- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Zaten böyle biseyi beğenen insanda da tuhaflık vardır demekki tepki icin koydular si nirden dikkat edemedim3 tane ikon gözüküyor,kızgın beğenmedim ve şaşkınım,dediği gibi de olabilir.
Zaten böyle biseyi beğenen insanda da tuhaflık vardır demekki tepki icin koydular si nirden dikkat edemedim
Kızgın, şaşkın ve beğenmedim emojileri var, beğenen yok şu anda Ama biride gülmüş, ayıp etmişEkran görüntüsünü koydum basbaya begenilmis ayip gerçekten
Nereye gidip sikayetci olucam karakolami gidiyim
[/QUOi muracaat savciligina git.kimlik fotokopini unutma.yaninda olsun. muracat savcisi havalesini yapar diger odada evragin taranir. herhangi bi savciya dosya atandiginda karakola ecrak gider orayada ifade verirsiniz o ifadeler dogrultuusnda savci ya dava acar ya takipsizlik verir.
Oha sanmıyorum yapabileceğini çünkü erkekler ayrılsa bile namusu gözüyle bakıyorEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Gülen insanında yazandan farkı yok bana göreKızgın, şaşkın ve beğenmedim emojileri var, beğenen yok şu anda Ama biride gülmüş, ayıp etmiş
Ailen evlenince kocanla 5 taş oynayacağını mı düşünüyordu acaba? Tabiki de açık saçık halleriniz olacak. Ne mantık hiç anlamadım açıkçası.Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
sizde onu tazminatla tehdit edin gururu ve onurumu tehtid ettiğin için davayı basarım de götündeki donuna kadar alırsınEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
İyi de kocanla çekmişsin videoyu herkese atarsa o onun ahlaksızlığı olur niye korkuyorsunuz ki? Ayrıca tel konuşmalarını kaydeden programlar var indirin kaydedin yada savcılıktan yardım isteyin telefon konuşmalarınızı savcılık dinlesin. Çaresiz değilsiniz korkmayın asla.Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Delil olmasa bile şikayete gitmeniz o adama gözdağı olur en azından.Tamam bugun gidip sikayetci olucam oda inkar edicektir zaten cunku elimde delil yok ama ilerde oyle bi halt yerse en azindan oncesinden tedbir alicam daha once bu konuyla ilgili sikayetci olduguma dair bi kanit olur
Aileniz neden insan içine çıkamayacakmış kocanızla birlikte eğlendiğiniz için mi yoksa bi davarı damat edip insanlara tanıttıkları için mi? Boş tehdit savuruyor sinmeyin sakın. Bir daha telefonda söylerse hoparlöre alıp yanınızdaki kişiye dinletin şahitliği kabul edilir. Hassas bir konu, avukatınızla görüşüp gerekli hukuki desteği almanızı öneririm. Sinmeyin sakın korktuğunuzu anlarsa iyice saçmalar.Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Hş. Sevmem böyle şeyleri ama Telefonunuza görüşme kayıt eden uygulamalardan indirin.. Ve gidip polise şikayet edin.. Bu ciddi bir suç.. Nasıl bir karakter yoksunu adammışEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?