- 5 Ekim 2015
- 633
- 414
- 18
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Yok canım atlatacağım bi şey yok merak etme sen de sağol inşallah bi önce alırsın kucağına :)pekala.Allah evladınızı sağlıkla büyütmek nasip etsin eleştirmek üzmek için yazmamıştım yanlış anladınız kusura bakmayın inşallah çabuk atlatırsınız
Size hicbirsey soyleyemiyorum artik. Nasil cumleler kurmussunuzPardon sana mı sorucam nasıl okuyacağımı. Okusam bile anlamamış olabilirim gayet düzgün bir dille söyledim hakaret yok bişi yok sen benim öğretmenim misin. Düzgün okuymuş hahay. Derdinle meşgul ol çok üzülmediğin seviyenden belli. Sanki hakaret ettim. Yaşadıklarının sebebiyetide belli gibi neyse ben gene de yorum yapmıyım. Allah herkese yardım etsin.
konu sahibine yazdım onu dizzy
Yok canım atlatacağım bi şey yok merak etme sen de sağol inşallah bi önce alırsın kucağına :)
Ay ne oluyorkonu sahibine yazdım onu dizzy
aseeg bebeğiniz ile başkoyduğunuz bu yolda yardımcınız olsun.Tabiki kimse boşanmak için evlenmez ,ama bazen bu talihsiz durumlar yaşanıyor.İkinci evlilikte elbette mutlu olanlar vardır fakat buda kısmet meselesi işte.Sizde inşallah sizi anlıcak hayırlı olacak bir ınsan ile ilerde toplarlandıktan sonra hayat geçirirsiniz,zaten bebeğiniz ile ilgileneceksiniz bir muddet hem bu biraz size ilaç gibi gelecek hemde geçmişte yaşadıklarınız size örnek olup ılerdeki adımlarınızda yavrunuz ile beraber sağlam adımlar atacaksınız.inşallah hayır olur.mutluluklar dilerim meleğinizle ...
Allah razi olsun yaa. Nasil yorumlar yaptilar destek ariyorum hep yanlis okuyup kirici yorumlar yapildi. Sizin gibiler cok ender. Kimse kimsenin halinden anlamaz olmus konuyu okurken anlamaya bile tenezzul etmemisler
günlerce aç kaldım ,tecavüze uğradım ilk eşim tarafından...iftira yalan aşağılama hepsini yaşadım.10yıl sonra evlendim mutluyum...darısı başınıza...Herkese meraba 5 ay evli kaldık eşim tarafından bir sürü iftiraya maruz kaldım beni eve hapis etti 6 aydır annemlerin evindeyim ve 28 günlük bir bebeğim var. Bi insan bi insana nasıl bu kadar zulm eder aklım almıyor. Benimle evlenmek icin çok uğraştı ama bana evliliğin ilk gününden hayatı zehir etti. Onca zaman o kadar iyi oynamış ki hem o hem de ailesi, gerçek yüzlerini evlendikten sonra gösterdiler. Buna benzer durumlar yaşayıp ikinci evliliğin de mutlu olan var mı?
DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM
not:ikinci evliği yapıpta mutlu olan var mı diye soruyorum. Düşündüğümden değil, sonsuza kadar bekar kalmayacağımdan ve Çocuğumun şimdi olmasa da ilerde baba sevgisine ihtiyacı olacak. Ayrıldığım eşimde babalık yapabilecek merhamet yok
Allah islah etsin boylelerini. Basimiza ne isler aciyolar. Rabbim bizi insanlarin serrinden uzak etsingünlerce aç kaldım ,tecavüze uğradım ilk eşim tarafından...iftira yalan aşağılama hepsini yaşadım.10yıl sonra evlendim mutluyum...darısı başınıza...
Sorun bende degildi ailesi dahil hepsi cok iyi rol oynamislar sadece. Evlenince hepsi teker teker maskelerini cikardiBirinci evliliğindeki hataları yapmadan seçici davranırsan olabilir tabi. ama başkaları mutlu oluyor veya olmuyor diye sen de öyle olacaksın diye birşey yok.
tecrübelerin dediğiim gibi sana seçicilik kazandırıyorsa bence yüksek. herşeyin hayırlısı..
Önemli olan sorunun kimde olduğu değil. bunu hiç belirtmedim zaten. Senin bir sonraki tercihini neye göre yapacağın..Sorun bende degildi ailesi dahil hepsi cok iyi rol oynamislar sadece. Evlenince hepsi teker teker maskelerini cikardi
Ilerde bi gun dusunursem yine onun anlattigi gibi birini isterim. Umarim yine gercek yuzunu evlenene kadar gostermeyen birine denk gelmek. Yavrumu zor kurtardim onun elindenÖnemli olan sorunun kimde olduğu değil. bunu hiç belirtmedim zaten. Senin bir sonraki tercihini neye göre yapacağın..
Nasıl birisini istediğini yanında açık etme. Hatta önceden tanışmışsanız gözlemle bol bol. Onun hareketlerini izle eğer yalan söylüyorsa mutlaka açık eder.Ilerde bi gun dusunursem yine onun anlattigi gibi birini isterim. Umarim yine gercek yuzunu evlenene kadar gostermeyen birine denk gelmek. Yavrumu zor kurtardim onun elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?