• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var kızlar :((

canım benim maddiyat bir erkek icin cok onemlidir bunalima girmis kimseyi gozu gormuyor suan.gorusmeyin ama bosanmayin da birsure bekle cunku eminim cok pisman olacak.biraz sabir.allah yardimcin olsun
maddiyat kim için önemli değil ki...
bunalıma giren herkes bu şekilde mi davransın o zaman! Peki o adam bunalımda da eşi ve karnındaki çocuğu bu şekilde bunalımda değil mi ? Ya zaman zaman herkes bunalıma girer ama sonucunda böyle mi davranır allah aşkına gerçekten FAZLA İYİ NİYETTEN MARAZ DOĞSA GEREK...
AYNI ŞEYİ BUNALIMA GİREN Bİ KADIN YAPSA ERTESI GÜN GAZETELERE MANŞET OLUR CİNAYET HABERİ İLE...

Konuya nerden başlasam bilemedim ama benim hikayem çok farklı
eşimle birbirimizi çok severek evlendik kendisi mühendis (adam diil) ben çalışmıyorum kendisi çalıştırtmadı 6.5 yıllık evliliğimiz birde kızımız var 3.5 yaşında biz çok mutlu bir çiftik nadir sorun yaşardık ona okadar güvenirdimki..
Bi maddi sıkıntı yaşadı bu sıralar evi ve arabayı sattı benim geç hbrm oldu bende sıkıntıda diye ses etmedim destek oldum birkere yalnız bırakmadım 6 aydır bulunduğum şehre 1 saat mesafede çalışıyordu herhafta sonu gelirdi mutluyduk sonra 1 ay gelmedi banada aşkım gelicem işim yoğun diyordu inandım
Uzatmıyım hafta sonu geldi 1 ay sonra benimle normal karı koca ilişkisini yaşadı hayatım dedi sonra gitti 1 gün sonra soğudum diye watsaptan yazdı iki gün kendime gelemedim 1 hafta geçincede açtım davamı çocuğumu benden mahrum etme diyip duruyor cuma günü benim avukatın yanında buluşucaz ilk defa karşı karşıya gelicez yardım edin napıyım
bu arada bakıyorum 24 saat watsapta kesin biri var yoksa o beni bırakmazdı durduk yere....
şanslısın demek geldi içimden..çünkü benim eşim bana boşanmak istediğini bile söylemedi..40 kişinin içinde evlenme teklif etti..boşanırken muhatap bile almadı...görümcemden duydum boşanmak istediğini :( ve 7 aylık evliyim..2 aydırda annemin evindeyim

demek geldi içimden..çünkü benim eşim bana boşanmak istediğini bile söylemedi..40 kişinin içinde evlenme teklif etti..boşanırken muhatap bile almadı...görümcemden duydum boşanmak istediğini :KK43: ve 7 aylık evliyim..2 aydırda annemin evindeyim
bes ayda ne anladi acaba...ilginc...

Okudum cnm yaa..galiba cok tanimadan evlenmissin...kIsa sureli yapilan evliliklerde boyle olabiliyo ...neler neler okudum burda...artik sasirmiyorum da..insanlar kolay kolay degismez..sen de bosan kurtul yIpranma daha fazla...madem ailen de arkanda...
dava başlamak üzere :(

Pişman olsa bıle verılen ara'dan sonra eskısı gıbı olmayacak..Neyı neden bekledıgını bılmeden beklemektense ayrılmanı önerırım , cunkı ben pısman olan ex kocaya ıkıncı sans vererek zaman kaybetmıs bırıyım..Affedılınce havaya gırecek,senın guvenın coktan bıtmıs olacak..Asla eskısı gıbı olmayacak..Kırılan bardagı yapıstırmak gıbı olcak sular sızacak o bardaktan..Hemen yolunu cızmeye ve ne alırsan almaya bak..

Arkadaşlar hertürlüsünü düşündüm olmuyor işte beni bir msj çekerek bırakan adama nsl güveniyim artık... biri dese inanmazdım bunları yaşayacağıma yazıkk ne yapılır ki nedenir çok yıprandım çok güçlü duruyorum ama içimde kopan fırtınaları kimseye belli etmemek için çok çaba sarfediyorum onu istemiyorum artık kesin ama yoruldum bu süreçten...

