Boşanıyorum..acı içindeyim

Boşanmalı mıyım?

• Evet

OY: 15 57,7%
  • Hayır

OY: 11 42,3%

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gonlunu almak yerine bir de senin ozur dileyip sartlarini kabul etmeni bekliyo oyle mi? Sorumu duzeltiyorum, senin derdin ne?

bu bayan sorununuda anlatamıyor cevapta veremiyor ya bence boşuna konuşuyoruz...yani yazdığım cevaplarla kendimi suçlu gördüm benim yazdıklarımı sayma..o vebale giremicem..o kadar şey yazdım gelip davanın 4 ayı nasıl ileri aldığını mı yazdın sen

Gonlunu almak yerine bir de senin ozur dileyip sartlarini kabul etmeni bekliyo oyle mi? Sorumu duzeltiyorum, senin derdin ne?
Derdim onu sevdiğim için nasıl düzeltebilirm oldu.Çözemeyince hep çareyi evi terketmek olarak gördüm.Oysa istediğim adam gibi bi işe girmesi ve verdiği parayı başa kakmamasıydı.Farzet o parayı kendin batırdın yine mi çalışmayacktın diyorum..kendim batırsaydım da görseydim diyor.zaten hiç bi gün açım tokum bunların lafını etmedim sabırla bekledim sadece..olur dedim düzelir sabret bulursun bi iş dedim.Ben yapamam benim ticaret yapmam lazım deyip durdu

en ufak kavgada annenizin evine birkaç kez gitmeniz, eşinzin bu durumu normal görmesini sağlamış
ayrılık düşüncesi o kadar da korkutmamış eşinizi
bana kalırsa anne evine gidilecekse bir kez gidilmeli ve dönüşü olmamalı
parasal sorunları tam anlamıyla çözene kadar beklemeliydin
yada gittiysen elinden geleni yaptığına inanıyosan ozaman ümit kalmamış bu evlilikte

Derdim onu sevdiğim için nasıl düzeltebilirm oldu.Çözemeyince hep çareyi evi terketmek olarak gördüm.Oysa istediğim adam gibi bi işe girmesi ve verdiği parayı başa kakmamasıydı.Farzet o parayı kendin batırdın yine mi çalışmayacktın diyorum..kendim batırsaydım da görseydim diyor.zaten hiç bi gün açım tokum bunların lafını etmedim sabırla bekledim sadece..olur dedim düzelir sabret bulursun bi iş dedim.Ben yapamam benim ticaret yapmam lazım deyip durdu
Duzelmez..

1 yıllık evliyim.Tanışıp evlenmemizle birlikte toplamda 2 yıldır tanıyorum eşimi.Onu hala çok seviyorum ama çokta öfkeliyim.Ona öfkelendiğim için bi kaç kere annemin evine geldim.Böyle yürümez boşanalım dedim..En sonunda madem bu kadar istiyorsun boşanalım dedi..iki hafta sonra davamız var..ben bir aydır annemdeyim dayanamayıp yine de bi kere daha konuştum.Bak neden benim kızdığım noktaları bi krede anlayıp çözmek istemiyorsun dedim.Evden eşyalarımı alırken sarılıp ağladık..ama neden bu kadar gurur neden düzeltme çabası yok?hatta ben suçluymuşum gibi sağa sola beni kötülüyor.Ailemden nefret ediyor.Hoş onun ailesini de düğünden sonra 2 kere gördüm.Acı içindeyim ama artık yapacakta birşeyim kalmadı.Anlamıyor çünki
prki canım sen neden bosanalım rvi terk ediyorum diyene kadar kötü noktaları düzeltmeye calısmadın. tabiki stres üzüntü ama erkeklerde gururlu adamda bıkmıs sanırım . üzme hem kendini hem esini .ara onu sevdiğini bosanmak istemediğini söyle .en kötü helal bosanmak

Zırt pırt her sorunda ev terkedilmez bu bir.
İkincisi boşanalım lafı sakız gibi ağıza alınmaz sürekli.
Senin yapman gereken ya bir işe gir çalış durumumuzu düzeltelim ya da bu evliliği bi ele alalım demekti.
Adam iş başvurusu yapıyordur olmuyordur vs anlarım ama keyfine göre rahatça takılıyorsa iş aramıyorsa zaten ayrıl sorumluluk sahibi değil adam.
Ayrılırken sarılıp ağlarsan adam der ki hee bu pişman olur geri bana döner dur hazır durum böyleyken şart sunayım.
Birşey yapıyorsan kararlı davran.

