- 30 Kasım 2019
- 12.406
- 39.808
- 598
Hayır , herifin işi gücü yokmuş. Kadın Almanya'da idi yanlış hatırlamıyorsam. Adam sizi kullanarak ülke değiştirmeye çalışıyor diyorduk. Kötü niyetlisiniz diyip böyle yazdı.Adam konuşmayı mı kesmiş , size niye ah etti ki ?
:) Baskın karakterli kadınlardan hoşlandığına dair şüphem var. Ben üstüne yürüyünce hoşuna gidiyor bence Katip.Bu eğitmek mi oluyormuş? Eğitim görmemiş çok belli.
Bulmuştum az önce atayım özelden dur shjajajsjs.Ya jajsjs nicki neydi hatırlamadım.
İnşallah çok teşekkür ederimİçinizi ferah tutun , inşallah çıkmaz.
Hayır , herifin işi gücü yokmuş. Kadın Almanya'da idi yanlış hatırlamıyorsam. Adam sizi kullanarak ülke değiştirmeye çalışıyor diyorduk. Kötü niyetlisiniz diyip böyle yazdı.
Kendisi çok genç ya da çok toy biriside değil ki. Kırklı yaşlarda hayatın sillesini yemiş... Hiç canlı görmediği , hep görüntülü görüştüğü birinin ailesini bile çok iyi tanıdığını iddia ediyordu.Duymak istenilen başka olunca , diğer olasılıkları söyleyenlere saldırmayı seçmiş.
"Adamın farklı amaçları olabilir , dikkat edin" denildi diye de ah etmek çok garip.
O zatturu zıttır üni ücretli hukuk mezunuydu galibaama bir önceli avukat hata sende evine dön demiştide öyle dönmüştü mavera
Bu tiplerin ortak noktaları beddua etmek sanırım. Boşanmış 2 çocuklu bir kadın vardı , yurtdışında yaşıyormuş , Türkiye'de bir herif bulmuş ama adamla hiç yüzyüze görüşmemiş ama sürekli görüntülü konuşuyormuş çok iyi tanıyormuş evlenmek istiyormuş bununla falan falan. Uyarmıştım kendisini , bana en sonunda ağlayarak sana ah ediyorum falan demişti.
Nasipte varsa jsjsjsj.Kk yüzünden gün yüzü falan göremiyormuşuz düşünsene kahrolurum valla
Gerçekten nereden bilelim, aklımızda tutalım yaSonra konu içinde üyeler "konu sahibinin eski konusu ne , ne olmuş ?" diye birbirine sormaya başlar.
Beni/konularımı biliyorsunuz diyen üyelerin de , nedense profili de gizliye alınmış olur.(!)
Üyenin eski konu/konularının linki veya alıntıları paylaşılınca da , konu sahibi "eski konularımı karıştırıyorlar" diye şikayetçi olur ; birkaç mesaj sonra uyarı mesajını okuruz.
Hadi yaYani benimki aşırı sorunlu gidiyor malesef bende canımın sıkıntısından buraya sariyorum en son bebekte göbek fıtığı olabilir dediler bakalım tekrar detayli ultresona gireceğim çok şükür sağlığında başka sıkıntı olmasın o da yoktur diye umut ediyorum . Bende sanırım bir doğsa rahatliyacagim hamilelik değil de sürekli bı pürüz çok yordu beni .
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum inşallah sıkıntısız atlatayimHadi ya
İçini ferah tut sen
Hiç kötü şeyler düşünme
İnan bebeğine bak nasıl sorunsuz olacak her şey
"Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geldi geçti" demesi pekiYine mavera yine avukata verdim yine boşanıyorumla karşımıza cıktı sayin seyirciler
Konu sonuna doğru herkese hakaretler yagicak şimdiden kendinizi koruyacak yer bulun ve konu sonuna doğru eşi kocası essiz bir varlık olucak
Hadi ya
İçini ferah tut sen
Hiç kötü şeyler düşünme
İnan bebeğine bak nasıl sorunsuz olacak her şey
Maveranın konusunda hamilelik konuşmak.Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum inşallah sıkıntısız atlatayim
Hiç özür dileme , gönül alma, hata kabul etme falan yok, lütfedip affedivermiş bizi skdkd . Kocasının ona yaptığını bize yapabileceğini sanması çok minnoş."Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geçti" demesi pekiBir de kendi içinde affetmiş milleti jfjdjffk Olgunluğa bakar mısınız
E affetmiş işte, bir de özür mü bekliyorsunHiç özür dileme , gönül alma, hata kabul etme falan yok, lütfedip affedivermiş bizi skdkd . Kocasının ona yaptığını bize yapabileceğini sanması çok minnoş.
Maveranın konusunda hamilelik konuşmak.
Zaten sürekli banlaniyor bari biz konuşalım dedikMaveranın konusunda hamilelik konuşmak.
O af filan değil o gelecek tepkileri biliyor"Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geldi geçti" demesi pekiBir de kendi içinde affetmiş milleti jfjdjffk Olgunluğa bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?