 ay sonraya vermişlerdi ama biz dilekçe verdik erkene aldık

bu kadar zor benim boşancağım insanda suçunu kabulleip gözüküp sadece oyalamış hiç ders çıkarttıp beni ciddiye alıp düzeliyim dememiş...son olaydada suçluymuş gibi davranmadı ...yanlışını biliyor ve artık bittiğinide biliyor o yüzden ne çaba sarf edicem ki dedi ...çaba sarf etmiyorsa bilin ki sizden önce onlar çoktan kafasında bitirmiş evliliğini...hiç olmmamış..

Ouvvv gitgide moka sarıyor! Dönersen birde kaynanayla yaşayacaksın yani? Beyimiz senin hal ve hareketlerini beğenirse lutfedip ayrı eve çıkacak?? Aman bacım bırak duygusallığı! Hayatını karartma, bu adam kendinde hata kusur bulacak bir cins değil, diş ağrısı gb bir ömür çekersin dönersen...

bitirmesen bile canım bak beni dinle o sana kural koyamaz ailenle görüşmiceksin diye...tamam bitirme sende bende senin annenin yüzünü görmek istemiyorum annende de kalamayız hadi bakalım nerde kalıcaz de.benim ailemi silenin bende ailesini silerim de ...o kim kural koyuyor o kim....karırını iyi ver ama sen boşanmak istemiyorsun belli yani...çok zor bir durum..orta yolu bul....bu tartışmalar aile içinde zor zamanımızdan dolayı çıktı nolur bir şans daha verin de ailene....son bir kere daha dene ama sizin durum vahim sonuçlu..malesef..

Back
X