Boşanıyorum.Çocukları vermem diyor.Alır mı kesin :(

Ben de bilmiyorum nasıl bir düşkünlük.
Ben cocuklarımsız yapamam diyor.
Ve dövüyor.Ve diyor ki baba hem döver hem sever.Terbiye veriyormuş.Ama çokta
seviyormuş.Yıllardır onları ileri sürdü bosanmadi.Şimdi kendisi istiyor.Beni istemiyormuş onları da asla bana vermezmiş.
Rüyasında görürmüş.
Büyük çocuğunuzun bunu mahkemede söylemesi bile yeterli velayeti alabilmeniz için

Evet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Çocuklarım erkek, biri 3 diğeri 10 yaşında.Ikisi de çok düşkünler bana.Eşim kesinlikle alcam senden diyor.Onlarsız yaşayamam.
Işim var evim arabam.Bunlara rağmen alabilir mi benden?Çok kötü yalan dolan şeyler yazcakmis dilekceye.Elinden geleni yapacakmış.Yalvarıyoruma ama anlasmiyor.Ne olur bir şeyler söyleyin ne yapmalıyım:KK61::KK61:

iyi bir avukat tut öyle alıcam demekle olmaz o işler mesajlarında yalan dolan seyler yazıcam dediyse sana onları mahkemede delil olarak sunarsın tabi bir avukata danıs bu delilleri suna bilirmiyim diye

Evet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Çocuklarım erkek, biri 3 diğeri 10 yaşında.Ikisi de çok düşkünler bana.Eşim kesinlikle alcam senden diyor.Onlarsız yaşayamam.
Işim var evim arabam.Bunlara rağmen alabilir mi benden?Çok kötü yalan dolan şeyler yazcakmis dilekceye.Elinden geleni yapacakmış.Yalvarıyoruma ama anlasmiyor.Ne olur bir şeyler söyleyin ne yapmalıyım:KK61::KK61:
Öncelikle rahat olun.
Sağlam bir avukatla hem çocukları hem nafaka tazminat alırsınız.

Tazminat takilar herseyi... cocuklarinizin gelecegi icin alin. nafakayi da. Avukatsiz dava acmayin. Avukatiniz olsun mutlaka. Avukatsiz dava acmak demek kendi kendinizi ameliyat etmek gibi birsey. Hukukta tek bir kelime bile onemli cunku. Ayrica bosanma davalarinda hersey evrak uzerinden ve sahitleri dinleyerek yapiliyor. Yani sizler konusmayacaksiniz. Avukatlariniz konusacak. Belki cocuklariniz siddet goruyorsa hakim bir pedagogla buyuk cocugunuzu dinleyebilir. Genelde gerek gormuyorlar. Cocuklarin etkilenmemesi icin mumkun oldugunca cagirmiyorlar. Ben bosanma davasina sadece bir kez gittim. Digerlerinde avukatim gerek yok gelmenize dedi. Cekismeli davalar genelde 4 celsede bitiyor. Her celse arasi bir yada bir bucuk ay. Ama esiniz temyize verirse bir yilda temyiz suruyor. Bu arada bosanma davasi bitmeden mal paylasimi yapilmiyor. Korkmayin. Rabbim bana yeter deyin hep. Korkulacak birsey yok. Davalar acildiginda biraz zorlu bir surec olacak ama sonra sular duruluyor. koruma karari da cikartin. Sakin olun. Hersey guzel olacak merak etmeyin.

Çok teşekkür ederim destekleriniz için.avukatı iyice araştırdım.işinin en iyisi diyorlar.ama sonuca gore gorcez.koruma talep etmedim daha onu da edicem.sakin olmaya çalışıyor um ama içim acıyor.yüreğime birşey oturdu.hem ayrılık hem çocukları kaybetme korkusu hem de yeni bir düzen.düşün düşün başım çatlıyor.ailem en büyük destekcim.maddi manevi birlik oldular.her adımda yanımdalar sagolsunlar.umarım her şey yoluna girer.

Neden yalvarıyorsun 3 yaşındaki cocugun kesin sende ama 10 yasindakine mahkeme uygun bir sekilde soracak cocukta dinlenecek cocugun karari önemli durusmada

Alır ama çocukları değil.

Ne diye yalvarıyorsun anlamadım istediği kadar yalan dolan yazabilir ispat edebilir mi, hayır sen de yazabilirsin kalemine kuvvet

Yazıyorum yazıyorum bitmiyor.Pazartesiye hazır olsun dedi avukat.ben gerçekleri yazıcam sadece gerçekleri.onun attığı her iftira onun boynuna.bunun ahireti de var.Allah'a havale ettim hepsini.çocukları alayım da ne yapıyorsa yapsın.

Yazıyorum yazıyorum bitmiyor.Pazartesiye hazır olsun dedi avukat.ben gerçekleri yazıcam sadece gerçekleri.onun attığı her iftira onun boynuna.bunun ahireti de var.Allah'a havale ettim hepsini.çocukları alayım da ne yapıyorsa yapsın.

Avukat yaz bana mı ver dedi,seni yönlendirmedi mi şöyle yaz diye,jargonu o biliyo neticede,bence avukatı değiştir

Ne yaşadıysan noktasına virgülüne her ayrıntısına kadar yaz dedi.değiştirmeli miyim gerçekten :(

Sen her şeyi olduğu gibi yaz.Zaten vicdanlı bir hakim öyle tek kişinin iddiasını kanıtsız kabul etmez.Ha en kötü ihtimal hakim eş-dost veya rüşvetçi çıkabilir bir tek buna karşı dua et canım.
Hatta boşanma sürecinde seni böyle tehdit ettiğini,gerekirse iftira atarım dediğini bile yazabilirsin belki.
Vallahi aklıma gelen hinlik :ukala:: belki eski eşinle bir daha konuşursan bu tip bir odunun korkacağı bir şeydir kesin diye düşündüm: Anneleriyle yeterince görüşemeyen erkek çocuklarında gay olma ihtimali artıyormuş dersin :KK70:

Sen her şeyi olduğu gibi yaz.Zaten vicdanlı bir hakim öyle tek kişinin iddiasını kanıtsız kabul etmez.Ha en kötü ihtimal hakim eş-dost veya rüşvetçi çıkabilir bir tek buna karşı dua et canım.
Hatta boşanma sürecinde seni böyle tehdit ettiğini,gerekirse iftira atarım dediğini bile yazabilirsin belki.
Vallahi aklıma gelen hinlik :ukala:: belki eski eşinle bir daha konuşursan bu tip bir odunun korkacağı bir şeydir kesin diye düşündüm: Anneleriyle yeterince görüşemeyen erkek çocuklarında gay olma ihtimali artıyormuş dersin :KK70:

Az da olsa gulumsettiniz beni.böyle birsey olduğunu da ilk sizden duydum.Allah korusun.

Back
X