boşanıyorum bu yükü nasıl kaldırırım bilmiyorum

kaderiste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
3
0
1
37
merhaba kızlar 4 yıl önce evlendim eşimin ailesi beni hiç kabullenmediler benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadılar.göndermek için elllerinden geleni artlarına komadılar.ama ben hep sabrettim hep iyi oldum.işin özü çok köyü günler geçirdim ama eşimi sevdiğim için dayandım.her seferinde bana çık git dediler durdum çünkü eşim beni seviyor dedim.taki ramazan bayramına kadar güle oynaya ailemin yanına ziyarete gittik o geri döndü ben 5 gün kaldım ailemin yanında annem hastaydı biraz destek olayım dedim.5 gün sonra hep beraber annemlerle döndük yaşadığım şehre.döndüğüm de bana çok soğuktu ertesi günde hamile olduğumu öğrendim öğrendiğinde dünalar başına yıkıldı resmen.neden sevinmedin dedim ağladım yok yorgunum biraz ondan dedi.sabah duş aldım havluda saçlar var aradım annemler bizde kaldı sen söylenirsin diye söylemedim dedi.yatağı toplayım dedim bir de baktım çarşafta kan var.aradım yemin etti ben bişey yapmadım bilmiyorum diye.annem hasta ben hamileyim belki annesiğil bilinçli yapmıştır dedim sustum.ama hamileliğim boyunca hep kavga hep yartışma düşük riskim oluğunu bile bile hergün ağlattı.annesigil haberi alınca ne aradılar ne sordular.derken bebeğimi kaybettim.kürtajımda da eşim ailesi ağlaya ağlaya öldü.eşimi yine suçlamadım çünkü ben seni seviyorum diye uyutuyordu beni.ama hep kavga gürültü.hep çık git demeye başladı son zamanlarda bende canımdan bezdim çantamı aldım çıktım gittim.ama ona giderken seni sevdim ama sen sevmedin değer vermedin bana allah yolunu açık etsin dedim.ama hep beni seviyor yapamaz bensiz dedim bu arada daha bir ay oldu kürtaj olalı
ve günler geçti ne aradı ne sordu ben ardım açmadı telefonu arkadaşını aradım kına gecesine gitmişler bir gün önce.
ben ne yapıcam beni hep seviyorum diye kandırdı yıllarca düşünsem aklıma bunu yapacağı gelmezdi.

Hiç konuşmadan boşanma kararı mı aldınız. Bu nasıl sorumsuz ve saygısız bir eş. Ne yapacağım derken ondan önce nasıl devam ediyorsanız hayatınıza yine öyle devam edeceksiniz. Yaşamak için ona ihtiyacınız yok ki.
Ama olaylar buraya nasıl geldi, sorunlar tam olarak ne anlamadım ki. Birden bire mi değişti.

yataktaki kan ne ya? ne bu gizemli olaylar?
ayrica adam bana sevimsiz ve saygisiz gibi geldi.. uzulme hic

merhaba kızlar 4 yıl önce evlendim eşimin ailesi beni hiç kabullenmediler benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadılar.göndermek için elllerinden geleni artlarına komadılar.ama ben hep sabrettim hep iyi oldum.işin özü çok köyü günler geçirdim ama eşimi sevdiğim için dayandım.her seferinde bana çık git dediler durdum çünkü eşim beni seviyor dedim.taki ramazan bayramına kadar güle oynaya ailemin yanına ziyarete gittik o geri döndü ben 5 gün kaldım ailemin yanında annem hastaydı biraz destek olayım dedim.5 gün sonra hep beraber annemlerle döndük yaşadığım şehre.döndüğüm de bana çok soğuktu ertesi günde hamile olduğumu öğrendim öğrendiğinde dünalar başına yıkıldı resmen.neden sevinmedin dedim ağladım yok yorgunum biraz ondan dedi.sabah duş aldım havluda saçlar var aradım annemler bizde kaldı sen söylenirsin diye söylemedim dedi.yatağı toplayım dedim bir de baktım çarşafta kan var.aradım yemin etti ben bişey yapmadım bilmiyorum diye.annem hasta ben hamileyim belki annesiğil bilinçli yapmıştır dedim sustum.ama hamileliğim boyunca hep kavga hep yartışma düşük riskim oluğunu bile bile hergün ağlattı.annesigil haberi alınca ne aradılar ne sordular.derken bebeğimi kaybettim.kürtajımda da eşim ailesi ağlaya ağlaya öldü.eşimi yine suçlamadım çünkü ben seni seviyorum diye uyutuyordu beni.ama hep kavga gürültü.hep çık git demeye başladı son zamanlarda bende canımdan bezdim çantamı aldım çıktım gittim.ama ona giderken seni sevdim ama sen sevmedin değer vermedin bana allah yolunu açık etsin dedim.ama hep beni seviyor yapamaz bensiz dedim bu arada daha bir ay oldu kürtaj olalı
ve günler geçti ne aradı ne sordu ben ardım açmadı telefonu arkadaşını aradım kına gecesine gitmişler bir gün önce.
ben ne yapıcam beni hep seviyorum diye kandırdı yıllarca düşünsem aklıma bunu yapacağı gelmezdi.
allah sana yardim etsin canim bir sey olmuyorsa olmuyor belkide senin icin hayirlisi olan ayrilman

yapman gereken onu evden kovmakti bence sen tasinmakla hata etmissin. ama artik olan olmus kurtulmussun bence. cocuk oldugunda daha buyuk sorunlar yasayabilirdinn

Ben öyle düşündüm yemin etti yapacagım en son şey diye ama öncesinde görseniz derdim mümkün değil bensiz yapamaz.
aklıma ailesi geldi onlar beni çıldırtmak için yapmışlardır belki yoksa bu kadarını yapmaz yapsada benim evimde yatagımda yapmaz dedim.

Gelmeden iki gün önce bile seniçok sebiyorum ben ya bir sarıl öp nolur diye yalvardı.ama hep gözümün önüne o manzara ve hamileyken yaptıkları geldi 4 aydır yaklaşmadım hiç.sonuçta bu.

Belki aldatma yoktur ama her tartismada cik git ne demek. Gerçekten seven insanda kaybetme korkusu olur. Bu kadar zaman gecmis aramamis, sen aramissin acmamis. Bence kendine bir duzen kurmaya calis bugun gelir yarin gelir diye avutma kendini. Hakkinda hayirlisi olsun.

Milletin hakaretlerini gerzekliklerini çekmektense boşanmak daha kolay bence senin için.

Böyle adamlarında nesi sevilir bilmiyorum.Kimse kusura bakmasın.Kocaman evli adam daha dönüp ana babasının ağzına bakıyorsa daha büyüyememiş demektir.Karakter sahibi gerçek bir erkeğin yapmayacağı şeyler bunlar.Güzel kardeşim hiç üzülme.Hayatın başka pencereleri de var güzel günlere açılan.Bu dünya kimsenin etrafında dönmüyor.Allah en iyisini sana takdir etmiştir mutlaka.

Back
X