- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Zaten eşime neler saydım o da tm dedi iftira attın istedğini yap dedi çok kötü kavga ettik he ben eşime toz kondurmazmışım aynen ben kimseye güvenmiyorumUmarım ilgi çekmek değildir. Burda bizim ilgimizi çekerek mutlu olacaksa durum çok vahim demektir.
Tanımadığım etmediğim kimin ilgisini çekecem valla pes
Zaten eşime neler saydım o da tm dedi iftira attın istedğini yap dedi çok kötü kavga ettik he ben eşime toz kondurmazmışım aynen ben kimseye güvenmiyorum
Sen delirmissin. Adam iftiradan tazminat davası açar inşallah.Kızlar dün dul kadın dedim diye linç yedim neyse mesele eşimin komşu kadına numara vermesi zaten verdiği zaman ben kıyameti kopardım gelip kendi söyledi bana işi düşmüş ben hastanede çalışıyorum diye ama ne alaka eşim numarasını vermiş neyse öyle böyle dün öğrendim kadın buna demiş bana araba bak bu da ben bakamam demiş bundan eminim ama ben ona bir daha muhatap olma dedim hala ben bakamam falan bilmiyorum muhtemelen bunun da hoşuna gitti ya da ne olaylar olduysa oldu. Şimdi ayrılacağım üstelik 3 hafta önce düşük yaptım en zor zamanımda o kadar kötüyüm bunun hiç parası yoktu kabul ettim en ucuz mobilya aldım memur olduğum halde çalıştım yaparız dedim evet benim yanımda oldu hep destek çıktı hadi hiç bir şey yapmamışsa dahi hala muhatap olmuş benim için bitti. Anlaşmalı boşanmaycğm bana iftira attın kanıtla diyor nasıl bir yol izleyecğm bilmiyorum ve çalışıyorum hiç boş zamanım yok video izledim süreç hakkında emin adım atmak istiyorum
Sen bi değişiksinn yaKızlar dün dul kadın dedim diye linç yedim neyse mesele eşimin komşu kadına numara vermesi zaten verdiği zaman ben kıyameti kopardım gelip kendi söyledi bana işi düşmüş ben hastanede çalışıyorum diye ama ne alaka eşim numarasını vermiş neyse öyle böyle dün öğrendim kadın buna demiş bana araba bak bu da ben bakamam demiş bundan eminim ama ben ona bir daha muhatap olma dedim hala ben bakamam falan bilmiyorum muhtemelen bunun da hoşuna gitti ya da ne olaylar olduysa oldu. Şimdi ayrılacağım üstelik 3 hafta önce düşük yaptım en zor zamanımda o kadar kötüyüm bunun hiç parası yoktu kabul ettim en ucuz mobilya aldım memur olduğum halde çalıştım yaparız dedim evet benim yanımda oldu hep destek çıktı hadi hiç bir şey yapmamışsa dahi hala muhatap olmuş benim için bitti. Anlaşmalı boşanmaycğm bana iftira attın kanıtla diyor nasıl bir yol izleyecğm bilmiyorum ve çalışıyorum hiç boş zamanım yok video izledim süreç hakkında emin adım atmak istiyorum
Yok be ne boşanması. Allah muhafaza dul kalacak. Kolay mı dul olmakBu kadar kolay boşanma kararı almak hiç doğru bir davranış olmayacaktır. Eşiniz doğru söyleme ihtimalle de var. İlle boşanacaksınız pişman olmamak için iyi araştırın öyle karar verin.
