boşanıyorum dayanmak çok zor...

çok doğru bir karar veriyorsun.. böyle biriyle hayat geçmez..
senin ömrünü yer bu adam.. hakkında hayırlısı olsun..

Öncelikle hayırlısı neyse o olsun...
Bir ara eşim de aileme karşı böyle şeyler söyledi. Baktım olmuyor ben de onun ailesi hakkında kötü konuştum hatasını anladı sustu bi daha konuşamadı...
Bir evlilikte saygı çok önemli. Kilon mu var? Olabilir onun da olabilirdi. Bu dalga geçilecek birşey değil. Çocuk mu istiyorsun? Bu gayet normal her evli insan ister...
Eğer düzeleceğine dair küçük bir umut bile varsa biraz bekle. Ama böyle devam edecekse boşan. Kendine olan güvenini yitirmek çok kötü...

gece yattım 11 buçukta 3 buçukta uyandım bir türlü uyuyamadım, geleceğimi düşündüm korkuyorum kızlar ama biliyorum ben yine bu evin baba ocağının kızıyım. iş yerine gidip yıllık izin alıcam sabahtan.onunla karşılaşmaktan korkuyorum , kardeşimide yanıma alacağım beraber gideceğiz. eşyalarımı ne yaparım hangi odaya yerleşirim diye düşünüyrum şimdide yani demekki ben kafamda bitirmişim ki ciddi ciddi plan yapıyorum nasıl bitirmeyeyim ki, eminim hiç bir şey bu evliliğin bana verdiği zararı şu an veremez. tekrar evlenme konusuna gelince imkanı olur mu bilemem. sonsuza kadar evlenmesemde önemi yok, çünkü ikinci defa aynı hataya düşmekten çok korkarım, ömrüm ne kadar Allah bilir boşanmakta bir helaldir. bittim zaten geri dönüşü yok

Bundan eminsen , bunu söyleyebiliyorsan bence bitir.
Geleceği düşünmek için çok erken, ailenin desteği varken gerisini zamana bırak..Hayırlısı.

hakkında hayırlısı olsun canım benim.. bu hayata bir defa geliyorsun zararın neresinden dönersen kardır.. ömrüne yazık etmiceksin işte.. bol bol dua et.. bunaldiğinda sıkıldığında dua et.. buraya gel bizlerle konuş içini dök... inşallah çoook mutlu olacaksın canım benim.. allah sana da bebeğine de upuzun ömürler versin..

hakkında hayırlısı sana değer vermeyen bi adamın çocuğunu taşıyıpta ne olacak eminimki sen en iyilerine layıksın arkadaşım ne olacağım, ne yapacağım deme ve boşa gitsin allah yolunu açık etsin ne demek s.... ihtiyacını giderdim o ne biçim söz bide dayak var galiba bende vurdum demişsin iyide yaptın eline sağlık yok öyle dayak yemek bi erkek karısına vuruyorsa kadında vuracakki bilsin can gurur acısını....
yolun açık olsun allah yardımcın olsun....

kararın cok dogru canım
seni kötü hıssettıren bırıyle yaşamak cok sacma
bence o düşünsün bundan sonrasını
cocuk olmamasıda bır avantaj

dünyaya bir kere geliyorsun kimsenin seni üzmesine yıpratmasına izin verme sal ipini gitsin sende kendine yeni bi sayfa aç inşallah karşına daha kişilikli birisi çıkar ve mutlu olsursun

kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsanız bence bu adamın katlanılır bir yanı yok.. Geçmiş olsun,allah sabır versin.

Back
X