- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Boyle kisiler cok enteresan geliyor. Evlilikten sonra degisen kisiler yani hem de bu kadar kisa surede.Sadece istediğim için evlenmedim uygun gördüğüm için ve evliliğin Rasûlullahın sünneti olduğu için evlendim ancak kimse evleneceği kişiyi evlenene kadar tam olarak tanıyamaz kötü birine denk geldim ve boşanma bazı evliliklerde çıkış kapısı olduğu için boşandım. Desteğin için teşekkürler
Bence bu gibi kişiler evlilikten sonra değişmekten ziyade gerçek yüzlerini gösteriyolar. Evlilikten umduğuda bence sadece cinsellikti. Çünkü başka hiçbirşey yapmıyodu oda yarım yamalaktı zaten. Normal bi insan değildi beni perisan etmek icin her turlu pisligi yapti Kimsenin ahı kimsedekalmaz bana ettiklerini bulacak inşallahBoyle kisiler cok enteresan geliyor. Evlilikten sonra degisen kisiler yani hem de bu kadar kisa surede.
Peki eski esiniz evlilikten ne umuyordu neden evlendi sizce?
Bu kisilerin mantigini cozemedigim ve merak ettigim icin soruyorum cevaplamak zorunda degilsiniz
merhaba canım kardeşim Allah yardımcın olsun dua edelim Allah'a aşık olmadan kadına aşık olunmaz Allah için suriyeliler için çalışıyorsa evlenin yoksa evlenmeyin kuran meali ,iman hakikatleri okuyun çocuğunuzu iyi yetiştirin Allah'a adayın hayatınızı kaderde varsa Allah verir
Pardon 5 aylık evli olup 28 günlük çocuğunuz nasıl olur evlenmeden önce mi oldu. Şuan ki eşinizden değil mi.
Pardon 5 aylık evli olup 28 günlük çocuğunuz nasıl olur evlenmeden önce mi oldu. Şuan ki eşinizden değil mi.
5 ay evli kaldim 6 aydir annemlerin evindeyim. Yani onunla 5 ay birlikte yasadim 6 aydir gorusmuyoruz duzgun okuyunPardon 5 aylık evli olup 28 günlük çocuğunuz nasıl olur evlenmeden önce mi oldu. Şuan ki eşinizden değil mi.
Bu nasıl ne saçma bir yorumdur Suriyeliler için çalışıyorsa evlenin , Yoksa mümkün değil evlenmeyin o insan kötüdür , art niyetlidir, fitne fesatçıdır.. Nasıl bi zihniyettir bu böyle ya
Ölçtürmenize gerek yok esprilerinizden belli üstün zekalı olduğunuz b12 demir kalsitum hepsi tavan yapmış.hakkateennn..bn buna nası dikkat etmedm yaa. pff b12 mi bida ölçtürcem.
Evlenmek istiyorum mu yazmisin allah sizi islah etsin ya. Hem bunalimdasin ne dusunecegini bilmiyosun diyosun hemde bu ne acele diyosun.. duzgun okuyun off adam gibi destek bekliyorum kostek oluyosunuz yanlis yunlus okuyup hucum ettiniz resmen bin pisman oldum yaa.. yazikAnnemin bir lafı vardı "Yastığın değişir kaderin değişmez" diye.... Bu ne acele ayrıca ? Tanımadan etmeden evlenip ne yapacaksınız ki sonuç aynı ? Bir kafanızı toparlayın çocuğunuzu büyütmeye çalışın siz depresyondasınız ve ne düşüneceğinizi bilmiyorsunuz profesyonel desteğe ihtiyacınız var bence....
Allahim sen sabir ver. Ikinci evliligini yapmis olanlar birinci evlilikten memnun olmayanlardir tecrube sahipleridir. O yuzden onlardan ozellikle yardim istedim herkes hucum etti konuya ikinci evliligini yapmadiysan yani basindan bi evlilik geçipbitirmediysen yorun yapma. Yeter iyice yiprattiniz beni yaa herkes baska baska seyler cikariyo ne kadar fesat dusunuyosunuz yeter yaa.iyide. Bu işler şöyle mutlu olan var mı ile olmaz ki..birisi 3 çocuğuyla 3. evliliğini yapar mutlu olur diğeri ilk evliliğinde bile mutsuz..hani bu çarşıdan şunu aldım benim gibi alıp memnun olmayan var mı işi değil yani..
İleriyi düşünmek istemenizi anlıyorum ama kafanızda bununla boşanırsanız ster istemez bu yeniden evlenirim fikriyle hareket edersniz. hemen bu fkirle hareket ederseniz de sağlıklı karar vermeniz yeniden zorlaşır..
Pardon sana mı sorucam nasıl okuyacağımı. Okusam bile anlamamış olabilirim gayet düzgün bir dille söyledim hakaret yok bişi yok sen benim öğretmenim misin. Düzgün okuymuş hahay. Derdinle meşgul ol çok üzülmediğin seviyenden belli. Sanki hakaret ettim. Yaşadıklarının sebebiyetide belli gibi neyse ben gene de yorum yapmıyım. Allah herkese yardım etsin.5 ay evli kaldim 6 aydir annemlerin evindeyim. Yani onunla 5 ay birlikte yasadim 6 aydir gorusmuyoruz duzgun okuyun
Ölçtürmenize gerek yok esprilerinizden belli üstün zekalı olduğunuz b12 demir kalsitum hepsi tavan yapmış.
Pardon canım ya önce konu sahibinin yorumunu okuyunca öyle anladım kusura bakma. Beklemediğim için şaşırdım.vallahi ciddi dedim dikkat etmedim diye..size birşey demedm yani.sakin ol şampiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?