Boşanıyorum bocaladim

Yani beni bırakıp ona gittiğine pişman olmaz diyorsunuz oyle mi

Zaten ona dokunan bu, benim gururumda oynadın sen insanın reddedilmesi nasıl bisey sen biliyormusun diyor, sana dokunmamı bile kaldıramadin diyor. Evi arabayı bana Bıraktı ama gözümde yok su an
Ne diyim kardesim zaman verecksin biraz belki yillarn acisini aliyordur senden kim bilir belkide onunda sevgisi bitmistir.bence sen sevseydn bu 12 yil icnde daha onceden anlardn sevdigini suan sadece aliskanlik var bana gore ve boyle birseyi nasil yapar die kizginlik..emin ol baskasi olmasaydi sen yine sirt cevirecektn ona

Zaten iki yıl cocuklar icin susmuş onu da anladım ama neden bu kadar ağır geliyor
Sen hicmi sevilmek istemedin ilgi hosuna gitmedimi hic mutlu bir yuvan olmasini gunlerinin huzurla gecmesini esinle beraber .biz kadinlar bunu isteriz genelde ama erkeklerde ister hemde cok. Ha seninle evliyken baska biriyle gorusmesi asla dogrj bisey degil. Ama adamda sevgiye ilgiye muhtacmis.iki guzel soz soylenilmesine ihtiyaci varmis. Bunlari gordukten sonra geri adim atacagini sanmiyorum. Sen artkk kendinj yipratma cocuklarini da dusun. Bu arada nasil bi evlilim hayatiniz oldu bj kadar zaman kuru kuru heyecansiz paylasimsiz cok merak ettim . Dile kolay 12 yil . Sadece anlattiklarinizdan ibaretmi?

Defalarca konuştu bende galiba EP boyle kalacak sandım umursamadim

kaçan balık büyük olurmuş sizinkisi bu hesap ve kusura bakmayın on yıl bı adamı ıetersenız hıc bı tatlı soz demeyıp sevmezsenın gider baskasına yanı ben adamda kusur göremedım

Hayır sevemez.. Artık o kalp açıldı başka kapıya.

Ben yatmaktan hoşlanmıyordum sorun bu birde o zaten Üstüme dusuyirdu ama ben kadınım düşsün diye düşündüm. Bana dediği ben asil sevenin nasıl oldugunu gördükten sonra senin sevgine basil inanayım, sen bi kere sordun mu çocukluğumdaki sorunlarımı çözmeye çalıştın mi diyor o kadın bunları bile onunla derin derin konuşmuşta, konuşsam da ne değişecekti

Yani beni bırakıp ona gittiğine pişman olmaz diyorsunuz oyle mi

Bakın siz de zaten hala sevmiyorsunuz, evliliğiniz mutsuz ve en başından hata. Sadece adamın size yalvarmayı bırakmasını , vazgeçip başkasına gitmesini hazmedemiyorsunuz o kadar. Belki siz de boşandıktan sonra başkasına aşık olacaksınız.. Bu evlilikte 10 yıldır 2 taraf da mutsuz, bu kadar sürmesi hata.

Simdi bu işin tutulur yani kalmamış gibi siz sevememişsiniz hemde iki cocuk yapmışsiniz sonra pisman oldunuz ama adam baskasina aşık nasil duzelir bu durum bilemedim ama olan çocuklara olmuş,eden bulur ya oyle olmuş biraz:)

Adamı 12 yıl kendınızden uzak tutmussunuz
O da ona seni seviyorum diyen birini bulmuş.
Bu saatten sonra değişsenizde fark etmez

Ya adam dogru soylemis anlattigin kadariylaa mantikli konusiyor. Sikayetlerini daha dogrusu isteklerjni bildirmis. Yatak olayini sevmiyor olabilirsin. Ama cogj kadin bunu yapmak istemedigi gunler bile esi istese geri cevirmiyor. Sen bunu gorev gibi kabul etmissin .neyse onun disinda esinden bi sikayetin yok anladigim kadariyla .
Ben kadinim uzerime dussun demissin. Fazla naz asik usandirir derler sizinkide o hesap . Iliskiler evlilikler tek tarafin caba gostermesiyle yurumuyor.boyle tikanip kaliyor. Ve bence hala sevmiyorsun onu.sadece o ustune dusen adam sana deger veren adamin senden vazgectigine inanmak istemiyorsun.

Allah'a sigin, dua et.. madem pismansin, hatani anladin, inşaAllah esin de bi adim atar..

Ya kafam almak bullak bir de giderken ben onu seviyorum olmuyor herkez zarar Görüyor dedi resmen. Evet suçlu oldugum yanlar cok zaten değiştiremiyorum

Allah'a sigin, dua et.. madem pismansin, hatani anladin, inşaAllah esin de bi adim atar..
O onu seviyormuş oyle dedi. Iki sene zaten misafir gibi geldi her ay cocuklarla sadece ilgilendi gezdi tozlu cocuklarla geri gitti is icin diye. Simdi bana diyor arabanı aldım evin de var her ay paran da yatacak hesabında zaten var, mağdur degilsin ben zaten sana fazlaydım ne istiyorsun daha dedi.

Adam bunun sinyallerini vermiş bağıra bağıra gitmiş yani...Ben kadın halimle 10 yıl o kadar ilgisizliğe sevgisizliğe katlanamazdım belki de başkasına gönlüm kayardı. O sizden sadece kadınlık değil hayat arkadaşlığı sevgi şefkat beklemiş. beklemiş ama görememiş. Bu saatten sonra aradığını başkasında bulmuş bir daha döneceğini sanmam size. Madem sevgi duymuyorsunuz çocuk sahibi olmasaydınız keşke. Eşiniz de siz de suçlusunuz bu konuda. Siz zaten sevmiyorsunuz adamı, ayrılsanız kendi yolunuza gidersiniz. Ama çocuklarınıza yazık olacak.

Adam iyi adammista sen kiymetini bilememssn biz burda baska kadnlarlara gidipta cicuklrni dahi silenleri gorduk sennki sana ev araba ustelik herayda para birakacgini soyluyor

Adam iyi adammista sen kiymetini bilememssn biz burda baska kadnlarlara gidipta cicuklrni dahi silenleri gorduk sennki sana ev araba ustelik herayda para birakacgini soyluyor
Bu is bitmiş galiba ciddi ciddi gitti. Sinirlerim alt üst Haklısınız hepinizde

Ya kafam almak bullak bir de giderken ben onu seviyorum olmuyor herkez zarar Görüyor dedi resmen. Evet suçlu oldugum yanlar cok zaten değiştiremiyorum

Bayan siz sevmiyorsunuz. Adam gitmesin diye değişip güzel güzel davranırsınız, adam da diyelim kaldı vazgeçti gitmekten. Bir yere kadar rol yapabilirsiniz çünkü sevgi göstermek içinizden gelmiyor zira sevmiyorsunuz. Eski mutsuz hayatınıza bir süre sonra yine dönersiniz. Bu adamı sevmeyeceksiniz, mutlu olmicaksınız. Bırakın, boşanın , siz de yeni maceralara yelken açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…