Boşanıyorum, destek ve fikir

Hayır , herifin işi gücü yokmuş. Kadın Almanya'da idi yanlış hatırlamıyorsam. Adam sizi kullanarak ülke değiştirmeye çalışıyor diyorduk. Kötü niyetlisiniz diyip böyle yazdı.

Duymak istenilen başka olunca , diğer olasılıkları söyleyenlere saldırmayı seçmiş.

"Adamın farklı amaçları olabilir , dikkat edin" denildi diye de ah etmek çok garip.

Duymak istenilen başka olunca , diğer olasılıkları söyleyenlere saldırmayı seçmiş.

"Adamın farklı amaçları olabilir , dikkat edin" denildi diye de ah etmek çok garip.
Kendisi çok genç ya da çok toy biriside değil ki. Kırklı yaşlarda hayatın sillesini yemiş... Hiç canlı görmediği , hep görüntülü görüştüğü birinin ailesini bile çok iyi tanıdığını iddia ediyordu. Sonra banlandı galiba , gelmedi bir daha.

Kk yüzünden gün yüzü falan göremiyormuşuz düşünsene kahrolurum valla

Gerçekten nereden bilelim, aklımızda tutalım ya Aktif veya popüler bi üye de değil bu girişi yapanlar, öyle olsa neyse.
Beni bilenler bilir'e de tavım bu arada

Hadi ya
İçini ferah tut sen
Hiç kötü şeyler düşünme
İnan bebeğine bak nasıl sorunsuz olacak her şey

"Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geldi geçti" demesi peki Bir de kendi içinde affetmiş milleti jfjdjffk Olgunluğa bakar mısınız

"Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geçti" demesi peki Bir de kendi içinde affetmiş milleti jfjdjffk Olgunluğa bakar mısınız
Hiç özür dileme , gönül alma, hata kabul etme falan yok, lütfedip affedivermiş bizi skdkd . Kocasının ona yaptığını bize yapabileceğini sanması çok minnoş.

"Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geldi geçti" demesi peki Bir de kendi içinde affetmiş milleti jfjdjffk Olgunluğa bakar mısınız
O af filan değil o gelecek tepkileri biliyor
O yüzden ortamı yumuşatma çabası
Ama artık herkes dolu hanı kendi etti kendi buldu oldu
Iyi niyetlerimizin karşılığı hakaret olunca
Kusura bakmasın tepkimiz se bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…