Zırt pırt her sorunda ev terkedilmez bu bir.
İkincisi boşanalım lafı sakız gibi ağıza alınmaz sürekli.
Senin yapman gereken ya bir işe gir çalış durumumuzu düzeltelim ya da bu evliliği bi ele alalım demekti.
Adam iş başvurusu yapıyordur olmuyordur vs anlarım ama keyfine göre rahatça takılıyorsa iş aramıyorsa zaten ayrıl sorumluluk sahibi değil adam.
Ayrılırken sarılıp ağlarsan adam der ki hee bu pişman olur geri bana döner dur hazır durum böyleyken şart sunayım.
Birşey yapıyorsan kararlı davran.
Ağlayan ben değilim o.Ben çözmeye kaç kere çalıştım ama evde 15 gün küs kalır mı bi adam?

aileni bırakıp annesiyle yaşmaya başladığın anda seni daha çok ezicek çok şükür snein bir ailen var bunun önüne kimse geçemez gitsin ailesi olmyan birini bulsun evlensin o zman bu ne demek ya bu ne demek ne arıyor adam kul köle miiii.....mantıklı okumuş insan senin ailenle bile anlaşamasa bile onlar snein ailen her zman sahip çıkıp görüşüceksin der...bide aile şirketinde çalışıyormussun ne demek görüşme ....çok sinirlendim ya
Zaten anlattıklarımı çok iyi yorumlamışsın ne diyebilirm ki doğru söze!

Bütün vicdanımı sorguluyorum.Elimden geleni yaptım.Sanıyorum çektiğim acının sebebi hayal kırıklığı..Kaldı ki bir yılın 300 günü salonda yattı bu adam biz yeni evliyiz düşünün.Sebepse iş düşünüyormuş uyuyamıyormuş.Ama seçici olursan nasıl işe gireceksin ki!

:skandal: son bi kez düşünün ayrılmak kolay cok büyük problemler yoksa siz kurtarın yuvanızı ilk adımı atın herkesten uzak hayat kurun

Bütün vicdanımı sorguluyorum.Elimden geleni yaptım.Sanıyorum çektiğim acının sebebi hayal kırıklığı..Kaldı ki bir yılın 300 günü salonda yattı bu adam biz yeni evliyiz düşünün.Sebepse iş düşünüyormuş uyuyamıyormuş.Ama seçici olursan nasıl işe gireceksin ki!
boşversene ya düşünecek bir şey bile yok üzerine şartlarını da okuduktan sonra ele alır yanı yok

Nop:( çok fenaymış durumlar

Kaç yaşında? Anlattıgınıza bakılırsa daha büyümemiş, sorumluluk alamıyor, elini taşın altına koyamıyor...

ooo.. O zaman hiç düşünme boşan. Tamam bunu söylemek kolay, senin için de durum çok zor , ayrılmak yokluguna alışmak ama. Düzelemeyecegını sen de bılıyorsundur. Bir an önce önüne bak. Daha iyileri çıkar ki kesin bundan iyisini bulursun

Esin yillardir kendi isini yaptigi icin baskasinin emri altina girmesi çok zor.
Aileniz esin iş kuracaksa aldiklari borcu versinler.guzelce bir konusun

Esin yillardir kendi isini yaptigi icin baskasinin emri altina girmesi çok zor.
Aileniz esin iş kuracaksa aldiklari borcu versinler.guzelce bir konusun
Tamam ben ona hak veriyorum en başından beri.Ama bizim iş yerimizde battı.Borcumuz borç elbette ödenecek..Ama o her fırsatta senin bi suçun yok istese ailen zamanında öderdi diye gün aşırı başımı yedi.Ve ben ona hep haklısın

Back
X