Soğuyan= adam adam diyemicem bbu varlıklara koca.
Evi terk edip giden= koca
Çocuğu babasız büyütmeye mahkuk eden= yine koca
Ayrıca hiçbirşekilde barışmaya yanaşmayan malı mülkü satan = koca
Ama tatli ve yumuşak dilli olması gereken yine kadın öyle mi boşanırken bile kadından fedakarlık bekleniyor boşanırken bile ne koparırsam bu kadından ne kadar az şey kaybederek ayrılırsam daha iyi diye düşünülüyor.
Bizde bu kafayla gidersek çok yağmalanırız.
Kusura bakmayın ama bu toplumun bel kemiği kadın olmuş iyiyide kötüyüde çek babam çek.
Nehir hanım size tavsiyem şu saatten sonra tek düşünceniz derdiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun o olmadan da mutlu olabilirsiniz. O olmadan da hayatı idame ettirebilirsiniz. Bu bir dönem sıkıntı ve sıkışıklık olacak ama atlattığınızda diyeceksinizki çok şükür....
Kusura bakmayın ama sizden ayrılmak isteyen bir adamı ne diye düşünecekmikşiniz değer mi ya allahınız aşkına değmez. O kadar iyi olsaydı bunları yapmazdı . Bu zamana kadar empati kurduğunuz yeter fedakarlık yaptığını yeter bu saatten sonra artık kendinizin ve bebeğinizin öaddi manevi menfaatini düşünerek hareket edin. NE İLKSİNİZ NEDE SON BİNLERCE İNSAN VAR SİZİNLE AYNI DURUMU YAŞAYAN. yinede Allah daha beterinden korusun.
Bende böyle düşünerek hareket ettim ediliyorda çokda haklısınız ama yinede yaralanıyosunuz yıpranıyosunuz çocuğunuzu görmeniz yetiyor ama oda alışıcak herkes gurur yaptığımı söylüyor ama neyapabilirdim istemiyorum soğudum diyene verdiğim karardan rabbim utandırmasın nediyim.......

şanslısın demek geldi içimden..çünkü benim eşim bana boşanmak istediğini bile söylemedi..40 kişinin içinde evlenme teklif etti..boşanırken muhatap bile almadı...görümcemden duydum boşanmak istediğini :KK43: ve 7 aylık evliyim..2 aydırda annemin evindeyim
canım allah yardımcın olsun yaralarına mwehemy olsun bende beş aydır annemin evindeyim iki aylık evli ilen geldim bu hale. aaff aff bazen düşünüyorumda onlar bu kadar düşünüp tasa ediyorlar mı diye yok ya inan sanmıyorum en azından ben. O kadar gamsız vurdumduymaz olabiliyorlarki insan artık sadece böyle birini sevebilmiş, böyle birine değer verebilmiş, inanabilmiş ve yarı yolda bırakılabilmiş olmasına üzülüyor.... Ne diyeyim bu kırgınlıklarımız şifa bulsun inş..

canım allah yardımcın olsun yaralarına mwehemy olsun bende beş aydır annemin evindeyim iki aylık evli ilen geldim bu hale. aaff aff bazen düşünüyorumda onlar bu kadar düşünüp tasa ediyorlar mı diye yok ya inan sanmıyorum en azından ben. O kadar gamsız vurdumduymaz olabiliyorlarki insan artık sadece böyle birini sevebilmiş, böyle birine değer verebilmiş, inanabilmiş ve yarı yolda bırakılabilmiş olmasına üzülüyor.... Ne diyeyim bu kırgınlıklarımız şifa bulsun inş..
selam canlarım..daha evliliğin ne olduğunu anlamadan boşanıyoruz .ne kötü dimi ...ben şunu merak ediyorum..annemede hep söylüyorum..görümcem kaynanam kayınbabam nasıl rahat uyuyorlar nasıl ? yuvamı yıktılar 5-6 ayda

