Sebep cok uzun suan nasıl toparlayıp yazarım bilmiyorum..Bosanma sebebinız nedir? Kac yıllık evlisiniz?
Yazabıldıgınız sekilde yazın. Konunuzu okuyan bir cok arkadas aynı soruyu soracaktırSebep cok uzun suan nasıl toparlayıp yazarım bilmiyorum..
Yaklaşık 2 senelik evliyim
Cok baskın olması sürekli üstümde hakimiyet kurmaya çalışması psikolojik şiddet bazende fiziksel bunu asla yazmak istemezdim ama böyleÖncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum ..
Hayatta geçmeyen hiçbir acı yok , kapanmayan hiçbir yara yok
Geçecek demeye geldim.
Sizi bu aşamaya getiren nedir ?
Boşanma kararınızdan dolayı tebrik ediyorum öyleyse sizi. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet diyorsunuz.. eşim dediğiniz çapsızdan kurtulup sağlıklı düşünmeye , içiniz soğumaya başladığında içinize öyle bir ferahlık gelecek üzerinizden öyle bir yük kalkacak ki .. bu acı böyle kalmayacak emin olun . Öğretmensiniz sanırım . Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsınız . Hakkınızda hayırlısı olsunCok baskın olması sürekli üstümde hakimiyet kurmaya çalışması psikolojik şiddet bazende fiziksel bunu asla yazmak istemezdim ama böyle
Cok üzgünüm gerçekten de... nişanlıyken annem atalım mı kızım nişanı demişti yok anne demiştim cok pişmanım...Üzülme desek de üzüleceksin çünkü insanız hepimiz, bu çok doğal. İnsan kaybolan yıllarına, verdiği emeklerle elbette üzülür. Ama hayırlısı buysa, sabredip atlatıp daha iyi bir geleceğe uzanmak en doğru seçim olmuş senin için.
Bi üst mesajda söyledim en önemlisi biz birbirimize cok zıttık uymadık uyum sağlayamadık onun istekleri başka benim ki başkaydı basında bile cok yanlış bi evliliktiYazabıldıgınız sekilde yazın. Konunuzu okuyan bir cok arkadas aynı soruyu soracaktır
Gerçekten oyle olur mu ki kv aradı diyo kafanı dinle biraz annende... ikinizde biraz yalnız kalın... nasıl dimdik duracağım ya Allahım bana yardım etBugüne kadar boşandığı için pişman olan kadın görmedim.
Çünkü özellikle bizim coğrafyanın kadınları, evlilikleri bitmesin diye gün be gün kendini harcıyor değmeyecek adamlara, en sonunda kadın da bitince bitiriyor. Bir kadın daha görmedim ki "ay çok huzurluyum, mutluyum boşanayım ben" diyen.
Üzülmeyin, sizi bu noktaya getirene hayat acımayacak o vakit geldiğinde geri de dönmeyin sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?