boşanıyorum dayanmak çok zor...

hasekisultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
179
11
118
Balıkesir
arkadaşlar, boşanıyorum evet daha öncede sinir krizlerimden felan bahsetmiştim ama şimdi yaşadıklarımı tüm çıplaklığıyla anlatmak istiyorum. ben evleneli 1yıl 3 ay oldu nişanlılığımda 9 ay toplamda tanışıklılığımızla birlikte tam 2 yıldır onu (eşimi) tanıyorum. toplasanız bu zaman zarfında topu topu belki 3 ay huzurlu zaman geçirmişimdir.
evli olduğum insanla bir türlü anlaşamıyoruz. arkadaşlar sizlerin eşleri ailenize karşı negatif tavır alıp her defasında size bunları anlatıp kafanıza kakıyor mu? benimki yapıyor,ailemdeki tüm bireylerden yemin ediyorumki hiç bir neden yokken nefret ediyor,onlarla dalga geçiyor, istemiyor ve bunu bana söyleyerek onları bana kötülüyor.bana annen baban seni istemiyor diyerek onlardan uzaklaştırmaya çalışıyor. beni sokaktan aldığı bir mal gibi kullanmak istiyor.
arkadaşlar cinsel hayatımızda bu insan beni hep aşşağılıyor. senin için seninle beraber oldum afedersiniz seksini yaptırdım diyor. kilolarımla uğraşıyor, kendimi yetersiz hissetmeme neden oluyor.kendi işini bitirdikten sonra benim sıram geldiğinde saygısızlık ediyor,örnek o gün onu öpmek istediğimde ısrar edince dudağımı ısırdı.
giydiklerimi beğenmezdi önceleri tamam dedim seninle alışverişe çıkayım senin dedğini alayım dedim öyle yaptım giydiklerime sölememeye başladı.
çocuk sahibi olmak istediğimde çocuk başımın belası olur diyor.inciniyorum. zaman zaman nedensiz sinirleniyor, soru sorsam bağırıyor.
konuşarak sorunlarımızı çözelim dediğimde benimle dalga geçiyor. dinlemektense konuştun mu tamam bitti o zaman diyor. babam evine kaç kez döndüm ailem onunla konuştu ailem eğer sana karşı bir suçumuz varsa söle dediler yok dedi tamam dedi gene aynısını yapmaya devam etti.
beni aşağılamasından dolayı kendime güvenim gitti çoğu zaman beni sevmediğini düşündüm. dün yine annemlere gitme konusu açılınca kavga ettik artık kavgalarımızda şiddette var bende o da vuruyoruz birbirimize. babamlar konuşmak için gelince yine saygısızlık edip babamla kavga etti birbirlerine girdiler.ben annemlere geldim, boşanmaya karar verdim. bu duruma düştüğüm için çok üzülüyorum
evlilik terapistine gidelim dedim 1 kere gitti.devam etmedi. boşanan arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım ve ne olur bana dua edin. üzülüyorum ama içimde bir yerde rahat artık önüme bakacağım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun inşallah..
Zararın neresinden dönerseniz kardır..
Umarım anlaşmalı boşanıp çok uzatmazsınız bu işi..

anlattiklarinizdan sunu anliyorum esiniz sizi sevmiyor kendisine yakistiramiyor bence en iyi karari almissiniz allah yardimciniz olsun ailenizde arkanizdaysa üzülecek birsey yok sizi haketmeyen biriyle olmayin elbet sizi hakeden biri giricektir hayatiniza

çok doğru bir karar vermişsin çocukta yok.önünde daha nice güzel günler var senin kıymetini bilecek birile çok mutlu olursun inşallah.

canım ıcını rahat tutu sen elınden gelenı yapmıssın. kendı ıcınde kararsızlıklara dusup evlılıgını kurtarmak ıcın haddınden fazla alttan almıssın. eger hıcbır sekılde ıyılesme gormedıysen kesınlıkle hayatından cıkarman en dogrusu gıbı gelıyor.

