ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Çocuğu var mı eltinizin ? Önceki eşindenVar.eltim...
Onun yoktuÇocuğu var mı eltinizin ? Önceki eşinden
İkinci evliliği düşünmuyorum el kadar bebeğim varken. İleride ona huzurlu bi yuva kurabilecek miyim diye düşünüyorumkukla_ip81971 .!.:Eleştirmek için yazmiyorum ya da kınamak; fakat düşünmeden edemiyorum daha bir kaostan çıkamadan nasıl 2. Evlilik düşünüyorsunuz? Üstelik ilgi bekleyen el kadar bebeğini var.
Eleştirmek için yazmiyorum ya da kınamak; fakat düşünmeden edemiyorum daha bir kaostan çıkamadan nasıl 2. Evlilik düşünüyorsunuz? Üstelik ilgi bekleyen el kadar bebeğini var.
Şuan da düşünmüyorum evlenipte mutlu olan var mı onu merak ediyorumt: 42982002 .!.:Bu aşamada 2. evliliği düşünmek doğru olmaz bence. Evlenip mutlu olan vardır tabi ama zamanı değil gibi.
Vaaar niye olmasinŞuan da düşünmüyorum evlenipte mutlu olan var mı onu merak ediyorum
Düşünüyor çünkü normal olmak istiyor. Herkes gibi normal bir hayati olmasını istiyor.Eleştirmek için yazmiyorum ya da kınamak; fakat düşünmeden edemiyorum daha bir kaostan çıkamadan nasıl 2. Evlilik düşünüyorsunuz? Üstelik ilgi bekleyen el kadar bebeğini var.
Sadece istediğim için evlenmedim uygun gördüğüm için ve evliliğin Rasûlullahın sünneti olduğu için evlendim ancak kimse evleneceği kişiyi evlenene kadar tam olarak tanıyamaz kötü birine denk geldim ve boşanma bazı evliliklerde çıkış kapısı olduğu için boşandım. Desteğin için teşekkürlerCanım mutlu olmak için evlenmek gerekseydi şu anda boşanıyor olmazdın. Mutluluğu içinde ara. Kimse kimseyi mutlu edemez. Bu senin elinde olan birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?