boşanıyorum bunalımdayım. özellikle ikinci evliliğini yapanlar yardımm!! ..

pekala.Allah evladınızı sağlıkla büyütmek nasip etsin eleştirmek üzmek için yazmamıştım yanlış anladınız kusura bakmayın inşallah çabuk atlatırsınız

Allah bebeğiniz ile başkoyduğunuz bu yolda yardımcınız olsun.Tabiki kimse boşanmak için evlenmez ,ama bazen bu talihsiz durumlar yaşanıyor.İkinci evlilikte elbette mutlu olanlar vardır fakat buda kısmet meselesi işte.Sizde inşallah sizi anlıcak hayırlı olacak bir ınsan ile ilerde toplarlandıktan sonra hayat geçirirsiniz,zaten bebeğiniz ile ilgileneceksiniz bir muddet hem bu biraz size ilaç gibi gelecek hemde geçmişte yaşadıklarınız size örnek olup ılerdeki adımlarınızda yavrunuz ile beraber sağlam adımlar atacaksınız.inşallah hayır olur.mutluluklar dilerim meleğinizle ....

pekala.Allah evladınızı sağlıkla büyütmek nasip etsin eleştirmek üzmek için yazmamıştım yanlış anladınız kusura bakmayın inşallah çabuk atlatırsınız
Yok canım atlatacağım bi şey yok merak etme sen de sağol inşallah bi önce alırsın kucağına :)

Size hicbirsey soyleyemiyorum artik. Nasil cumleler kurmussunuz

Reactions: mw-
aseeg bebeğiniz ile başkoyduğunuz bu yolda yardımcınız olsun.Tabiki kimse boşanmak için evlenmez ,ama bazen bu talihsiz durumlar yaşanıyor.İkinci evlilikte elbette mutlu olanlar vardır fakat buda kısmet meselesi işte.Sizde inşallah sizi anlıcak hayırlı olacak bir ınsan ile ilerde toplarlandıktan sonra hayat geçirirsiniz,zaten bebeğiniz ile ilgileneceksiniz bir muddet hem bu biraz size ilaç gibi gelecek hemde geçmişte yaşadıklarınız size örnek olup ılerdeki adımlarınızda yavrunuz ile beraber sağlam adımlar atacaksınız.inşallah hayır olur.mutluluklar dilerim meleğinizle ...

Allah razi olsun yaa. Nasil yorumlar yaptilar destek ariyorum hep yanlis okuyup kirici yorumlar yapildi. Sizin gibiler cok ender. Kimse kimsenin halinden anlamaz olmus konuyu okurken anlamaya bile tenezzul etmemisler

konu sahibine yazdım onu dizzy
Ay ne oluyor ya acale okuyırum onun için işim var çıkıcm şimdi de Neyse aynennn allah isteyen herkese yardım etsin daha ben gidiyorum.

Ben de kalbini kırmk istemedm ilk söylemini görünce rahatsız oldum sadece hemen tepkimi belli eden açık konuşan bi insanım napıyım. Bir an önce çözümünü bulur inşallah.

sizden de razı olsun siz önünüze bakın bebiş daha çok küçük bence hiçbirşey için üzülmeyin sadece ve sadece o güzel meleğinize odaklanın şuan onun size sizin ona ihtiyacınız var,

günlerce aç kaldım ,tecavüze uğradım ilk eşim tarafından...iftira yalan aşağılama hepsini yaşadım.10yıl sonra evlendim mutluyum...darısı başınıza...

günlerce aç kaldım ,tecavüze uğradım ilk eşim tarafından...iftira yalan aşağılama hepsini yaşadım.10yıl sonra evlendim mutluyum...darısı başınıza...
Allah islah etsin boylelerini. Basimiza ne isler aciyolar. Rabbim bizi insanlarin serrinden uzak etsin

Birinci evliliğindeki hataları yapmadan seçici davranırsan olabilir tabi. ama başkaları mutlu oluyor veya olmuyor diye sen de öyle olacaksın diye birşey yok.
tecrübelerin dediğiim gibi sana seçicilik kazandırıyorsa bence yüksek. herşeyin hayırlısı..

Sorun bende degildi ailesi dahil hepsi cok iyi rol oynamislar sadece. Evlenince hepsi teker teker maskelerini cikardi

Önemli olan sorunun kimde olduğu değil. bunu hiç belirtmedim zaten. Senin bir sonraki tercihini neye göre yapacağın..
Ilerde bi gun dusunursem yine onun anlattigi gibi birini isterim. Umarim yine gercek yuzunu evlenene kadar gostermeyen birine denk gelmek. Yavrumu zor kurtardim onun elinden

Sitede de örnekleri çok benimde ikinci evliliğim ve mutluyum şükür.
İnşallah zamanı geldiğinde sizinde karşınıza evlenebileceğiniz biri çıkar.

Ilerde bi gun dusunursem yine onun anlattigi gibi birini isterim. Umarim yine gercek yuzunu evlenene kadar gostermeyen birine denk gelmek. Yavrumu zor kurtardim onun elinden
Nasıl birisini istediğini yanında açık etme. Hatta önceden tanışmışsanız gözlemle bol bol. Onun hareketlerini izle eğer yalan söylüyorsa mutlaka açık eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…