Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Videoyu birlikte cektiyseniz neden ailen seni öldürsün sonuçta eski eşiniz sizi sindirmeye çalışıyor hiç bir şey yapamaz çok korkuyorsanizda gidin avukatinizla görüşün durumu anlatın savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun sizin korkacak bi şeyiniz yok

Hanimefendi evli olmasananiz korkunuzu anlarim. Ama evliymissiniz.
Biraz akli olsa ztn yapmaz su an seni sadece tehdit ediyor. Sizde rahat durmayin basin sikayeti beklemeyin. Korku icinde yasamayin.

Videoyu size gönderdi mi veya videonun hala var olduğuna dair somut bir kanıt var mı ortada yoksa sözlü olarak mı tehdit ediliyorsunuz

Telefon konuşmalarını kayıt altına alabileceğiniz uygulamalar var kaydedin tehdit ettiği için şikayet edin boşayın donuna kadar alın ! tehditlerine asla boyun eğmeyin çok sinirlendim bir insan eşine nasıl böyle yaklaşabilir herşeyden önce yılların hatrı olmalıydı ayrıca evliyken eşinizle yaşadığınız şeylerin hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz istediğine göster mahkemede hesaplaşağız deyin korkmadığınızı görsün ve uzaklaştırma kararı aldırın bu adamdan herşey beklenir Allah yardımcınız olsun unutmayın biz kadınlar erkeklerden çok daha güçlüyüz hemde çok

sız dıyemedınız mı ben kocamla yasadım cinsellıgı ? aılem buna ne desın ?
ama senın ailen peze....k gıbı davrandıgında ınsan ıcıne nasıl cıkar onu bılemem dıyemedınız mı ?

seslı tehtıt ettıgınde ses kaydı da alabılırsınız de bunu avukatınızla konusun sızın cekınecegınız bırsey yok

sahsen ben kocası karısının ozel goruntulerını ıfsa etmıs bırını duysam puuu adama seref haysıyet ahlak yoksunu ıyı kız kurtulmus adamdan derım emınım herkes benım gıbı dusunuyordur

Söylemez artik 1 defa soyledi cok uyanik biri delil birakmaz ama dedigini yapacak biliyorum
bence sızde bazı seylerı dusunemeyecek kapasıtede bırı degılsınız hıc dusunemıyormus gıbı davranmanıza gerek yok
alırsınız ses kaydına dersınız kı benı tehtıt ettıgın ıcın dava acıyorum hakkında bu yuzden senınle konusmak ıstemıyorum dersınız oltaya yem atarsınız bunları sızde yapmayı bılırsınız de nıye boyle hıc bırsey bılmıyormus dusunemıyormus gıbı davrandıgınızı anlamadım

Acik acik soylemiyor ki ben anliyorum nedemek istedugini cok uyanik biri delil birakicak bisey yapmiyor ilk basta acik bi sekilde soyledi ama artik soylemiyor delil birakmaz

Söylemez artik 1 defa soyledi cok uyanik biri delil birakmaz ama dedigini yapacak biliyorum
Bi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonucta
Arkadaşım ne dememizi bekliyorsun, boşanma o zaman paylaşmasın mı diyelim?

Kendi yüzünü kapatır, kesin paylaşır...ee kapatsın sizin köylü videodaki adamın kocanız olduğunu anlamayacak kadar kıt zekalılar mı?

Bir araştırın bakalım böyle bişey yaparsa cezası ne, bi tarafı yiyecek mi? Pısırıp oturmakdan bi fayda gelmeyecek di mi? Siz de onu korkurtun.

kesınlıkle katılıyorum

Hayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmi
Bi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonucta
sızın samımıyetınıze ınancımı kaybettım
sızın cekındıgınız baska bırsey var durust konusmuyorsunuz bıze
ne demesınden cekınıyorsunuz karım baskalarıyla ılıskıye gırdı goruntulerı var demesınden mı ?
cıplak halını ınsanların gormesınden cekınen vıdeo ıle kayıt altına mı alır
telefonunuz hacklenebılır kazayla baskasına gonderebılırsınız vırus bulasır ? telefon calınabılır
korkan zaten bu ıslere gırmezdı

O rezil olur sen değil sonuçta kocandı ve bi şeyler yaşadın bundan doğal ne olabilir..Asıl o bunu yaparsa şerefsizliğini tüm köye ilan etmiş olur

Acik acik soylemiyor ki ben anliyorum nedemek istedugini cok uyanik biri delil birakicak bisey yapmiyor ilk basta acik bi sekilde soyledi ama artik soylemiyor delil birakmaz
sız bızımle durust konusmuyorsunuz
zaten durust olsanız ne cekınecem kocamdın kım buna ne dıyebılır adam olan erkek olan zaten boyle ımalarda bulunmaz hukukı haklarımı bılıyorum benım degıl senın basın yanar derdınız oda sızı korkutamayacagını anlar gerı adım atardı
burda soylemedıgınız baska seyler var ve oyyyleee ne yapıcam ne dusunucem dıye beklemenız de anormal

ne dıyelım bosanmayın o zaman uyurken de ceker sızı ? kalın boyle adamla ne dıyelım

Bence konu sahibinin boşanmasında korktuğu bi sebep var. Videoda üstüne tuzu biberi olacak cinsten

korkuyormus gibi yapip ses kaydini alip direk sikayet edin el koysunlar ama caktirmayin nolur yapma falan diye aglayin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…