Canım anlattıkların kadarını ben yaşamadım ama daha yumuşatılmışını yaşadım...aileme asla saygısızlıkta bulunmadı ama içten içe taktı...cinsel açıdan bende hakaretlerle karşılaştım bir dönem...neyse uzatmıyım...sonu aldatmayada vardı...senin yaşadıklarında aşağılama senile ilgili herşeye daha fazla sanırım...şunu söyliyim inan bana hayatım sorun sende değil...eşinin büyük ihtimalle bazı kompleksleri var...aşşağılık kompleksi...belki yetersizlik duygusu..cinsel olarakta büyük ihtimalle...bütün bu rahatsızlıklarını sana yansıtmış...sanırım benim eşimdende aşırı boyutlarda ve sorunlarını kabul etmekten korkuyor,etmiyor veya itiraf etmiyor neyse...sonuçta seni ezerek egolarını tatmin etmeye çalışıyor...v.s. uzman değilim ama yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum SORUN SENDE DEĞıL ÖZGÜVENıNı KAYBEETTMEEEE SAKIN...Eşin terapiye yaklaşmıyorsa ki büyük ihtimalle hem evlilik hemde bireysel terapi gerekir ona...açıkcası bir tek hayatın var...biz şu anda terapiye gidiyoruz sorunlarımızı konuşuyoruz...böyle böyle düzelmeye başladık..hatta bizde daha beteri aldatma vardı...eşim sorunları kabul ettiği için çözüm bulup düzelmeye başladık..bu sana olan sevgi ve ilgisiylede ilgili değil.bu seninle ilgili değiilll rahatla...gerisi sana kalmış dahası eşine kalmış yaa bu davranışlarının yanlışlığını kabul eder düzeltirsiniz yada kendine bir hayat kurarsın ve inan mutsuz olan o olur...çünkü sorun eşinde ...Ayrıca son bir öneri boşver eşini sen en kısa zamanda terapiye git ver kendini toparla..

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun canm.. hiç sıkma canını .. bencede en dogru kararı vermıssın.. hayatının en gusel yıllarını kıymet bılmeyen bırı ıcın harcama.. umarım en kısa zamanda atlatırsın.. Her şey biter , herkez unutulur.. unutma !!

kocan senle niye evlendiki acaba
seni aileni sevmiyor , cinselligi de bir görev olarak görüyor
bence daha fazla beklemeyip kendini iyice yipratmadan bosanma karari alman dogru bir karar
bu ne saygisiz bir adam ya, sorunlari var galiba:umursamaz:bilmiyorumkismile

senin ona muhtac olduğunu düşünüo ama yanılıo bence günah canım kendine bunu sakın yapma insan hayatta kendine olan güveninide kaybederse geriye ne kalır sölermisin senden bi tane daha yok bu dünyada bunu unutma aklı basında olgun birine benziosun yazdıklarından bunu anladım kendinin ezdirme hayata 1 kere gelioruz kimse kimsenin ne kölesi ne kulu saygı bitmiş gerisi BOS

arkadaşım bizim pek bir şey söylememize gerek yok gibi. Çünkü sen zaten her şeyin farkındasın ve en doğru kararı almışsın. Profilinde memur yazıyor, çalışıyorsun herhalde. Bu durumda kendi ayakların üzerinde durabilir, hayatını idame ettirebilirsin. Ailen de arkanda. E daha neyi düşünüyorsun?

Tabi boşanmak öyle kolay bir şey değil, ağır bir travma ama terapiye, psikolojik desteğe açık birisi olduğunu anladım. Bu şekilde daha kolay atlatırsın.

Allah yardımmcın olsun. İnşallah yeni hayatın sana güzellikler getirir.

:teselli:bence hiç üzülmemelisin.eşin seni sevmiyor.boşanmanız çok iyi olacak,zaten boşanmak o kadarda kötü bi olay değil tam tersi mutluluğa bi adımdır.a.ssiz eşinizden değil derdinizi boşuyorsunuz.o yüzden hiç üzülmeyin.o sizi kaybettiğine yansın.:1hug:

canım inanki çok üzüldüm. gerçekten zor bi süreç ama üstesinden gelebileceğine inanıyorum.
peki merak ettiğim bişey var..anlattıklarına göre sanki eşinle hep aranız kötüymüş..hiçmi sana olumlu yaklaşmıyor? yada boşanacağını söylediğinde tepkisi ne oldu?

sözlerim seni kırabilir ama eşin evlenmiş olmak için evlenmiş senle yada sevgisi bitmiş.zerre kadar inanmıyorum seni sevdiğine.olurda yalvarırsa bilki evde yemek yapacak bulaşık yıkayacak kısacası hizmetçizi olacak kimse olmadığı için yapmıştır.

dudak ısırma olayı için çok üzüldüm,ne kadar kötü bişey ya sen onun sevgisini ilgisini isterken o sana zarar veriyor...

biran önce boşan en iyisini yaparsın,hem çocuk da istemiyor,yanlış evlilik yapmışsın inanıyorumki Allah gönlüne göre verir

arkadaşım beni niye kıskanacak ki kıskanılacak tek bir hareketim dahi yoktur. zaten bir karşı cinsten birinden beni kıskandığı hiç olmadı yani ikinci seçenek

kıskançlığı Senin yanlış bir hareketin olduğundan değil
onun yapamadıklarını yapmışsındır..
daha girişken.. sosyal...onun yanında daha görkemli...işte daha başarılı.....
vs bu sebeplerden kıskanıp seni eziyor olabilir.
bu kendi iç çatışması...

Sana bunu yapmasına izin derme

Back
X