Sen boşanmazsın eşinin ilk vukuatı değil söyler yine bir yalan yersin ama biraz aklını kullan zaten evde var olanı boşamış senin gibi her yalanı ok diyip yutmamış kadının senin kocanla işi olmaz çok koca arasa elindeki boşamaz zaten kendine biraz saygın varsa bari bu mantıksız yalanları yeme adam resmen senin aklınla dalga geçiyor ama sen kalkıp sanki çok mattah bir kocan varmış gibi millet kocana yapışıyor sanıyorsunKızlar dün dul kadın dedim diye linç yedim neyse mesele eşimin komşu kadına numara vermesi zaten verdiği zaman ben kıyameti kopardım gelip kendi söyledi bana işi düşmüş ben hastanede çalışıyorum diye ama ne alaka eşim numarasını vermiş neyse öyle böyle dün öğrendim kadın buna demiş bana araba bak bu da ben bakamam demiş bundan eminim ama ben ona bir daha muhatap olma dedim hala ben bakamam falan bilmiyorum muhtemelen bunun da hoşuna gitti ya da ne olaylar olduysa oldu. Şimdi ayrılacağım üstelik 3 hafta önce düşük yaptım en zor zamanımda o kadar kötüyüm bunun hiç parası yoktu kabul ettim en ucuz mobilya aldım memur olduğum halde çalıştım yaparız dedim evet benim yanımda oldu hep destek çıktı hadi hiç bir şey yapmamışsa dahi hala muhatap olmuş benim için bitti. Anlaşmalı boşanmaycğm bana iftira attın kanıtla diyor nasıl bir yol izleyecğm bilmiyorum ve çalışıyorum hiç boş zamanım yok video izledim süreç hakkında emin adım atmak istiyorum
Ne saçmalık kadın arayıp mesaj atıp duruyor dünden razı ben yalan mı atacğm ha eşimde yüz vermiş okey deSen boşanmazsın eşinin ilk vukuatı değil söyler yine bir yalan yersin ama biraz aklını kullan zaten evde var olanı boşamış senin gibi her yalanı ok diyip yutmamış kadının senin kocanla işi olmaz çok koca arasa elindeki boşamaz zaten kendine biraz saygın varsa bari bu mantıksız yalanları yeme adam resmen senin aklınla dalga geçiyor ama sen kalkıp sanki çok mattah bir kocan varmış gibi millet kocana yapışıyor sanıyorsun
Kadında hata yok demiyorum ki zaten ama anlamadığın şu ki eşinin anlattığı şeyler yalan ilk falso senin kocanla başlıyor yazdığı hikaye hayatın olağan akışına aykırı siz inanmak istediğiniz için kadın eşinize yapıştı sanıyorsunuz azıcık mantıklı olun normal hayat için normal bir insan tanımadığı bir komşula karşılaşıyor evli mi bekar mı adam bilmiyor ama dümdüz gelip diyor ki eşinle tanışmak istiyorum bu olayın inanabilir bir tarafı yok çünkü normal akışa aykırı senle tanışmak istemesi için bu sohbeti öncesi birbirleri hakkında bilgi şart hadi diyelim sizi gördü ya da eşinde yüzük var anladı bir şekilde yine dümdüz kimse kimseyi tutup eşinle tanışalım demez bu sohbetin de öncesi şartNe saçmalık kadın arayıp mesaj atıp duruyor dünden razı ben yalan mı atacğm ha eşimde yüz vermiş okey de
Kocanin ikinci bir hattı olabilir mi acaba?Wp den konuşmuş olamazlar çünkü ben mayıs ayında engelledim ondan beri engel kalkmamış araba dökümanına baktm arama yok
Olsa kadın bu hattı arar mıydı engele düşmüş eşim görmemiş ben gördüm 2 hafta sonra bilmiyorum olsaydı bana söyler miydi numara verdim diyeKocanin ikinci bir hattı olabilir mi acaba?
E devltte görünmüyor ona da baktm ama başkasının üzerine numara almışsa bilmiyorumKocanin ikinci bir hattı olabilir mi acaba?
Digerine ulaşamadiysa, bunu aramış olabilir.Olsa kadın bu hattı arar mıydı engele düşmüş eşim görmemiş ben gördüm 2 hafta sonra bilmiyorum olsaydı bana söyler miydi numaara verdim diye
Ay valla kafayı yememe ramak kaldıDigerine ulaşamadiysa, bunu aramış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?