Boşanıyorum bocaladim

Evet ayni dediklerin ama beni yıkan en cok onu sevdiğini söylemesi ve bana onun icin dokunmamış olması iki Yıldır. Resmi eşiyim ben onun ama bana dokunmadı o kadın icin neden cunku ona asikmis o bunun askını sonuna kadar haketmiş.

Çocuk yapmayı o istedi bende anne olmak istedim aslında ikinciyi belki düzeliriz diye Israr etmişti, hem kardeşi olsun hem bizi bağlar diye

Çocuk yapmayı o istedi bende anne olmak istedim aslında ikinciyi belki düzeliriz diye Israr etmişti, hem kardeşi olsun hem bizi bağlar diye
Umarım sana güvenir ve geri döner,yuva dağıtmak kolay değil üstelik çocuklar varken..
O kadının ilgi alakası eşinin hoşuna gitmiştir belki aşk değildir bilemiyorum,sen sevginden eminsen kazanmayı deneyebilirsin.Çünkü hatalı sensin.Ama dediğim gibi ben senin sevdiğini düşünmüyorum seninki hırs..

Adam elinden geleni yapmış,kusura bakmayaın ama zamanında kendiniz vaz gecilmez zannetmişsiniz adam fazlasıyla sabr etmiş beneşime iki gün surat esip aırtımı döneyim ilgisizliği kaldıramaz insan sevgiyle yaşar, erkek yada kadın yaşlı genc tüm insanlarve sevgi emek ister eşiniz emek harcamış ama siz size yapılanlara kör olmayı secmişsiniz.
Kısacası kimse vazgexilmez değil arkadaşım bunu yaşayarak çok ağır anlamış oldun ama şükr et iki evladın var ve adam seni ortada bırakmıyo ve bence adamı rahat bırak ta sana yıllarca emek harcayıp sevgi dilenmiş sennde bulamadığı sevgiyı başkası da bulmuş keşkeler için artık çom gec, seninde hakkında hayırlıs üÜlme ve hırsta yapma kendini yıpratırsın

Cok uzuldum. Inan. Dilerim yuvaniz yikilmaz. Dilerim tekrar biraraya gelirsiniz. Ben herkesin bir sansi hakettigini dusunuyorum. Umarim esiniz yuvaniza doner. Bosanmis biri olarak biliyorum en cok cocuklar etkileniyor bu durumdan. Bosandiktan sonra yeni hayata alismak zor geliyor. Cocuklar eski duzenlerini ariyorlar. Insallah duzelirsiniz. Gercekten cok uzuldum.

Onun yanında kendini iyi hissediyor çünkü duyguları karşılık buluyor canım.
Resmi eşinin yanındayken duygularına karşılık bulamamış yıllarca.
Bekleyip görmekten başka yapacağın birşey yok gibi görünüyor.
Senin de kendi duygularından emin olabilmek için zamana ihtiyacın var.
Ya bu yeni hislerin geçici ise bir süre sonra eskisi gibi hissedersen ne olacak?

O da bana seninki Hırs dedi bir de gercek te olsa Önemi yok dedi, kafam cok karıştı birde hepiniz bu yönde konuşunca acaba mantıklı düşünemiyormuyum.

ALDATMANIN oldugu bır evlılıkte duzelme olmaz.Ben bunu bılır bunu söylerım.SUCLU oldugunu da asla dusunme.Aldatılan kadın once kandınde hata arar,cook yanlıs..En kötu erkek de,en kotu kadın da olsa kımse aldatılmayı haketmez.!ADAM olsaydı bosanıp sevgılı bulsaydı!Bu yuzden ne sucu kendınde ara,ne de bosanmamaya calıs.Boşan defolsun gıtsın..Senınkı sevgı degıl,ego savası..Her kadın ''baska kadın''oldugu zaman kaplan gıbı sahıplenme yasar..Bır kıskanma durumu olur.Ama vazgecmen hayırlı olandır.Cunkı zorla guzellık olmaz.

Bastan sevemedigin bir insani sonradan nasil sevdin ? Cozemedim ben

Sizin onu sevmediğinizi hissediyor hatta senelerce onu itmiş olduğunuzu düşünüyor ve bununla yaşıyorduysa bile,aldatmak neye çözümmüş?!
Aldatmak aldatmaktır! Ve eşe yaşatılabilecek en saygısızca en berbat şeydir.

Şimdi aşık olduğunuzu anladığınızı söylüyorsunuz ya.. Bu da şu anda içinde bulunduğunuz durumdan dolayı hissedilmesi gayet normal bir durum.. Aslında yok öyle birşey.
Olsaydı senelerce süren birliktelik süresince olurdu. Böyle düşünün.

Son düzenleme:
Bu kadar sene adamı sevmemişsiniz yine de aile düzenini bozmamış ve şimdi aşık olmuş ayrılmak istiyorsa bari şimdi anlayışlı davranın. Sırf diğer kadını kıskanıyorsunuz diye yok sevdiğimi anladım, yok o kadınla evlenirse ben kaldıramam falan gereksiz inatlaşmalar bence.
Adam aldattı diye alkışlamıyoruz tabi ama ortada zaten evlilik diye birşey yokmuşki..