• Beğen
Reactions: mw-
selam canlarım..daha evliliğin ne olduğunu anlamadan boşanıyoruz .ne kötü dimi ...ben şunu merak ediyorum..annemede hep söylüyorum..görümcem kaynanam kayınbabam nasıl rahat uyuyorlar nasıl ? yuvamı yıktılar 5-6 ayda
ahh cancağazım değil mi aynen daha evlilik nedir tadamadan o cicim ayı nedir onu bile yaşamadan bitti herşey. Aynı kaderi paylaşmanın verdiği soru olsa gerek bunu bende soruyorum hem kendime hem anneme nasıl rahat uyuuabiliyorlar değil mi... ahh.. yuva yıkmak iyi olmasına hiçbir çaba göstermemek onları hiç rahatsız etmiyor olsa gerek sonuca bakılınca. ama biliyor musun en çok da yine eski eşlerimiz sorumlu bundan eğer yeterince seviyor ve istiyor olsalardı bize değer veriyor olsalardı böyle uluorta bırakmazlardı. Bunları bize yaşatmazlardı ya kuzum öyle bi halki nereye dönsekde kime ne desek acaba ne diyecek birşey var oysa nede elden gelen bişey. o yüzden bu andan itibaren kendimden asla taviz vermedim o beni aramadı sormadı arayı düzeltmek için tek bir adım bile atmadı insana koyuyor ister istemez ama diyorumki bende onu aramadım sormadım kimsenin yanında ailem dışında birde kadınlar kulübünn dışında onunla ilgili konuşmadım buda ona koysun o da benm gibi düşünsün hiç mi aklına gelmiyorum vs diye..
davamı açtım taleplerimde bulundum kpss içinn dersaneme kaydoldum. ve o benden bunları hiç beklemezdi ölürüm biterim onsuz sanırdı hep ama inş mahkeme günümde de siknduracağım savunmamı yapacağım bunların hepside onun içini yaksın zerre haksızlık yapmış olsaydım bu kadar cesaretli davranamazdım.

ahh cancağazım değil mi aynen daha evlilik nedir tadamadan o cicim ayı nedir onu bile yaşamadan bitti herşey. Aynı kaderi paylaşmanın verdiği soru olsa gerek bunu bende soruyorum hem kendime hem anneme nasıl rahat uyuuabiliyorlar değil mi... ahh.. yuva yıkmak iyi olmasına hiçbir çaba göstermemek onları hiç rahatsız etmiyor olsa gerek sonuca bakılınca. ama biliyor musun en çok da yine eski eşlerimiz sorumlu bundan eğer yeterince seviyor ve istiyor olsalardı bize değer veriyor olsalardı böyle uluorta bırakmazlardı. Bunları bize yaşatmazlardı ya kuzum öyle bi halki nereye dönsekde kime ne desek acaba ne diyecek birşey var oysa nede elden gelen bişey. o yüzden bu andan itibaren kendimden asla taviz vermedim o beni aramadı sormadı arayı düzeltmek için tek bir adım bile atmadı insana koyuyor ister istemez ama diyorumki bende onu aramadım sormadım kimsenin yanında ailem dışında birde kadınlar kulübünn dışında onunla ilgili konuşmadım buda ona koysun o da benm gibi düşünsün hiç mi aklına gelmiyorum vs diye..
davamı açtım taleplerimde bulundum kpss içinn dersaneme kaydoldum. ve o benden bunları hiç beklemezdi ölürüm biterim onsuz sanırdı hep ama inş mahkeme günümde de siknduracağım savunmamı yapacağım bunların hepside onun içini yaksın zerre haksızlık yapmış olsaydım bu kadar cesaretli davranamazdım.
sana katılıyorum canım..acımız bir çünkü..ya ne enteresan değilmi ? evlenene kadar bir bir türlü sevgi gösterileri falann..herşeyi yaptılar...beni eşim bir defa aramadı..ya onun avukatı bile diyor lavinya hanım nasıl sizi aramaz..iyi yada kötü..boşanmayı duymanız sizin hakkınız dedi...ama eşim beni muhatap bile almadı..çok kalabalık yerde herkesi toplayıp evlenme teklif ettin be adam..hiç sevmemiş demekki ..bundan bu çıkıyor çünkü..ama vicdanım rahat...bir gün bile ne kaynanama ne kayınbabama nede eşimin ailesinden hiç kimseye saygısızlık kötülük etmedim..görümcemin dolduşuyla terketti beni..karınım ya ben senin..sevdiğin kadın evlendiğin kadın..bir defa bile aranmayı haketmedimmi ? bu kadar kötü yada nefret edilecek ne yaptım ben sana....dün face yazmış..yanlız kalmaktan daha korkunç olan,,yanlış bir insanla ömür geçirmektir diye..ulan senin beni bir tek arkadaşlarına satmadığın kaldı bee...ben ne demeliyim o zaman sana ? ahh ahh sinirlendim yine

