boşanıyorum dayanmak çok zor...

arkadaşlar ben bu adamı çok sevdim, sevgim çok büyüktü, gitgide azaldı, şu an bitmişte değil. inanın geri adım atmaktan sevgiye yenik düşmekten korkuyorum. içimdeki sevgiyi allahım alsın diye yalvarıyorum. sevmeseydim zaten niye evleneydim, boşanacağım dedim kendisine tamam dedi ama blöf yaptığımı kendisine geri döneceğimi düşündüğünüde hareketlerinden tavırlarından anlıyorum. ama işi uzatmadan tez zamanda bitirmek en doğrusu çünkü ben iyi niyetli bir insanım, çok çabuk kanarım . tekrar aynı hatalara düşmek istemiyorum.

Size bu kadar sıkıntı veren adamı sevdiğinizi sanmıyorum..
Maalesef alışkanlık..
Alışkanlık sevgiden çok daha ağır ve güçlü bir duygudur,iyi bilirim..:delphin:
Ancak eşinizin sizi daha fazla üzmesine,ezmesine izin vermeyin,bir an önce yolunuzu çizin..
Hakkınızda hayırlı olsun,mutluluklar dilerim..:teselli:

hayatım hiç bir olumlu yanı yok gibi görünüyor bu evliliğin.. huzurunuz yok en başta.. kendini değerli hissetmiyorsun.. mutlu değilsin.. cinsel hayatınız uyumlu değil.. saygısızlık iyice yormuş ikinizi de.. .. bence en güzeli yollarınızı ayrımanız.. eğer hemen boşanmak istemiyorsanız bir süre ayrı yaşayın..ikinizde öz eleştiri yapin.. düzelebilecek gibiyse bi şans daha verin.. ama son çare boşanmaksa eğer tertemiz bir sayfa açarsın hayata yeniden başlar yeniden doğmuş gibi olursun.. ayrılıklar hiç bir zaman son değil yepyeni bir başlangıçtır.. önce yorgun yüreğini bi dinlendir.. sonra karar verirsin hayatınla ilgili ne yapacağina..

onun işi bittiğinde benim sıram geldiğininde ne demek anlamadım, zaten cinsellik aynı anda beraberce yaşanması gereken bişey sıraylamı olur bu işler
gerçi bunun bi önemi yok, tek problem bu olsaydı belki halledilebilirdi, ayrıca siz tanıştığınızdada sen çok zayıftında sonradan mı kilo aldında kilolarına takmış anlamdım, gerçi eşin için seni kötülemeye bahane bulmak çok zor olmasa gerek
seni güçsüz aciz hissetirmeye çalışıyor, ailen seni istemiyor diyerek
bilmiyorum belki baştan sevmiştin ama şuan seviyorun diyosan bi psikologa git bence sağlıklı düşünemiyor olabilirsin çünkü
sağlıklı hiç bir kadın kendisine böyle davranan bi adamı kesinlikle sevemez
çocuk bile istemediğine göre zaten adamın seninle yaşlanmaya niyeti yok, sakın ha hamile kalayım falan deme, önlemini güzel al

Geçen yıl aynı durumda bi arkadaş vardı burada..
eşi kendini küçümsüyor giyimiyle davranışıyla dalga geçiyordu..
üstelik o da senin gibi çalışıyordu

Burda yazılanları uyguladı kocası ona kul köle olmuştu..
parasını giyimine harcadı.. kocasına yüz vermedi...
yanaşmadı!!!

Arkadaşlar üyeyi hatırlayabilse.. ben hatırlayamadım

Bence kararınızın arkasında durun.çünkü böyle bir eşin düzeleceğine ben hiç ihtimal vermiyorum.can çıkar huy çıkmaz derler çokta doğru.

Çok saygısız ve anlayışsız birisi anlattığınız kadarıyla ve iyicede yüz göz olunmuş.

Bence hiç vakit kaybetmmeyin,o akıllanmaz çünkü,siz biran önce yolunuzu çizin.bazen fazlada zorlamamk gerekiyo.

Hakkınızda hayırlısı.

Valla çok üzüldüm hasekisultan ama bu evlilikte sevgi varmıydı bilmiyorum ama saygı çoktan bitmiş ya da yokmuş. Bu evliliktenn birşey beklemek yersiz olur. Hakkında hayırlısı canım

yazdıklarınıza göre hiç saygı yok seviyesizce sizi hafife alıyor bir tek takıldığım nokta..

siz neden çocuk sahibi olmak istediniz ki? eşinizle uyumunuz böyle olduğu halde.
evliliği süper gidenler bile biraz zaman geçsin otursun diyorken.

İyiki böyle bir adamdan çocuk sahibi olmadan yakanızı kurtarmışsınız. Allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün inşallah.

valla en doğru kararı vermişsin eminim seni seven sana saygı duyan birisi çıkacaktır karşına ilerde , o zaman iyi ayrılmışım bu adamdan yoksa şimdiki eşimi bulamazdım diye şükredeceksin
sakın kararından cayma
sexini yaptırdım, ne iğrenç bi tabir, bence bunu sana söylemesinin nedenide mahkemede erkeklik görevlerini yerine getirmiyodu gibi bi ifade kullanmaman, erkekliğinede laf söyletmicek güya, zaten bekliyodu bence o hatta istiyodu ayrılmak
yani bu adamın davranışları beni boşaa diye bağırıyor zaten
yolun açık olsun

canım benim

hiç ama hiiiiç üzülme.!

boşanman en mantıklısı... doğru bir karar vermişsin.

hiç kafana takma. o düşünsün şekerim...

karşına, değerini bilen biri çıkar elbette.

dua et... ve hiç üzülme... artık daha güzel günler olacak önünde....

arkana bakmadan kaç bu psikopattan
yazık böyle adamlara çocuk doğurmayın o evlada layık olamaz o adam

üzüldüm senin adına.Allah yardımcın olur canım merak etme. Herşey düzene girer.Sende rahat bi nefes alırsın. Dünyanın sonu değil ya.Kafan rahat olur en azından

Hakkında hayırlısı olsun...
Herşeyden önce bu eşinde olsa seni küçük görmeye kimsenin hiçmi hiç hakkı yoktur..
Eşinin yaptığı saygısızlık seni geçmiş ailenede yansımış
Daha fazla kendinden ödün vermeye devam edersen seninde psikolojin tamamıyle bozulacaktır.
Böyle bi eşle ileride cocuklarına nasıl bi aile oluşturabilirsin ki..
Değişir die bence hiç ümit etme...Belli ki kompleksleri var..
En doğru kararı vermiş olursun boşanmakla...
Umarım herşey gönlünce olur..

Son düzenleme:
bence suan yapmaniz gereken seyi yapiyorsunuz zaten...bu hastalikli adamdan bir an once kurtulmanizi diliyorum. ayica anlattiklariniza bakilirsa sizi sevmiyor gibi, hakli miyim?

Back
X