Evet ayni dediklerin ama beni yıkan en cok onu sevdiğini söylemesi ve bana onun icin dokunmamış olması iki Yıldır. Resmi eşiyim ben onun ama bana dokunmadı o kadın icin neden cunku ona asikmis o bunun askını sonuna kadar haketmiş.Onu başkasına mecbur ettiğin için sana çok kızgın sanırım.
Çocuklarına düşkün bir baba böyle olmasını hiç istememiştir.
İstenmeyen eş olarak seni yüreğinden sökebilmek için çokça çaba harcamıştır.
Sökebildi mi bilemem ama güvenmediğinden eminim.
Sana dönmüş olsa aynı şeyleri yaşamaktan deli gibi korkuyordur.
Hakkınızda hayırlısı İnşallah.
Çocuk yapmayı o istedi bende anne olmak istedim aslında ikinciyi belki düzeliriz diye Israr etmişti, hem kardeşi olsun hem bizi bağlar diye10 yıldır birbirinizin gönlünü sadece çocuk yaparak mı yaptınız?
10 yıl az bi süre değil birkez tatlı dil güleryüz göstermedim tarzında konuşmuşsun.Birkez gezmeye gitmemişsin adamla.E bu sevgisizlikte sen istemedin mi hiç sevmek sevilmek? Bide hangi araya 2 cocuk sığdırdın ben anlamadım..Senin eşini sevdiğini düşünmüyorum,senin girdiğin tamamen kaybetme hırsı bağımlılık,sevseydin 10 yıl buzdolabı gibi olmazdın.
Umarım sana güvenir ve geri döner,yuva dağıtmak kolay değil üstelik çocuklar varken..Çocuk yapmayı o istedi bende anne olmak istedim aslında ikinciyi belki düzeliriz diye Israr etmişti, hem kardeşi olsun hem bizi bağlar diye
Onun yanında kendini iyi hissediyor çünkü duyguları karşılık buluyor canım.Evet ayni dediklerin ama beni yıkan en cok onu sevdiğini söylemesi ve bana onun icin dokunmamış olması iki Yıldır. Resmi eşiyim ben onun ama bana dokunmadı o kadın icin neden cunku ona asikmis o bunun askını sonuna kadar haketmiş.
O da bana seninki Hırs dedi bir de gercek te olsa Önemi yok dedi, kafam cok karıştı birde hepiniz bu yönde konuşunca acaba mantıklı düşünemiyormuyum.Umarım sana güvenir ve geri döner,yuva dağıtmak kolay değil üstelik çocuklar varken..
O kadının ilgi alakası eşinin hoşuna gitmiştir belki aşk değildir bilemiyorum,sen sevginden eminsen kazanmayı deneyebilirsin.Çünkü hatalı sensin.Ama dediğim gibi ben senin sevdiğini düşünmüyorum seninki hırs..
Su anlattiklariniz gercekse, buradan bu adami ben sevicem ya.Ben sadece bi kere evlendim modunda yaşadım, o zamanlar ben boşanacagim ailemi ozledim Yapmıyorum seninle dedim bana tek dediği tamam ama simdi degil Demişti, aradan 6 sene geçti evi Aldı arabayı Aldı zannedersem bunu bekledi ben aileme donmeyim baba evine diye ustune birde asık oldu.
Gururunuz kirilmis bence. Size ait oldugunu dusundugunuz birsey elinizden aliniyor, onun hircinligi birazbence. Ben sevdiginizi dusunmedim.Ama tüm hislerim kıskanmam sevmesem neden kıskanayım boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?