Aman be sister, kim ne yapsın bu kadınların kocasını? Çok iyi olsalar zaten kendileri kavga etmez.Bekarları tehdit olarak görüyor da olabilir.
konu sahibinden haber var miO konuyu buldum tuğçe konuya yazayım dedim daha önce hortlamışlar baya kızan olmuş
Dedim şimdi akşam akşam azar yemeyim
Aman be sister, kim ne yapsın bu kadınların kocasını? Çok iyi olsalar zaten kendileri kavga etmez.
Yok aylardır girmemiş kk yakonu sahibinden haber var mi
tuhYok aylardır girmemiş kk ya
Bak mini minnoş bir mantıkla direkt anlaşılıyor ama ısrarla boşanan kadınları özellikle cadı avcısı sanıyorlar jahzzjzjAman be sister, kim ne yapsın bu kadınların kocasını? Çok iyi olsalar zaten kendileri kavga etmez.
Yav bir de ana kuzusu, aile delisi, karısını saymayan saydırmayan erkek zaten gırla. 10 erkekten 8'i böyle zaten. Bulunmadık neleri var bu adamların? Çok istesem alırım bir tanesini zaten.Bak mini minnoş bir mantıkla direkt anlaşılıyor ama ısrarla boşanan kadınları özellikle cadı avcısı sanıyorlar jahzzjzj
E yani. Zaten çoğumuzun boşadığı bu tipler çapında. Bayılsak boşamazdık aaaYav bir de ana kuzusu, aile delisi, karısını saymayan saydırmayan erkek zaten gırla. 10 erkekten 8'i böyle zaten. Bulunmadık neleri var bu adamların? Çok istesem alırım bir tanesini zaten.
Sende mi ayrıldın eşindenE yani. Zaten çoğumuzun boşadığı bu tipler çapında. Bayılsak boşamazdık aaa
Ama tabi sorsan kendi kocişleri mööökeemmeldir kdkdkdk
Valla ben henüz boşamadım, kendisi sevgilim. Ama net söylüyorum, mükemmel değil.E yani. Zaten çoğumuzun boşadığı bu tipler çapında. Bayılsak boşamazdık aaa
Ama tabi sorsan kendi kocişleri mööökeemmeldir kdkdkdk
Ooooo hem de ne boşanmak. Ahdım vardı hep boşanınca başlık açacağım, alırsam tazminatı sokak hayvanlarına mama dağıtacağım, çocuk sevindireceğim diye.Sende mi ayrıldın eşinden
Yani benimki aşırı sorunlu gidiyor malesef bende canımın sıkıntısından buraya sariyorum en son bebekte göbek fıtığı olabilir dediler bakalım tekrar detayli ultresona gireceğim çok şükür sağlığında başka sıkıntı olmasın o da yoktur diye umut ediyorum . Bende sanırım bir doğsa rahatliyacagim hamilelik değil de sürekli bı pürüz çok yordu beni .
Ya bi de farkında hahahaahhahahahh. Çünkü ben mübarek bir insanım denmelik soru valla.Valla ben henüz boşamadım, kendisi sevgilim. Ama net söylüyorum, mükemmel değil.
Bugün dedi hatta, yav sen beni niye eğitmeye çalışıyorsun diye.
Bu tiplerin ortak noktaları beddua etmek sanırım. Boşanmış 2 çocuklu bir kadın vardı , yurtdışında yaşıyormuş , Türkiye'de bir herif bulmuş ama adamla hiç yüzyüze görüşmemiş ama sürekli görüntülü konuşuyormuş çok iyi tanıyormuş evlenmek istiyormuş bununla falan falan. Uyarmıştım kendisini , bana en sonunda ağlayarak sana ah ediyorum falan demişti.
Çok teşekkür ederim inşallah yoktur . Allah a şükür ki olsa bile iki yaşına kadar geçiyormuş . Yine de inşallah çıkmaz tabiiİnşallah bir şeyi yoktur bebeğinizin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı ; sağlık, huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Ya jajsjs nicki neydi hatırlamadım.Bu tiplerin ortak noktaları beddua etmek sanırım. Boşanmış 2 çocuklu bir kadın vardı , yurtdışında yaşıyormuş , Türkiye'de bir herif bulmuş ama adamla hiç yüzyüze görüşmemiş ama sürekli görüntülü konuşuyormuş çok iyi tanıyormuş evlenmek istiyormuş bununla falan falan. Uyarmıştım kendisini , bana en sonunda ağlayarak sana ah ediyorum falan demişti.
Biliyor yediği haltları paşamız.Ya bi de farkında hahahaahhahahahh. Çünkü ben mübarek bir insanım denmelik soru valla.
Çok teşekkür ederim inşallah yoktur . Allah a şükür ki olsa bile iki yaşına kadar geçiyormuş . Yine de inşallah çıkmaz tabii
Bu eğitmek mi oluyormuş? Eğitim görmemiş çok belli.Biliyor yediği haltları paşamız.Hışmıma uğraya uğraya dilini tutmayı öğrendi. Şaldır şap konuşurdu, laf nereye gidiyor hiç fark etmezdi. Çarpıyorum ben de işte.
Oh iyi olmuş jdjdjj sefan olsun kızBiliyor yediği haltları paşamız.Hışmıma uğraya uğraya dilini tutmayı öğrendi. Şaldır şap konuşurdu, laf nereye gidiyor hiç fark etmezdi. Çarpıyorum ben de işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?