• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var kızlar :((

Seni gözdençıkarmış çocuğu dert olmuş. Rahat batıyor... acaba evlilikte edinilmiş mallar bölünmesin die mi sattı malı mülkü..
Hesaplarına tedbir koydur. Tl dökümü iste ikna etmek istiyorsa...

Yorumunuzu okuyunca " aaa evet olabilir" dedim.. Bu zamanda herşey beklenir insanoğlundan.
Yeni yasada bununda çözümü varmış yanlış bilmiyorsam, karşı taraf bu satışı ispatlarsa

Peki canım bosandiktan sonra ailenle mi oturucan? Iyice düşün bi sakin olup kararını ver fevri olmak iyi olmaz çünkü ben eşimin bunca yaptıklarına rağmen aileme dondume pismanim çünkü hayatı baya bi zorlastirdilar verilen vaadler fissss..hakkında hayırlısı canim

kesinlikle telefon dökümlerini isteyin bir arkadasta demis bunu katiliyorum. Biri olmasa bir erkek karisindan cocugundan vazgecer mi? ancak hastadir ozaman.

İçinde yaşadığınız evi mi senden habersiz sattı?
Kanunen bunu yapamayacağını sanıyorum.
Öyle ise senden onay almış olmalı.
İçinde yaşadığınız ev değilse danışmadan satabiliyor.
Gerçekten ekonomik sıkıntı nedeniyle mülklerini satmak zorunda
kaldıysa, baş edemeyeceği büyüklükte borç yükünün altında olabilir
ve bu nedenle sizi kendinden uzaklaştırmak isteyebilir.
Yok seninle paylaşmamak için satılmışsa mülkleriniz bu zihniyetteki
insandan kurtulacağın için kendini şanslı görebilirsin. Eşinden, evladından
mal kaçırmayı planlayacak zihniyetteki insan ömür törpüsünden başka
birşey değildir.
Evladınla birlikte huzur dolu güzel bir hayat diliyorum.
Allah yardımcın olsun.

Bu nedir ya, haydi evliligin umrunda degil kardesim, ortada bir yavru var . Ne demek sogudum diyip mesaj atmak, bu kadar kolay mi? Kopek gibi suruyun , bosanmayin bence. Artik metres mi tuttu , ne b.k yediyse gidip onunla mutlu olamasin.

Gelince bize de bilgi verir misin? Her şey gönlünce olsun inşallah...

Keske hemen dava acmasaydiniz...son kez konussaydiniz...
Ote yandan gitmek isteyen adami zorla tutamazsin...su yaşıma kadar bunu ogretti hayat bana..

Başka bir sürtük buldu muhtemelen..

Şeyi kopsun..:63::63: Süründür, o sattıklarının da hesabını sor iyi bir avukatla.
İt herif!

Başka bir sürtük buldu muhtemelen..

Şeyi kopsun..:63::63: Süründür, o sattıklarının da hesabını sor iyi bir avukatla.
İt herif!
böyle adamlara bişey olur mu bilmiyorum benimkisi üüüüü diye ağkayarak :cry:senden başkasına bidaha bakarsam gözüm kör olsun demişti .....

arkadaşım çok merak ettim son durum nedir?inş.hakkınızda hayırlısıyla sonuçlanır siz ve çocuğunuz için.

Yorumunuzu okuyunca " aaa evet olabilir" dedim.. Bu zamanda herşey beklenir insanoğlundan.
Yeni yasada bununda çözümü varmış yanlış bilmiyorsam, karşı taraf bu satışı ispatlarsa
Valla noterden belgeler onu. Suan eşi gözüküyor.

Hepinizin yorumlarını okudum ama tek tek cvplayamadım kusura bakmayın bugün çok stresli bi gündü ilk defa yüzyüze geldik yeri geldi güldü yeri geldi ofladı saçma sapan biri vardı karşımda çok üzüldüm derdi para pul olmuş oysa onun için neler yaptım ben anlaşmayı teferruatlı bişekilde sunduk avukatımla hafta sonu düşünme süresi verdik bakalım ne olacak bilmiyorum... çok yıprandım artık 1,5 ay oldu 15 yıl gibi geldi... çok güçlü durdum sinirlenmedim tek dediğim dolaylı yoldan avukatlarla anlaşalım seninle doğrudan muhattap olmıcam dedim yüzüne...

''Sağ gözden sol göze güven yok.'' diyen atalarımız ne de doğru demişler.
Onurlu duruşunu tebrik ediyorum canım.
Zor ve sancılı bir sürecin içindesin.
Herkesin yanında güçlü durmak zorunda değilsin.
İçine atma, güvendiğin kişilerle duygularını paylaş.
Zaman yaralarını tedavi edecek, hayatın düzene girecek.
Dilerim yeni hayatında herşey umduğundan daha güzel olsun.

bence kızım acele etmişin dava açmakla yüzyüze gelip bi konuşsay dınız arada evladınız var siz gene allah için yumuşak dilli olun sabredin bu mevlanın imtihanıdır konuşun yok isteemiyorum diyorsa vebali onun boynuna allah hakkında ne hayırlısı ise onu sana nasip etsin kızınıda göster kızım hakkıdır sen hoşgörülü ol

Soğuyan= adam adam diyemicem bbu varlıklara koca.
Evi terk edip giden= koca
Çocuğu babasız büyütmeye mahkuk eden= yine koca
Ayrıca hiçbirşekilde barışmaya yanaşmayan malı mülkü satan = koca
Ama tatli ve yumuşak dilli olması gereken yine kadın öyle mi boşanırken bile kadından fedakarlık bekleniyor boşanırken bile ne koparırsam bu kadından ne kadar az şey kaybederek ayrılırsam daha iyi diye düşünülüyor.
Bizde bu kafayla gidersek çok yağmalanırız.
Kusura bakmayın ama bu toplumun bel kemiği kadın olmuş iyiyide kötüyüde çek babam çek.
Nehir hanım size tavsiyem şu saatten sonra tek düşünceniz derdiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun o olmadan da mutlu olabilirsiniz. O olmadan da hayatı idame ettirebilirsiniz. Bu bir dönem sıkıntı ve sıkışıklık olacak ama atlattığınızda diyeceksinizki çok şükür....
Kusura bakmayın ama sizden ayrılmak isteyen bir adamı ne diye düşünecekmikşiniz değer mi ya allahınız aşkına değmez. O kadar iyi olsaydı bunları yapmazdı . Bu zamana kadar empati kurduğunuz yeter fedakarlık yaptığını yeter bu saatten sonra artık kendinizin ve bebeğinizin öaddi manevi menfaatini düşünerek hareket edin. NE İLKSİNİZ NEDE SON BİNLERCE İNSAN VAR SİZİNLE AYNI DURUMU YAŞAYAN. yinede Allah daha beterinden korusun.

canım benim maddiyat bir erkek icin cok onemlidir bunalima girmis kimseyi gozu gormuyor suan.gorusmeyin ama bosanmayin da birsure bekle cunku eminim cok pisman olacak.biraz sabir.allah yardimcin olsun

Back
X