Boşanıyorum, destek ve fikir

Aman be sister, kim ne yapsın bu kadınların kocasını? Çok iyi olsalar zaten kendileri kavga etmez.

Sence konusuna yazanlara hakaret eden insan , bu şekilde düşünüyor olabilir mi ?

Evlilere ayrı , bekarlara ayrı olmadık sözler söylüyor ; lafları nereye gidiyor zerre kadar da düşünmüyorlar.

Aman be sister, kim ne yapsın bu kadınların kocasını? Çok iyi olsalar zaten kendileri kavga etmez.
Bak mini minnoş bir mantıkla direkt anlaşılıyor ama ısrarla boşanan kadınları özellikle cadı avcısı sanıyorlar jahzzjzj

Bak mini minnoş bir mantıkla direkt anlaşılıyor ama ısrarla boşanan kadınları özellikle cadı avcısı sanıyorlar jahzzjzj
Yav bir de ana kuzusu, aile delisi, karısını saymayan saydırmayan erkek zaten gırla. 10 erkekten 8'i böyle zaten. Bulunmadık neleri var bu adamların? Çok istesem alırım bir tanesini zaten.

Yav bir de ana kuzusu, aile delisi, karısını saymayan saydırmayan erkek zaten gırla. 10 erkekten 8'i böyle zaten. Bulunmadık neleri var bu adamların? Çok istesem alırım bir tanesini zaten.
E yani. Zaten çoğumuzun boşadığı bu tipler çapında. Bayılsak boşamazdık aaa
Ama tabi sorsan kendi kocişleri mööökeemmeldir kdkdkdk

E yani. Zaten çoğumuzun boşadığı bu tipler çapında. Bayılsak boşamazdık aaa
Ama tabi sorsan kendi kocişleri mööökeemmeldir kdkdkdk
Valla ben henüz boşamadım, kendisi sevgilim. Ama net söylüyorum, mükemmel değil.
Bugün dedi hatta, yav sen beni niye eğitmeye çalışıyorsun diye.

İnşallah bir şeyi yoktur bebeğinizin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı ; sağlık, huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

Valla ben henüz boşamadım, kendisi sevgilim. Ama net söylüyorum, mükemmel değil.
Bugün dedi hatta, yav sen beni niye eğitmeye çalışıyorsun diye.
Ya bi de farkında hahahaahhahahahh. Çünkü ben mübarek bir insanım denmelik soru valla.

Adam konuşmayı mı kesmiş , size niye ah etti ki ?

İnşallah bir şeyi yoktur bebeğinizin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı ; sağlık, huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Çok teşekkür ederim inşallah yoktur . Allah a şükür ki olsa bile iki yaşına kadar geçiyormuş . Yine de inşallah çıkmaz tabii

Ya jajsjs nicki neydi hatırlamadım.

Biliyor yediği haltları paşamız. Hışmıma uğraya uğraya dilini tutmayı öğrendi. Şaldır şap konuşurdu, laf nereye gidiyor hiç fark etmezdi. Çarpıyorum ben de işte.
Bu eğitmek mi oluyormuş? Eğitim görmemiş çok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…