2 niz de birbirinizi serbest bırakın.ne sen onu sevebileceksin onun istediği gibi, ne o gerçekten sevilmenin tadını aldıktan sonra seninle tatmin olabilecek. Bırak, mutlu olsun. Sen de sev birini. Hayatın anlamı bunlar yahu. Hiç eş olamamışsınız ki. Hayatında hiç aşık olmamışsın. O da hiç karşılık bulamamış 12 yıl bu eziyet neden? Sana da yazık değil mi?

Eminim yeniden senin olunca hevesin geçecek. Üzüldüğünü bile sanmıyorum. Sadece asla elinden gitmez sandığın bişeyi kaybetme hıncın var. Yapma artık bu kötülüğü kendine de ona da.

Genelde böyle durumlarda yaşanabilecek bir duygu. Duygularının sevgi değil sinir, kaybetmek, başkasının tercih edilme duygusu gb. Öncelikle bunu kabullenirsen daha çabuk toparlanabilirsin.. Unutma şuan eşin herşeyden pişman olup sana dönse 1-3 sene sonra yine aynı duygulara geri dönersin..

Su anlattiklariniz gercekse, buradan bu adami ben sevicem ya.
Boyle adam gibi adam zor bulursunuz bir daha.
Yok zorla evlendirildim kismi da palavra belli. Seni istemiyorum desen adam zaten o evlilige tamam demezdi. Muhtemelen yurtdisi heves felan ettiniz gittiniz. Artik ozgur takilin, 2 cocugunuz da varmis yalnizlik hissetmezsiniz.
Sadece bu saatten sonra deprasyonlara girip o cocuklarin hayatini karartmayin lutfen.

Kaç yıl ömrümüz var ki,
Adamında hakkı.
Ben aldattı diye düşünmedim nedense okuyunca.
Çocuklarını büyümüş, sizi mağdur etmemiş.
Bunca yıl sabretmiş adam.
Sonunda da gidiyor.
Mutluluklar

Ama tüm hislerim kıskanmam sevmesem neden kıskanayım boyle.
Gururunuz kirilmis bence. Size ait oldugunu dusundugunuz birsey elinizden aliniyor, onun hircinligi birazbence. Ben sevdiginizi dusunmedim.
Iki cocukla bosanmak zor. Cocuklara yazik. Keske cocuklu insanlar zirt virt ortada birsey yokken evliliklerini bitirmese.. Allah yardimciniz olsun.

Konu sahibi istemiyorsan neden boşanıyorsun . Boşanma onlarda beklesinler . Ayrıca evlenirken sevilmediğini biliyormuş eşin . Boşanmaya madem gönlü istegi vardı bunu birini bulmadan yapsaymış . Hem aldat hem eşine suç bul . Birde çocukluğundaki problemleri soruyormuş. Asıl kendi çocuklarının problemleri ile ilgilenmesi gerekirken . Birde sana ben sana fazlaydım demiş ya .

neden benden vazgeçti kafasındasınız şu an
adam peşinizde koşsa yine kıymeti olmayacak
bence bırakın artık bu oyunu
boşanın sevebileceğiniz biri olur, onun da olmuş zaten..

Ben farkli acidan bakiyorum. Sevilnedigini bildigi halde 12 yil evlilige decam etmis bisanabilirdi esiniz. Aldatmasina bu kilif olamaz. Bosanmak icin illa aldatmasi mi gerekiyordu ya da birini mi bulmasi gerekiyordi? Sevilmediye daha once bosanabilirdi. Ayrica biraktiklarini siz zaten aldatildigi ispatlarsaniz alacaginiz tazminata karsilik vermis. bu adami iyi yapmaz. Zaten nafaka odeyecekti. Evlilikten sonra edinilen mallar da ortak. Yarisini zaten alacaktiniz. Hatta tazminat da alacaktiniz. Adam tazminata karsilik ev ve arabayi birakmis.
Cocuklarin babasiz boynu bukuk buyumesini hic dusunmemis. arada bir cocuklari gormekleayni evde yasamak ayni degil.
Isteseydiniz her ikiniz de cicuklar icin yeniden aile olmak icin aile terapistine gidebikirdiniz bu yuvayi cabalayarak kurtarabilirdiniz. Bizim anne ve babalarimiz birbirini hic gormeden evkenmisler ve herseye ragnen yuvalarinin baslarindalar. Sorumluluk bilinciyle. Siz de kendi egolarinizi birakip bir tatile gidip ya da oturup konusaeak bu durumu belki de cozebilirdiniz. Oysa konu sahibi hep esinin sana gelmesini beklemussin hep ilk adimi ondan beklemissin. Bir de sevmiyorsan beraber olmayabilirdin. O cocukkara uzuldum. Ikinizin de mantikli dusunmesi gerekiyor bence. Artik sadece cocuklari dusunmelisiniz.
Aldatilmayi da hic bir mazeret hakli gisteremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…