Boşanıyorum, destek ve fikir

Umarım bu sefer doğru bir karar verebilir

Daha once boşanmış kadınlar hakkında yazdıklarınızi biliyoruz. O yüzden boşanacağınıza pek inanmıyorum. Blöf yapıyorsunuz, adam gelsin size yalvarsın diye ama adam için hizmetci, el kızından başka bir şey değilsiniz. Bir gün bu blöflerinizden sıkılıp o boşanır belki

Karar vermişsiniz umarım mutlu olursunuz ancak sanki davayı karşı taraf şok olsun diye açmak istiyor gibisiniz

Bani açılmış maveranin
Gelir belki tenezzül ederse açıklama yapar ama açıklamasından kimse bir şey anlamaz çünkü eski hikayeleri gibi biter buda
Kimse güvenmiyor Maveraya . Ben yeni bir konuda buluşacağimizi düşünüyorum .

Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak ...

Yav daha az once bir konuya guvendik erkek cikti bir konuda beddua almadik o da sansimiza erkek cikti
Ay ben şok ayol. Harcadığım glikozlarım yorduğum nöronlarıma değseydi bari. Yurdum barzosunu kınadık ancak. Bunu rutin yapıyoruz zaten aaaa.

Erkeklerin aklına gelmez öyle beddua falan
Genelde bu işler kadınlardan çıkıyor
Bu aralar herkes aşırı gergin bu aralar duyduğum en ilginç beddua inşallah senin anneninde poposunu görürlerdi diğerleri çok banel klasik beddular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…