- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Wp den konuşmuş olamazlar çünkü ben mayıs ayında engelledim ondan beri engel kalkmamış araba dökümanına baktm arama yokKadinla ne ara bu kadar iletisimi olmus ki bana araba bak diyecek seviyeye gelmisler. Yolda durdurup mu numaranı ver demis, esiniz eksik anlatıyor var bir seyler. Esinizin hat dökümünde konusma falan var mı bakın diyeceğim ama watsaptan konustularsa kanıt bulmaniz zor.
Minnet etmedim sadece söyledim. O açık dediğim baş açık değildi başkaydı sonuçta herkes mayolu foto atmıyor açık ayrı o ayrı benceSen sadece dul kadın dedin diye linçlenmedin yalnız zihniyetini belli ettiğin için linç yedin. Durduk yere yok kadın 10 yaş büyük, yok dul kadın diye başlık açarsan insanlar eleştirebilir. Önceki konularında da "açık kadın" gibi etiketlemelerin var.
Ayrıca siz niye düşük yaptığınızda yanınızda oldu diye minnet ediyorsunuz ki? Adamın da çocuğu ölmüş tabii ki yardım edecek,görevi o zaten. Bunun için minnet etmenize gerek yok,hakkınızda hayırlısı olsun.
Bi deliliniz yok sadece işkillendiginiz icin mi bosaniyorsunuz ruh sagliginiz pek iyi görünmüyor sürekli boylemisinizKızlar dün dul kadın dedim diye linç yedim neyse mesele eşimin komşu kadına numara vermesi zaten verdiği zaman ben kıyameti kopardım gelip kendi söyledi bana işi düşmüş ben hastanede çalışıyorum diye ama ne alaka eşim numarasını vermiş neyse öyle böyle dün öğrendim kadın buna demiş bana araba bak bu da ben bakamam demiş bundan eminim ama ben ona bir daha muhatap olma dedim hala ben bakamam falan bilmiyorum muhtemelen bunun da hoşuna gitti ya da ne olaylar olduysa oldu. Şimdi ayrılacağım üstelik 3 hafta önce düşük yaptım en zor zamanımda o kadar kötüyüm bunun hiç parası yoktu kabul ettim en ucuz mobilya aldım memur olduğum halde çalıştım yaparız dedim evet benim yanımda oldu hep destek çıktı hadi hiç bir şey yapmamışsa dahi hala muhatap olmuş benim için bitti. Anlaşmalı boşanmaycğm bana iftira attın kanıtla diyor nasıl bir yol izleyecğm bilmiyorum ve çalışıyorum hiç boş zamanım yok video izledim süreç hakkında emin adım atmak istiyorum
Yüzde bin katılıyorum. Boşanma kararı aldığına da inanmıyorum.
Sadece buraya yazma amaçlarını sorguluyorum bulamıyorum ilgi çekme mi nedir yani.
Ne saçmalık artık doldum ailemle konuştum iizn alıp gelip süreci başlatacğm neden yalan atayım anlamadımAlıntı yapamamışım yukardaki boşanmazsın diyen üyelere katılıyorum.
Bir günde boşanma kararı hemde bu zihniyet için imkansız
Tanımadığım etmediğim kimin ilgisini çekecem valla pesUmarım ilgi çekmek değildir. Burda bizim ilgimizi çekerek mutlu olacaksa durum çok vahim demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?