boşanıyorum bunalımdayım. özellikle ikinci evliliğini yapanlar yardımm!! ..

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.703
158
Herkese meraba 5 ay evli kaldık eşim tarafından bir sürü iftiraya maruz kaldım beni eve hapis etti 6 aydır annemlerin evindeyim ve 28 günlük bir bebeğim var. Bi insan bi insana nasıl bu kadar zulm eder aklım almıyor. Benimle evlenmek icin çok uğraştı ama bana evliliğin ilk gününden hayatı zehir etti. Onca zaman o kadar iyi oynamış ki hem o hem de ailesi, gerçek yüzlerini evlendikten sonra gösterdiler. Buna benzer durumlar yaşayıp ikinci evliliğin de mutlu olan var mı?

DESTEKLERINIZI BEKLIYORUM

not:ikinci evliği yapıpta mutlu olan var mı diye soruyorum. Düşündüğümden değil, sonsuza kadar bekar kalmayacağımdan ve Çocuğumun şimdi olmasa da ilerde baba sevgisine ihtiyacı olacak. Ayrıldığım eşimde babalık yapabilecek merhamet yok

Son düzenleme:
2ci evliliginde dogru insani bulan bir suru yakinim var, ama bunu dusunmek icin erken degil mi?
En az 1 sene bir durulun, sakinlesin, ic huzurunuzu yakalayin. Acele edip yanlis bir evlilik daha yapmayin.

Esinizle evlenmeden ne kadar sure gecirmistiniz?

Bu aşamada 2. evliliği düşünmek doğru olmaz bence. Evlenip mutlu olan vardır tabi ama zamanı değil gibi.

kukla_ip81971 .!.:
Eleştirmek için yazmiyorum ya da kınamak; fakat düşünmeden edemiyorum daha bir kaostan çıkamadan nasıl 2. Evlilik düşünüyorsunuz? Üstelik ilgi bekleyen el kadar bebeğini var.
İkinci evliliği düşünmuyorum el kadar bebeğim varken. İleride ona huzurlu bi yuva kurabilecek miyim diye düşünüyorum

Simdi siz tekrar evlensem mutlu olabilir miyim die mi soruyorsunuz.

Yoksa halen evli oldugunuz kisiyle 2. Evliliginz mi?

Konu sahibi zaten hemen koca alıp evleneyim demiyor acaba ikinci evlilik ile mutluluğu bulma ihtimalin var mı diyor. Şu anda umutsuz çünkü
Eleştirmek için yazmiyorum ya da kınamak; fakat düşünmeden edemiyorum daha bir kaostan çıkamadan nasıl 2. Evlilik düşünüyorsunuz? Üstelik ilgi bekleyen el kadar bebeğini var.

t: 42982002 .!.:
Bu aşamada 2. evliliği düşünmek doğru olmaz bence. Evlenip mutlu olan vardır tabi ama zamanı değil gibi.
Şuan da düşünmüyorum evlenipte mutlu olan var mı onu merak ediyorum

Düşünüyor çünkü normal olmak istiyor. Herkes gibi normal bir hayati olmasını istiyor.

P Papatyalikadin
Desteginiz için teşekkür ederim. Şu hassas lohusalık dönemim de bazıları gibi düşüncesiz davranmadığız için.

neden mutlu olamayasın kı??? zamanı geldığınde yaralar kapandıgında ınsanlara sans vermek gerekır..sadece adımlarını daha dıkkatlı atman gerekır...çunku herseyden once bır annesın

Benim arkadaşımın eşi öldü ve oğlu vardı 2 yaşında şimdiki eşinden çok memnun oğlumu kendi çocuğu gibi seviyor diyor.
Arkadaşımın ikinci eşinden bir kızı oldu ve eşinin oğlunu kızından ayırmadığını söylüyor. Zaten bilmeyen biri adamın çocuğu sanar yani öyle davranıyor. Oğlu da babasını çok seviyor.

Önemli olan karakterli bir erkek olması bence ne olur ümitsiz olmayın daha bebeğiniz de çok küçük size ihtiyacı var ve yaşadıklarınız için çok üzüldüm... Allah yardımcın olsun.

Canım mutlu olmak için evlenmek gerekseydi şu anda boşanıyor olmazdın. Mutluluğu içinde ara. Kimse kimseyi mutlu edemez. Bu senin elinde olan birşey.
Sadece istediğim için evlenmedim uygun gördüğüm için ve evliliğin Rasûlullahın sünneti olduğu için evlendim ancak kimse evleneceği kişiyi evlenene kadar tam olarak tanıyamaz kötü birine denk geldim ve boşanma bazı evliliklerde çıkış kapısı olduğu için boşandım. Desteğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…