- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi Kiriklarkalp
-
Videoyu birlikte cektiyseniz neden ailen seni öldürsün sonuçta eski eşiniz sizi sindirmeye çalışıyor hiç bir şey yapamaz çok korkuyorsanizda gidin avukatinizla görüşün durumu anlatın savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun sizin korkacak bi şeyiniz yokKoydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
sız dıyemedınız mı ben kocamla yasadım cinsellıgı ? aılem buna ne desın ?Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
bence sızde bazı seylerı dusunemeyecek kapasıtede bırı degılsınız hıc dusunemıyormus gıbı davranmanıza gerek yokSöylemez artik 1 defa soyledi cok uyanik biri delil birakmaz ama dedigini yapacak biliyorum
Acik acik soylemiyor ki ben anliyorum nedemek istedugini cok uyanik biri delil birakicak bisey yapmiyor ilk basta acik bi sekilde soyledi ama artik soylemiyor delil birakmazbence sızde bazı seylerı dusunemeyecek kapasıtede bırı degılsınız hıc dusunemıyormus gıbı davranmanıza gerek yok
alırsınız ses kaydına dersınız kı benı tehtıt ettıgın ıcın dava acıyorum hakkında bu yuzden senınle konusmak ıstemıyorum dersınız oltaya yem atarsınız bunları sızde yapmayı bılırsınız de nıye boyle hıc bırsey bılmıyormus dusunemıyormus gıbı davrandıgınızı anlamadım
o Istiyordu cekiyorduNe yapacağın konusunda hepimiz fikir verdik de, bu tarz videolar neden çekilir onu anlayamıyorum. Fantezi falan değil bu yani, sapkınlık.
Söylemez artik 1 defa soyledi cok uyanik biri delil birakmaz ama dedigini yapacak biliyorum
Arkadaşım ne dememizi bekliyorsun, boşanma o zaman paylaşmasın mı diyelim?Bi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonucta
kesınlıkle katılıyorumSanırım video sadece sizin çıplak görüntülerinizden ibaret değil. Bişeyler konuşuyorsunuz ki ailem beni mahveder diyorsunuz. Sonucta eşiniz özelinizi başkasıyla boşanınca paylaşacaksa bu onun şerefsizliği. Siz sanki başka bişeylerden çekiniyor gibisiniz. Savcılığa şikayet edebilirsiniz. Beni arayarak görüntülerle tehdit ediyor diye.
Köydeki erkeklere göndermek nedir ayrıca neyin kafası vallahi anlamadım.
Hayir baska biseyden cekinmiyorum sonucta ciplak halim baskalari gorse normalmi
sızın samımıyetınıze ınancımı kaybettımBi uygulamayla kendi yuzunu felan kapatabilir sonucta
O rezil olur sen değil sonuçta kocandı ve bi şeyler yaşadın bundan doğal ne olabilir..Asıl o bunu yaparsa şerefsizliğini tüm köye ilan etmiş olurEvliyken kendisiyle acık bi video cekmistiksilmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
sız bızımle durust konusmuyorsunuzAcik acik soylemiyor ki ben anliyorum nedemek istedugini cok uyanik biri delil birakicak bisey yapmiyor ilk basta acik bi sekilde soyledi ama artik soylemiyor delil birakmaz
Siz neden izin verdiniz? Böyle bir talebi olan adam zaten normal değildir.O
o Istiyordu cekiyordu
Diyecek söz bulamıyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsınKoydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur
Bence konu sahibinin boşanmasında korktuğu bi sebep var. Videoda üstüne tuzu biberi olacak cinstensız bızımle durust konusmuyorsunuz
zaten durust olsanız ne cekınecem kocamdın kım buna ne dıyebılır adam olan erkek olan zaten boyle ımalarda bulunmaz hukukı haklarımı bılıyorum benım degıl senın basın yanar derdınız oda sızı korkutamayacagını anlar gerı adım atardı
burda soylemedıgınız baska seyler var ve oyyyleee ne yapıcam ne dusunucem dıye beklemenız de anormal
ne dıyelım bosanmayın o zaman uyurken de ceker sızı ? kalın boyle adamla ne dıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?