- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Genelde ban arasında barışır kendisi.Son durum nedir Mavera ?
Umarım bu sefer doğru bir karar verebilirGenelde ban arasında barışır kendisi.Birkaç gün daha uğramaz. Sonunda olaylar bildiğiniz gibi değil temalı bir alt alta sıralanmış takribi üç dört kelimeden oluşan cümle yığınıyla bir açıklama yapar.
Aslın da hepimiz biliyoruzSon durum nedir Mavera ?
Sanırım malumun ilanını merak ettikAslın da hepimiz biliyoruz
Son durumu
Bani açılmış maveraninSanırım malumun ilanını merak ettikben ve bazı arkadaşlarım
Karar vermişsiniz umarım mutlu olursunuz ancak sanki davayı karşı taraf şok olsun diye açmak istiyor gibisinizHanımlar çoğunuz konularımı biliyorsunuz. Kiminize kızdım kırıldım tatsızlık oldu geldi geçti.
Ailemin evindeyim, avukata vekalet verdim.
Sizler çok kez söylediniz ama elbet çok şükür ki yaşadıklarıma belki yaşamadan anlamayacaktım. Gönlümün razı olması için keşke dememek acaba dememek için yaşamam gerekiyormuş belki.
Sürekli bana çocuksun diye aşağılamalar, ablasıyla ortak ev almaya çalışması ben istemediğimi söylediğimde sen kimsin engel olamazsın demesi… annesi memlekette diye yok babamı kaç kez aradın ettin, yok fitne fesatsın derken bende son noktaya gelindi.
Kendisi tamam boşanalım dese de her teklifimde, asla adım atmadı. Bavulumu alıp çıktım, babam babası ile yüz yüze görüşmek istedi fakat adam kendi oğlu ile karşısına alıp konuşturamıyor ki babamle ne konuşsun.
Evden bavulumu alıp çıktım.
Her şeyim evde.
Döneceğimi sanıyorlar bir kere daha olmuştu ya.
Avukata vekalet verdim, kasa altınlarım için mallarına tedbir koyulacak. Başta çekişmeli açılacak avukat ona anlaşmalıyı teklif edecek.
Hanımlar daha önceki konularımı bilenler destek ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bir de duanıza. Aklımda bir an önce her şeyimi almak var o evden, ve şok olacak dava ile birlikte.
Kimse güvenmiyor Maveraya . Ben yeni bir konuda buluşacağimizi düşünüyorum .Bani açılmış maveranin
Gelir belki tenezzül ederse açıklama yapar ama açıklamasından kimse bir şey anlamaz çünkü eski hikayeleri gibi biter buda
Hahhaha bu iyiyidiKimse güvenmiyor Maveraya . Ben yeni bir konuda buluşacağimizi düşünüyorum .
Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak ...
Kimse güvenmiyor Maveraya . Ben yeni bir konuda buluşacağimizi düşünüyorum .
Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak ...
Beddua bile edemeyecek kadar incindi adam napsınYav daha az once bir konuya guvendik erkek ciktibir konuda beddua almadik o da sansimiza erkek cikti
Beddua bile edemeyecek kadar incindi adam napsın
Ahahaha ya kadın kadının düşmanı bak erkeklere ne kadar kibarlar en azından beddua etmiyorlarYav daha az once bir konuya guvendik erkek ciktibir konuda beddua almadik o da sansimiza erkek cikti
Tüh kaçırdım hangi konuydu kiYav daha az once bir konuya guvendik erkek ciktibir konuda beddua almadik o da sansimiza erkek cikti
Erkeklerin aklına gelmez öyle beddua falanAhahaha ya kadın kadının düşmanı bak erkeklere ne kadar kibarlar en azından beddua etmiyorlar
Ay ben şok ayol. Harcadığım glikozlarım yorduğum nöronlarıma değseydi bari. Yurdum barzosunu kınadık ancak. Bunu rutin yapıyoruz zaten aaaa.Yav daha az once bir konuya guvendik erkek ciktibir konuda beddua almadik o da sansimiza erkek cikti
Bu aralar herkes aşırı gergin bu aralar duyduğum en ilginç beddua inşallah senin anneninde poposunu görürlerdiErkeklerin aklına gelmez öyle beddua falan
Genelde bu işler kadınlardan çıkıyor
Hahahha bu nasıl bir şey yaBu aralar herkes aşırı gergin bu aralar duyduğum en ilginç beddua inşallah senin anneninde poposunu görürlerdidiğerleri çok banel klasik beddular
O konuyu okumadım deme amaHahahha bu nasıl bir şey ya
Tobe yarabbi
Aman sakin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?