canı
sana katılıyorum canım..acımız bir çünkü..ya ne enteresan değilmi ? evlenene kadar bir bir türlü sevgi gösterileri falann..herşeyi yaptılar...beni eşim bir defa aramadı..ya onun avukatı bile diyor lavinya hanım nasıl sizi aramaz..iyi yada kötü..boşanmayı duymanız sizin hakkınız dedi...ama eşim beni muhatap bile almadı..çok kalabalık yerde herkesi toplayıp evlenme teklif ettin be adam..hiç sevmemiş demekki ..bundan bu çıkıyor çünkü..ama vicdanım rahat...bir gün bile ne kaynanama ne kayınbabama nede eşimin ailesinden hiç kimseye saygısızlık kötülük etmedim..görümcemin dolduşuyla terketti beni..karınım ya ben senin..sevdiğin kadın evlendiğin kadın..bir defa bile aranmayı haketmedimmi ? bu kadar kötü yada nefret edilecek ne yaptım ben sana....dün face yazmış..yanlız kalmaktan daha korkunç olan,,yanlış bir insanla ömür geçirmektir diye..ulan senin beni bir tek arkadaşlarına satmadığın kaldı bee...ben ne demeliyim o zaman sana ? ahh ahh sinirlendim yine
canımmm canım benim ya ;
varya keşke kanatlarım olsa
benimle aynı şeyleri yaşayan
gecelerce ağlayıp gözyaşlarını yastıklarda kurutan.. uyuyabilmek için gözkapakları yorgun düşünceye dek düşünen her bir hemcinsimin yaralarını sarabilsem kendimle birlikte..
Allaha sığınıyorum hepimizin yaptığı gibi.
İnsanı ne çok acıtoyor değil mi kuzum.
Ama ne yapalım ki.. kendi yaramızı sarmaya, yarına umutla sarılmaya, bu günlerinde geçeceğine inanıp yaşamaya devam etmekten başka birşey gelmez elimizden.
Geçmişimizden ders çıkarıp aynı hataları tekrarladaman ilerleyebiliriz inş hayat yolunda.
Benimde senin gibi canım hiçbir saygısızlığım kusurum olmadı zaten iki ay kadar kaldım yanlarında henüz herşey çok yeniyken, sevdiğim insanla evlenmiş mutluluktan havalara uçmuşken çakıldım yere yani kuzum biz yüksekten düştük o yüzden bin parçaya bölündük.

canı

canımmm canım benim ya ;
varya keşke kanatlarım olsa
benimle aynı şeyleri yaşayan
gecelerce ağlayıp gözyaşlarını yastıklarda kurutan.. uyuyabilmek için gözkapakları yorgun düşünceye dek düşünen her bir hemcinsimin yaralarını sarabilsem kendimle birlikte..
Allaha sığınıyorum hepimizin yaptığı gibi.
İnsanı ne çok acıtoyor değil mi kuzum.
Ama ne yapalım ki.. kendi yaramızı sarmaya, yarına umutla sarılmaya, bu günlerinde geçeceğine inanıp yaşamaya devam etmekten başka birşey gelmez elimizden.
Geçmişimizden ders çıkarıp aynı hataları tekrarladaman ilerleyebiliriz inş hayat yolunda.
Benimde senin gibi canım hiçbir saygısızlığım kusurum olmadı zaten iki ay kadar kaldım yanlarında henüz herşey çok yeniyken, sevdiğim insanla evlenmiş mutluluktan havalara uçmuşken çakıldım yere yani kuzum biz yüksekten düştük o yüzden bin parçaya bölündük.
senin konun varmı canım..link atarsan okurum

Back
X